Çok mu garip?

nezamandiraraftayim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
298
484
18
Kizlar selamlar. Biraz değişik bir konu olacak hatta komik, ama fikirlerinizi merak ediyorum. Ben sosyal medya kullanmayı hiç sevmiyorum önceden de sevmezdim şimdi de sevmiyorum. Sosyal medya hesaplarım yok, hiç olmadi da. Özellikle en popüler İnsta hiç açmadım bile daha once. Ama bu insanlara cok garip geliyor. Uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar özellikle yeni duyanlar. Nasil olmaz bu artık kimlik gibi bir şey diyeni bile duydum. Ve çevremde herkes çok seviyor bağımlı gibiler. Bende bir sorun mu var çağa ayak uyduramiyorum sanırım. O kadar anlamsız geliyor ki. Sürekli su kafadayim millet nerede ne yapmış banane, ben nerede ne yapmışım kime ne. Kime neyi kanitlayacagim. Zaten gösterişten de hiç haz etmem. Ve sözüm meclisten dışarı çoğunlukla da bu yüzden kullanılıyor gibi geliyor.
Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve genellikle şu soruyu alıyorum onları çekip napiyorsun atmiyorsun da bir yere. Kendime cekiyorum sonrasında açıp bakmak için, illa paylaşmam mi gerekiyor?
Bazen kendimi sorguluyorum taş devrinden kalma biri miyim acaba diyorum

Garip baksınlar nolucak takılacak bir durum değil bence. Ben çocukluğumdan bu yana aralıksız fotoğraf çekmeyi de çekilmeyi de seven biriyim benimde bu halime şaşırıyorlar. Sosyal medya olmasa da çekilirim ama olduğu için aktif olarak kullanıyorum işin bahanesi yani. Kendim yıllık albüm oluştururum hem el yapımı hem hazır sipariş. O kadar seviyorum fotoğrafçılığı. Şimdi buna uzaylı gibi baksalar kaç yazar?

Sosyal medya uygulamalarını kullanıp kullanmamak kişisel tercihtir. Kullanmak istemiyorsanız; diğer insanların bu konudaki yorumlarına vereceğiniz yanıtlar da bellidir. Olayın size "Bir Derdim Var" dedirten kısmı neresi ?

BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

Begenmediyseniz cevaplamamak da bir tercih :)

Cekirdek citleyip ee sonra nooldu acaba diye merak uyandırmayan kederli bir konu olmadığı için kusura bakmayın.

Forumda bu konu içeriğine daha uygun bir bölüm mevcut.

Millet ne yapmış,kiminle ne sorun yaşamış kısmı tam olarak bu platform içinde geçerli olabilir aslında nereden baktığınıza bağlı.

İsteğinizi kullanır ya da kullanmazsiniz ama kullananlar, fotoğraf paylaşanlar için gösteriş yapıyorlar demeye gerek yok. Herkesin kendi bileceği is.

Tüm kullananlar için demedim ki bunu. Öyle bir topluluk sözkonusu maalesef gördüğüm için söylüyorum. Bu herkesi kapsamaz, sözüm meclisten dışarı dedim zaten

Sosyal medya hesaplarım var ama çok nadir paylaşım yaparim. Arkadaşlarım arasında neredeyse saatte bir paylaşım yapanlar var. Benim ki de normal, onların ki de normal. Herkes kendini nasıl mutlu hissediyorsa, nasıl uygun görüyorsa öyle yapsın.

Herkesi genellemedim yalniz

Yazdıklarınız tamamen beni anlatıyor, her cümlenizde kendimi gördüm biz sürünün dışındayız ve bizi anlamaları mümkün değil, özgüveni yüksek birisiniz kimseye kendinizi ispatlama derdinde değilsiniz yazdıklarınızdan anlaşılıyor, herkes aynı şeyi yapmak ve birbirini taklit etmek zorunda değil bunu anlamadıkları için bizim gibi olanlara uzaylı görmüş gibi davranıyorlar

Acilen sizinle arkadaş olmamiz lazım hiç böyle düşünen biriyle karsilasmamistim

Tüm kullananlar için demedim ki bunu. Öyle bir topluluk sözkonusu maalesef gördüğüm için söylüyorum. Bu herkesi kapsamaz, sözüm meclisten dışarı dedim zaten
işte instagram kullanmadığınız için de herkes size uzaylı gibi bakmıyordur zaten. o da belli bir kesimdir.
benim de çevremde hiç kullanmayan bir kaç arkadaşım var. bizden kimse garipsemiyor, bilemiyorum o yüzden
ama ben aktif kullanırım genelde, haberleşme aracı gibi bir şey oldu artık.. ne kullanmak ne kullanmamak çok garip bir şey değil

Ben de öyle dusunuyorum kullanan kullanır seven sever. Az önce de bir arkadaşım daha garipsedi de o yüzden anlık olarak yazdım

Benim üni bitine kadar yoktu aktif bir hesabım , 2 yıldır kullanıyorum ve benim lise üniversite dönemimde herkes bana sizin anlattıginiz şekilde bakıyordu ama ben ondan ziyade yani insanlar nerde ne yapıyor beni görsün vb diye açmadın fakat araştırma amaçlı gündem takibi olsun alternatif fikirler olsun sağlık alanimla ilgili şeyler için olsun açmaya karar verdim zamanla da aktifleştim öyle aslında kafa dağıtmak için güzel bir alan reels videoları vs faydalı yönleri de var yani sadece gösteriş ve aşık atmak amaçlı bir uygulama değil :)

Tabiki de. Sadece o amaçlı bir uygulama demek istemedim ki zaten, sanırım yanlış anlaşıldım. Ama öyle bir güruh da fazlasıyla mevcut demek istedim. Biraz da kendi çevremden gördüğüm için o yorumu yaptım. Şahsen 24 saat bile kullanan kullansın bana garip gelmez de, genelde azınlık olan garipseniyor bazen. Ben de acaba bu bir eksiklik mi diye danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…