çok mu erken?

Silammm

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
33
0
6
Adıyaman
20 yaşındayım 1 yıl önce evlendim.eşimle çok mutluyuz.Bebeğimiz olsun istiyoruz 1 yıl sonra.(malum düğün borcu+tayinciyiz)
Sizce çok mu acele ediyoruz,biraz beklemek mi gerek, yoksa olabilir mi....

en az 2 sene beklemelisiniz bence hem yaşınızdan dolayı hemde biraz kendinize zaman ayırın

Son düzenleme:
25 yaşına kadar yolu var ya ama beni dinle ve hemen çocuk yapma kader kısmet tamam ama hani hayatını yaşa biraz evli hanımlar vardır onlar cevaplasın konuyu onlar doğru yönlendirir senii ama dediğim gibi az bekle hayatını yaşa sonra çocukla ilgilenmekten kocana kocan sana vakit ayıramaz benceee

ben 30 yasindayim son 1.5 2 yildir istiyoruz ama herkesin kendi karari biz cok gezdik eglendik tatiller falan 2 kisilik hayatin keyfini alamadan cocuk sorumlulugu agir bence ama sonucta herkesin kendi karari

benim de 1 yıl 3 ay sonra hamile kaldım ama tabi yaşım senin kadar küçük değil 26 yaşındayım:) bu tamamen senle alakalı bir karar... ben eşimle 1 yılda okdr güzel şeyler yaşadımki, eşime doyamadım 10 yıl da geçse yine de doyamam oyüzden çocuk fikrini ertelemeye gerek görmedim, eminim o aramızdaki aşkı daha da kuvvetlendirecek, daha farklı anılarımız olacak... çocuğun eşlerin arasını uzaklaştırdığına da inanmıyorum ben eşime daha çok bağlandım şahsen... tabi doğunca ne olur bilemem ama dediğim gibi eşin ve senle alakalı bir durum:)

İşte buda ürkütmüyor değil.Sorumluluk,ağır ve belli bir zamanı yok.Fakat bir noktadan da istediğini hissediyorsun...offfff :) çok karışık yaaa

eşimle 3 yıl beraberlikten sonra evlendik. evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım. ilk başlarda hamilelik psikolojisinden midir nedir pişman oldum acaba çok mu erken dedim ama bebeğimi şimdi ultrasonda gördükçe iyi ki diyorum.. arkadaşın dediği gibi ben de doyamadım güzel geçen günlere ama bebeğim olunca günlerimiz daha da güzel geçiceğine eminim:) bence kararınız çok yerinde..:)

20 erken. Gençsin ve eşinle birlikte yapacağınız bir sürü şey, gideceğiniz bir sürü yer olmalı. Yani herhalde. Bebek büyük bir sorumluluk. Elbette neşenize neşe olacak ama birçok yönden de kısıtlayacak sizi.

bende senin gibi hep erken diye düşünüyorum ama burda bebek isteyenlerin hikayelerini okudukça çok korkuyorum ya olmazsa diye ve ertelediğim günlerden pişman olurum diye

20 yaş çook erken.Acele etme tadını çıkartın evliliğinizin.GEzin tozun.Ya olmazsa diye düşünme.Herşey nasip kısmet.Çocuk güzel şeydir illaki ama bir okadarda büyük sorumluluk.Yinede karar sizin tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…