Çok mu hassasım...

OEvCadisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
3.497
60
116
İstanbul
Kızlar sizde de oluyor mu bilmem ama...ben bazen inanılmaz karamsar oluyorum....ve bir faarkına varıyorum ki büyük acılar yaşayan birinin yerine koymuşum kendimi ve hayatımdaki insanları...ne bileyim birinin eşi şehit oluyor...hemen aklıma eşimin şehit olacağı geliyor...gözümde canlanıyor sanki...
ya da kötü bir hastalığa yakalandığını duysam birinin bana da olacakmış gibi geliyor...var mı benim gibiler aranızda...ne dersiniz bana....

Kötü bir olayla karşılaştığımızda çoğumuzun morali altüst olur.O kişinin yerine koyarız kendimizi.Empati yaparız.
Dozunu iyi ayarladıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum,ama hastalık derecesinde ise ve bizi huzursuz ediyorsa bu durum bir uzmandan destek almalıyız.:umursamaz:

ben eskiden yapardim bunu... hemen oturur aglardim, oyle icten aglardim ki sorsa biri gercekten basima gelmis gibi anlatabilirdim... ama sonradan vazgectim nasil olduysa... sanirim o siralar cok kitap okuyordum ve her karakterin yerine kendimi koyuyor adeta "O" oluyordum. tabi ayni sekilde normal hayattaki insanlar ve olaylar icin de... haliyle otomatikman her senaryonun icinde buluyorsun kendini.

biraz telkin etmelisin kendini. olaylarin senin basina gelmedigini Allah korusun gelse bile illaki bir cozum olacagini dusun... kaptirip gidersen cok mutsuz olursun.

her insanda olur o duygu anı.. bazen bi filme dalıp gidiyoruz film oldugu halde biz yaşamış gibi oluyoruz gercek hayatta da olması cok normal.. cok abartılmagı sürece normal bi his bence..

herkes bazen düşünür bunları canım, bence çevrede gördüğümüz olaylara bakarak sahip olduklarımızın değerini daha iyi hatırlıyoruz...

ne bileyim yaa aşırı hassasım sanırım....bu derece o insanın acısınıyaşamak çok kötü birşey...ve sanırım bu haytta kaybtmekten korktuğum birileri olduğu için bu denli ağır...

birün birde çocuum olsa siz düşünün....

hepimizde vardir az cok ya..
hangimiz izledigimiz filmlerdeki aglayan kiz olmuyor.. ondan ayrilan erkegin acisini hissetmiyoruz ki..
merak etme arkadasim tamamen insanliginla alakali bu..
sadece paranoya haline getirmemeye calis..

ben cocukken annemin babamin oldüğünu dusunup cok aglardim.. mafoldumben

Her çocuk bunu düşünüyor galiba..bende düşünürdüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…