Niye çalışmıyorsunuz? Atanamadım demişsiniz. Herkes devlette mi çalışacak? En sevmediğim şeylerden biridir şu insanlardaki atanamadım lafının arkasına sığınıp evde oturmak. Yaşadığınız yerde iş imkanı varsa iş arayın, bulunca da çalışın. Anladığım kadarıyla siz de çalışmaya istekli değilsiniz, istekli olsaydınız bu cümleleri kurmazdınız. Ne yapın edin çalışın, ev için değil de kendiniz için çalışın. Yoksa böyle giderse 1 liralık çikolata içinizde kalmaya devam edecek. Çalışın, kendinize harcayın. Ben çok üzülüyorum kadınların böyle çok ucuz şeyler için bile parası olmadığı için kocasının eline bakmasına. Buradaki konulardan birinde vardı, bıyıklarım çıktı kuaföre gitmem lazım ama kocam para vermediği için gidemiyorum, diye. Ha kuaföre gidememek ha çikolata bile alamamak, şu an gözümde farklı değil. Bu gidişle atama matama hayal oldu çoğu insan için. Babamın evinde birşeyden mahrum kalmadım diyorsunuz bu da en nefret ettiğim laflardan biri. Babanın evinden ayrılmasaydın o zaman derler adama, kusura bakmayın. Adam deterjanın lafını edince bu yaşa kadar birşey yapmamışsın deterjandan mı tasarruf edeceğim? lafınıza "sen de bu yaşına kadar birşey yapmamışsın senin kredini ben ödüyorum, kartının borcunu bile ben ödüyorum" deseydi ne olacaktı?