- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi birgaripyazar
baktım ben yorumlara siz merak etmeyin. benden önceki yorumlara bakın çalışmak sadece dışarıya çıkarak olmaz diyen bir hanımefendi var, evde mantı yapıp satabilirsin diye öneriler sunan. o yoruma kesinlikle katılıyorum onu belirteyim öncelikle.
şu da var, ev hanımlarına eşi para vermeyince "öyle şey olur mu ya" diye kızıp kızıp duruyoruz ama burdaki durum çok daha farklı. burda konu sahibi kendi borçlarını eşine ödetiyor ama eşinin borcu var diye sinirlenip bekarken borç yapmasaydı birikim yapsaydı diyor. bu ne çifte standart? böyle konuşmasaydı bu kadar sert çıkışıp adam size bakmak zorunda değil demezdim. ama çalışmayıp borçlarını adama ödetip onun borcu var diye sinirlenmeye zerre kadar hakkı yok.
benim borçlarımı ödesin ama kendi borcu olmasın, elimi de sıcak sudan soğuk suya sokmasın diye bir mantık yok.
ki o yorumda yazdığım gibi ben konu sahibinin de borcu olduğu halde adama böyle konuştuğunu okuyana kadar adam da ne abartmış diyordum. ama bu çifte standartı kaldıramam kusura bakmayın.
doğu da kim mantı alır aaaaaaaaaay millet yemiş kafayı