Çok mu erken???

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kizlar merhaba bat 15 temmuz bugun acile gidip beta hcg versem acaba cok mu erken hareket etmis olurum.Bu arada dün yumurtlama tarihimdi ama yapmadık tek umudum adetten sonra tutmus olma düşüncesi tutmussa cikar mi acaba. Hani diyorum tutmadiysada denesek yine hazir daha süresi varken.En çokda merak ertigim nornalde dundu ama hicbirsekilde ne akinti ne birsey hicbir belirti vermedi.Acaba diyorum gebe kalmissam sayet ondan mi gelmedi akıntı:kızgın:beklemek cok sıkıcı

Bat mi satmi?15 temmuz? Cnm dun yumurtlama gununse bence vakit kaybetmr yumurtlamadan iki gun oncesi ve iki gun sonrasida onemli ...beklenen adet gelmezse kan verirsin sen gun asiri ikiski yapmaya devam et

Son adet tarihi de baslama tarihi de aynı 15 ağustos 15 eylül kasiklarim agriyir yaklasik 1 haftadır uzak duruyorum oluncada iskence haline geliyor iliskide kasigim ağrıyor canim yanıyor hic boyle olmazdi normalde karnimda sanki 3 aylik gibi sis ne giysem çıkıyor gee yönden psikolojim bozuk ama hic belirti yok normalde ovulasyon döneminde atesim olur beyaz sıvı akintim olur hicbirsey yok niye böyle oldu bilmiyorum kizimada adetin pesine hamile kalmistim umut dunyasi işte:dua:

Himm olabilir hamile olabilirsin agrilarin icinde bi kadin dogum doktoruna gorun cnm mademse kan ver ve kadin dogum doktoruna gorun baska bi sıkıkıntida olabilir ama ins. Bebistir...

İnsallah tatlım o kadar cok istiyorum ki Allah herkesin gönlüne gore versin.Tek sıkıntı ben surekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum su ile gecirmek istiyorum çünkü gebelik şüphem oluyor ister istemez acaba o mu nüksetti de kasik agrim ondan mi oluyor çalıştığım icin izin alamıyorum anca aksam acile gidebiliyirum onlarda zaten hicc ilgilenmiyorlar

Nuksedebilir bendede tekrarlio cnm ya bunyesel olarqk tekrarliyabilirmis bana doktorum fitil verdi korunmuuorum hatta rahim filmi istedi ama ilsiki oldugu icin diger aya kaldi .bol su tuket madem cnm

Bende 2 aydir korunmuyorum temmuzda oldugunda bol su tukettim agrimda geçti iltihapta(kendimce cikan idrar testine gore yorumladim) ama 2 haftadir yine var bıktım bu iltihaptan o kadar dikkat etmeme rağmen gebelige adapte olmayim diyorum olmuyor bu aksam bir kanla idrar isteyim acildede azimizla zorla istiyoruz hafta ici gelin diyi sanki biz bilmiyiruz

Kizlar merhaba bat 15 temmuz bugun acile gidip beta hcg versem acaba cok mu erken hareket etmis olurum.Bu arada dün yumurtlama tarihimdi ama yapmadık tek umudum adetten sonra tutmus olma düşüncesi tutmussa cikar mi acaba. Hani diyorum tutmadiysada denesek yine hazir daha süresi varken.En çokda merak ertigim nornalde dundu ama hicbirsekilde ne akinti ne birsey hicbir belirti vermedi.Acaba diyorum gebe kalmissam sayet ondan mi gelmedi akıntı:kızgın:beklemek cok sıkıcı
Dün yumurta tarihin ise hamilelik için erken zaten 10 günde dollenirmış i

Kan tahlili verdim iliskiden sonra bugün 13.gun sonuc 0.07 yani yine foss erken mi acaba diyorum adetin pesine denemelere başlamıştık 17sinden itibaren ama tutmadi olmadı ya da ben erken yaptırdım kafam cok karışık cok moralim bozuk

Ne zaman 10.00 üstünü göreceğiz kizlar bilmiyorum ki allah yardımcımız olsun
Niye bu acele cok erken¿kanada yansimamş olabilirde bu takinti haline gilince pskoljik okarak zaten tutmuto adet gecikmesini bekleyin...

Ah keske elimde olsa inan olmuyor iliskiye girdigin gunden beri sayıyorum kacinci gun diye kaldi ki adeti beklemek daha 15 gün var ama ben iliski gunune adapte oldum genelde herkes 10.gunden sonra cikar diyor bende ona guvenerekten umidi kestim tutmamistir diye umit varmidir sence :kızgın:

Ah keske elimde olsa inan olmuyor iliskiye girdigin gunden beri sayıyorum kacinci gun diye kaldi ki adeti beklemek daha 15 gün var ama ben iliski gunune adapte oldum genelde herkes 10.gunden sonra cikar diyor bende ona guvenerekten umidi kestim tutmamistir diye umit varmidir sence :kızgın:
uğraş bul kendine. Bu kadar gerilime o yavrucak dayanamaz.

Çalışıyorum ew hanımı değilim ama yok yine olmuyor isten cok telf.dan gebelikle ilgili beta ile ilgili ne zaman belli olurla ilgili sitelere bakmaktan ezberledim:KK70:takmamak sart ama elimde degil ki bir insanin aklından hic mi çıkmaz yok hep aklımda dünde baktım 0.07 görünce yine hüsran:110:

Back
X