- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
- Konu Sahibi iyotsuztuz
En az 1 sene bekleyin derim ben...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah a sukredin her ay yumurtlama gunu hesaplayarak, saatine dahi dikkat ederek iliskiye girmek zorunda kalmamissiniz. Biz laboratuarda yapar gibi yaptik mecbriyetten. Hatta bazi arkadaslarimiz gercekten laboratuarda yapmak zorunda kaldi evlat hasretini giderebilmek icin sizin gibi dusunenlerin bizleri garipseyecegini hic dusunememisiz kisira bakmayin.
Not: neler yasadiginizi bilemem, siz de benimkileri bilemezsiniz. Tamaen yazmis oldugunuz cumlenin insan uzerinde biraktigi istinaden boyle bir dusunceye kapildim. Cok kirici olmus o iki cumleniz.
yınede tamamen sıradan bır gecenın sonunda hamıle kalmaktansa , tup bebek yontemıyle cocugumu dunyaya getırdıgım ıcın kendımı cok sanslı sayıyorum. ben ozel bırıyım cocugum ozel bır cocuk.
Esine supriz yapma hevesiyle cocuk yapilmaz..buyuk sorumluluk hamilelik sureci bile ayri bir olay..Herkesi tek tek alintilayamadim kusura bakmayin.
Ben yapabilirmisim gibi gelmiyor. Yani aslinda cocuklari da oyle mic mic sevmem yalan yok. Dedim ya bendeki esime supriz yapma hevesi.
Dun aksam esim dalgasina bana fal bakiyordu. Orda falan da soyleyince aklima girdi.
Dediginiz gibi yaslarimiz cok genc. Dusununce cok erken ve esime saygisizlikmis gibi geliyor. Dusunmeden konusunca e niye olmasin ki oluyorum.
Esimle normalde acik acik konusmayi tercih ederim ama bendeki su an annelik hevesi degil. Heralde boyle bir ise kalkisirsam da katiyyen ben korunmayi biraktim diye itiraf edemem.
Bu arada bir arkadas bebekle vakit gecirin demis. Bir aksam yegeni bizde kaldi. Henuz 2 aylik. Sadece yaptigimiz uyuyan cocugu rahatsiz etmek, ne bileyim emzigi agzindan cekip cocugu carlatmak falandi. Eglencesindeydik. Hani sirf buna bakarsak benden anne ondan baba olmaz.
Ben mecbur kalanlara söylemiyorum fark ettiyseniz. Gebe kalabildiği halde yok şu yaşta yapalım yok bundan sonra yapalım deyip plan kuranlara söylüyorum.
Maalesef öyle anlaşılmıyor yazdıklarınızdan. Demekki kendinizi iyi ifade edememişsiniz. Yorumunuzu okur okumaz kalbim sızladı ve yazmak istedim.