Çok mu garip yani!!!

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
Merhaba kızlar.. bugün çok canımı sıkan bi olaydan bahsedeceğim sizlere.. ben 26 yaşında evli ve 2 çocuklu bi bayanım.. 7 yıldır da kapalıyım..bu zamana kadar saçımda hiç değişiklik yapmadım.. boya, röfle falan yani...
ilk defa 2 gün önce saç uçlarıma sarı balyaj attırdım.. beyaz tenli olduğum için yakıştı bana.. hani bi değişiklik istedim..
bugün de teyzemler, yengemler, kuzenler toplandık öyle oturmak için..
onlar açıklar.. aralarında bi ben bi de diğer kuzenim kapalı.. neyse ben zaten evin içerisinde açarım saçımı..
açtım yine saçlarımda fönlüydü...
herkes çok beğendi.. buraya kadar herşey güzel.. sonrasında ee biz göremiyosak ne anlamı kaldı..
zaten kapalısın nie yaptırdın ki,
bi evde başını açıosun zaten kim görüyo ne anlamı kaldı...
kuaföre o kadar para verdin
ve bu tarz can sıkıcı yorumlar...
kapalıyı olmam ve saçıma boya, röfle yaptırmam çok mu abes yani..
bende önce kendim için yaptırdım, sonra eşim görüyo yetmez mi dedim..
gülüyolar bu sefer de.. aaaa görüyo musun kocası için nasıl süslenmiş falan diolar kıs kıs...
hayır yani,ilk defa bi değişiklik yapayım dedim, demedikleri kalmadı, cnm sıkıldı, pişman oldum :((

Canım neden canın sıkılıyor ki.. sen o değişikliği önce kendin için sonra da eşin için yapmışsın.. bir şey yaparken illa birileri görecekse yaptıralım görmeyeceklerse yaptırmanın bir anlamı yok mantığı mı varmış.. sen kendine yaptırdığın değişiklikten memnunsan tadını çıkar.. bırak insanlar ne derse desin.. onlar başkaları için yaşıyor sanırım gülünecek biri varsa o da kendileridir...

Umursama Allahaşkına, sen kendin için yaşa hayatı, hevesin de kalmasın. iyi etmişsin güle güle kullan.Kıskançlık sanki. İnsanların mutlu olmasını niye istemezler ki anlamıyorum.

Tabi ki garip değil.Sadece çevre için mi boya bakım vs yaptırılıyor yani ne saçma.zaten kendim için eşim için yaptırdım demişsiniz cevaplarını vermişsiniz.hiç takılmayın derim pişman olacak birşey yok.:ssz:

Kimse görmüyor ama siz görüyorsunuz böyle düşünün ve onların dediklerini umursamayın bence.

Normalde olması gerekende bu... Kendin ve eşin için yaptırmışın..
Zaten onlarada gereken cevabı vermişin..
Bırak onlar başkaları için yapmaya, yaptırmaya devam etsin..
Seninki en güzeli.. He de geç. Ne takıyorsun..

Demek ki onlar çevre için süslenip püsleniyorlar; ne saçma :)
Ama sizin böyle bir değişiklik yapmanızda bi tuhaflık yok. Ne güzel işte: kendinize güzel görünmek için yapmışsınız :)

Bence sizin yaptığınız normal ve doğru olan=)
Ben de evde kimse yokken bile rujumu eksik etmem.Herhalde sizinkiler beni görse neler derler neler=)

Son düzenleme:
Aaa kendin ve eşin için yaptırmışsın işte bu yeniliği, daha n'olsun ki? Üstelik de güzel olmuş. Sana böyle saçma yorum yapanlar ya çok cimri, ya da kıskanç herhalde. Takma canım ya, ne diye bu kadar umursuyorsun ki insanların saçmalıklarını. Ne demek keşke yaptırmasaydım!? Hayatını istediğin gibi yaşa.

kapanınca dişilik de kapatılmıyor ne de olsa şöyle bir süslenmek, güzelleşmek istemen nomal ancak onlar da kendilerine göre haklılar çünkü başka kadınlar da görmeli sadece yakın akraba değil... erkekleri saymıyorum bile onlara çuval giysen nafile..

biz kkadınlar zaten ssevdiklermiz için kendimize bakım süs .v.s yaparız. Bence onlar güzelliğini ve sadeliğıni çekemedi! Ve çok ayıp yaptıkları kapalılarin süslenmeye bakım yapmaya hakkı yok mu kapalsın diye nefes bile alma. Nefret ediyorum bu zihniyetten..

Merhaba kızlar.. bugün çok canımı sıkan bi olaydan bahsedeceğim sizlere.. ben 26 yaşında evli ve 2 çocuklu bi bayanım.. 7 yıldır da kapalıyım..bu zamana kadar saçımda hiç değişiklik yapmadım.. boya, röfle falan yani...
ilk defa 2 gün önce saç uçlarıma sarı balyaj attırdım.. beyaz tenli olduğum için yakıştı bana.. hani bi değişiklik istedim..
onlar açıklar.. aralarında bi ben bi de diğer kuzenim kapalı.. neyse ben zaten evin içerisinde açarım saçımı..
herkes çok beğendi.. buraya kadar herşey güzel.. sonrasında ee biz göremiyosak ne anlamı kaldı..
gülüyolar bu sefer de.. aaaa görüyo musun kocası için nasıl süslenmiş falan diolar kıs kıs...
hayır yani,ilk defa bi değişiklik yapayım dedim, demedikleri kalmadı, cnm sıkıldı, pişman oldum :((

Buram buram fesatlık kokuyor size söyledikleri laflar.:ssz:

Kapalı olmak=Bakımsız olmak,hanzo gibi gezmek mi ? Kulaklarınızı tıkayın.:36:

Boş konuşan insan çok fazla,bunların başını da akrabalar çekiyor.:6::37:

Tekrar aynı şeyi yaparlarsa tersleyiverin.:ssz:

Ve hepsinden önemlisi,siz mutluysanız gerisi hikaye.:34:

En olması gerekeni yapmışsınız ama elalem işte mutlaka bi kulp buluyor... Akrabalarınızın bu tutumu biraz da çekememezlikten kaynaklanıyor sanki bana öyle geldi :34:

kıskançlıktan ne söyliyceklerini şaşırmışlar ayy çok güldüm:9: Sizin saçınız sizin kocanız kime ne:ssz:

tşk ederim kızlar haklısınız..
ilk defa boyattığım için tedirgindim zaten sonuç güzel oldu ama işte söyledikleri canımı sıktı...
hepsi birden yüklendiler resmen..
ben kapalı olsam kuaföre o kadar para vermem falan da dediler..
ben evde saçım açık gezerim.. onlar da kendin için yapıosan saçma, bu güzel saçları biz görmüosak ne anlamı kaldı falan diolar...

Çok iyi yaptın aldırış etme tabi ki kocana güzel görünmek istersin o laf atanlar çok biliyolar .... :51:

tşk ederim kızlar haklısınız..
ilk defa boyattığım için tedirgindim zaten sonuç güzel oldu ama işte söyledikleri canımı sıktı...
hepsi birden yüklendiler resmen..
ben kapalı olsam kuaföre o kadar para vermem falan da dediler..
ben evde saçım açık gezerim.. onlar da kendin için yapıosan saçma, bu güzel saçları biz görmüosak ne anlamı kaldı falan diolar...

Vermezlerse vermesinler La Havle...:ssz:

Ben de kapalıyım ve evde açık gezerim hep...:8: Açık olsan da,görseler de bi kulp bulacaklardı.

Ağzı olan konuşuyor malesef.:40:

bence bu demek oluyor kı gercekten size cok yakısmıs ve sizi acıkken cok guzel bulmuslar kıskanclıktan da ne yuapcaklarını sasırmıslarr...

sunun canını sıkalım da havası sonsun demısler... hiç istediklerini ellerine vermeyın su konuyu acmanız bıle amaclarına ulastıklarını gösterır....

hiçç canınızı sıkmayınn... onlar geldıgınde ınadına acın savuırun saclarınızı:)

Valla kısırdaki maydanozu işaret parmağıyla ağzına tıkıştırmaya çalışırken öte yandan da yaş pastayı kısırdan sonra mı yoksa poğaçadan sonra mı yesem diye düşünen gün teyzelerinin dediklerini dikkate alırsak, ha bu yaşa ulaşamadan çoktan intihar etmiştik. Kadın cinsi telef olurdu şimdiye kadar. Dert ettiğiniz şeye bakın yahu. Gülün geçin. Meh.

Not: Siz şimdi kısır yiyen gün teyzelerini mi aşağıladınız? Diyeceklere öngörülü cevap: slm nbr?

Son düzenleme:
Bence çekememişler güzel oldugun için ben de kapalıyim ama boyarim saçımı annem de takmayın bence

Back
X