Çok mu hatalı davranmışım?

Zeyrek0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
135
65
98
Meraba hanımlar,
İki hafta önce biten ama içimde bitiremediğim ilişki hakkında yorum almak istiyorum sizden. 28 yaşında ve bekarım. Yurtdışında yaşıyorum. Nisan ayında memleketimden birisiyle internetten görüşmeye başladım. Biz görüşmeye başlamadan 3 ay önce boşanmış, 6 yaşında oğlu var. Oğlunun velayeti de kendisinde.
İlk başlarda herşey çok güzel ilerledi. Her anlamda çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorduk ikimizde, bu arada o akrep ben yengecim. Belki bu açıdan da yorum yapanlar olur. Gitmeme 3 hafta kala ufak bi konu aramızda çok büyüdü, ikimizde inat ettik 4 gün yazmadık. Sonra da tekrar eski samimiyetimize bi türlü ulaşamadık. Arada hep bi soğukluk oldu ama ben görüşünce düzeleceğine inanmıştım. :KK43: Ben memlekete gittikten birkaç gün sonra, geç bi saatte bizim eve yakın bi parkta ani bi buluşma ayarladık. Ben kızkardeşimle gittim, biz konuşurken o da başka bi masada oturacaktı. O oğlunu da getirdi. Yanımızda oğlu da olunca hem biz nerdeyse hiç konuşamadık, hemde hiç bekledigim gibi bi görüşme olmadı. Bi saat falan oturup eve geldik. Ertesi gün akşam mesaj attı "durumumuzla ilgili ne düşünüyosun?" diye. Bende "Senin bi yorumun var mı?"dedim. "Düşünüyorum ama olumlu düşünemiyorum" yazmış. Bunu bu kadar çabuk duymayı beklemiyodum, o an çok kötü hissettim. "Sanırım sende öylesin" dedi bana. Bende uzatmak istemedim "evet" yazdım, işte "seni üzdüysem özür dilerim" falan yazdı. Çok fazla konuşmadık. Birkaç gün sonra ben mesaj attım, "Senin için gerçekten bitti mi?" diye, "evet bitti" yazmış. "Ben görüştüğümüzden beri daha çok baglandım" yazdım cevap olarak "huma lütfen, oğlumu bi kucaklayıp opmedin bile, özellikle getirmiştim" yazmış. "seninle görüşmenin heyecanından ben nasıl davranacağımı bilemedim" yazdım, "neyse boşver" yazdı sadece. Ve biz o günden beri konuşmuyoruz ama ben çok özlüyorum. Tatil bitti ve ben döndüm tekrar ama hiç biseye odaklanamiyorum. Yaşama sevincim kalmadı gibi hissediyorum. Ne hayallerle çıkmıştım tatile, ne yaşadım. Bu yüzden bitirmekte haklı mı sizce?

Güncelleme: Tam 1 yıl 3 ay sonra tekrar yazdı kızlar. Aklımda da kalbimde de yoktu artık, hatta böyle birisi için üzüldüm diye kızıyordum kendime. Hayatımda hala biri yok ama mutluyum.

Şimdi tekrar görüşmeye başladık, birgün yazacağını ve özür dileyeceğini biliyodum aslında ama bu kadar kolay affedebilecegimi bilmiyodum. :( Daha çok pişman olsun diye, çok sert çıkmadan zamanında kırıldığımı ve üzüldüğümü, artık bi önemi olmadığını söyledim ama nasıl oldu bilmiyorum tekrar konuşmaya başladık.

Hatasını anladığını, bidaha bu sebeple beni kesinlikle üzmeyecegini söylüyo. Duygusal bi insanım çabuk kanıyorum galiba, ama evlenmekten de çok korkuyorum. Başıma gelebilecekleri, onun beklentilerini az çok tahmin edebiliyorum artık. Şu an yaşadığım ülkeyi terketmeye, bi çocuğun sorumluluğunu almaya cesaret edemiyorum. Ama bir yandan da konusmak iyi geliyor.

Annem önceki görüşmemde biraz olumlu bakıyordu ama yaptıklarından sonra kesinlikle istemiyor. İki gün önce mantığıma uymuyor artık, bazı konularda sana tekrar güvenemem, görüşmeyelim dedim, yine yazdı ve tekrar konuşuyoruz. Sizce ben napmaliyim? :(

Son düzenleme:
Nerde yaşıyorsunuz
Bana da yurtdışına çıkmak için bahane arıyor gibi geldi. Bir de gizemli takılmaya çalışmış. İstememe sebebi de çocuk annesiyle az görüşür diye düşünceler e dalması olabilir.

Son düzenleme:
Sen kizkardesinle gitmissin, o ogluyla gelmis. Tam bir aile havasi. Ikiniz de yalniz gorusseydiniz basta daha iyi olurdu. Simdi adam tam bir akrep burcu , o yuzden uzak dur derim.

Ayrica bulamiyor musunuz cocuksuz bekar birini . Adamin tek yaptigi kendini suclu hissetmen . Topu sana atip bitti diyor cunku erkeklerin en iyi yaptigi sey bu.

Son düzenleme:
Cocugu yaninda getirme sebebi senin ona nasil davrancagini izlemek istemis.Lakin yanlis yapmis ilk bulusma heyecaninda cocogu neden getirmis sen hatali degilsin o hatali.
2 hafta tanistigin birinede bu kadar baglanmakta iyi degil demekki birbirnize gore degilmisiniz adam demis bitti diye sende biiti de Kalbinde de olsun.Zamanla daha iyileri cikar merak etmeyin.

Bahane gibi geldi bana. Ne alaka yani ilk bulusmaya cocuk getirmek. Önce bi kendisi tanisin seni sonra cocuk tanir. Boşver iyi ki öpmemişsin öpseydin de. Neden hemen cocugumla bag kurmaya calistin derdi.

Canim bence kendini uzme bosver sal gitsin cok kaprisli birine benziyo kendini uzmete deymez canim genede sen bilirsin

Adam ayak yapmış çocuğu bahane etmiş, ne alaka yani ilk kez yüz yüze gelecek insanın yanında oğlunu getirmesi bu çok saçma. Birde bahaneye bak oğluma sarılmadın öpmedin, niye sarılıp öpmek zorunda mısın? Boşver balık baştan kokarmış, takılma bak hayatına illaki karşına biri çıkacaktır. Hayırlısı...

Adam ayak yapmış çocuğu bahane etmiş, ne alaka yani ilk kez yüz yüze gelecek insanın yanında oğlunu getirmesi bu çok saçma. Birde bahaneye bak oğluma sarılmadın öpmedin, niye sarılıp öpmek zorunda mısın? Boşver balık baştan kokarmış, takılma bak hayatına illaki karşına biri çıkacaktır. Hayırlısı...
Kesinliklee:kahve:

Nerde yaşıyorsunuz
Bana da yurtdışına çıkmak için bahane arıyor gibi geldi. Bir de gizemli takılmaya çalışmış. İstememe sebebi de çocuk annesiyle az görüşür diye düşünceler e dalması olabilir.

Eğer evlilik olsaydı ben türkiyede yaşayacaktım, buraya gelme konusu hiç geçmedi aramızda

adam boşanmış ,üstelik çocuklu kendini ne kadar ağırdan satıyor siz daha bekar biriniz yurtdışında yaşıyorsunuz ,neden bu kadar kaptırıp ,hemen bağlanıyorsunuz ,
resmen avlamış sizi,
tekrar yazsa biri başka bir talibim var onunla konuşuyorum biz bitirmiştik diyin ,devam etmeyin,neden boşanmış bilmiyorum ama evliliği bir çocukla böyle çabuk bitiren flörtü böyle bitirir çok normal bence

Meraba hanımlar,
İki hafta önce biten ama içimde bitiremediğim ilişki hakkında yorum almak istiyorum sizden. 28 yaşında ve bekarım. Yurtdışında yaşıyorum. Nisan ayında memleketimden birisiyle internetten görüşmeye başladım. Biz görüşmeye başlamadan 3 ay önce boşanmış, 6 yaşında oğlu var. Oğlunun velayeti de kendisinde.
İlk başlarda herşey çok güzel ilerledi. Her anlamda çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorduk ikimizde, bu arada o akrep ben yengecim. Belki bu açıdan da yorum yapanlar olur. Gitmeme 3 hafta kala ufak bi konu aramızda çok büyüdü, ikimizde inat ettik 4 gün yazmadık. Sonra da tekrar eski samimiyetimize bi türlü ulaşamadık. Arada hep bi soğukluk oldu ama ben görüşünce düzeleceğine inanmıştım. :KK43: Ben memlekete gittikten birkaç gün sonra, geç bi saatte bizim eve yakın bi parkta ani bi buluşma ayarladık. Ben kızkardeşimle gittim, biz konuşurken o da başka bi masada oturacaktı. O oğlunu da getirdi. Yanımızda oğlu da olunca hem biz nerdeyse hiç konuşamadık, hemde hiç bekledigim gibi bi görüşme olmadı. Bi saat falan oturup eve geldik. Ertesi gün akşam mesaj attı "durumumuzla ilgili ne düşünüyosun?" diye. Bende "Senin bi yorumun var mı?"dedim. "Düşünüyorum ama olumlu düşünemiyorum" yazmış. Bunu bu kadar çabuk duymayı beklemiyodum, o an çok kötü hissettim. "Sanırım sende öylesin" dedi bana. Bende uzatmak istemedim "evet" yazdım, işte "seni üzdüysem özür dilerim" falan yazdı. Çok fazla konuşmadık. Birkaç gün sonra ben mesaj attım, "Senin için gerçekten bitti mi?" diye, "evet bitti" yazmış. "Ben görüştüğümüzden beri daha çok baglandım" yazdım cevap olarak "huma lütfen, oğlumu bi kucaklayıp opmedin bile, özellikle getirmiştim" yazmış. "seninle görüşmenin heyecanından ben nasıl davranacağımı bilemedim" yazdım, "neyse boşver" yazdı sadece. Ve biz o günden beri konuşmuyoruz ama ben çok özlüyorum. Tatil bitti ve ben döndüm tekrar ama hiç biseye odaklanamiyorum. Yaşama sevincim kalmadı gibi hissediyorum. Ne hayallerle çıkmıştım tatile, ne yaşadım. Bu yüzden bitirmekte haklı mı sizce?
Çocuğuna uygun anne adayı değilsin ! Kriterlere takilmissin. .haddime değil ama ne işin var çoluk çocuk sahibi adamla ..sevseydi yalnız gelir,çocuğuyla olacak muhtemel iletişimini tartmazdi. . Bu adamın sevdası sen değilsin ,yurt dışı ve yırtma hayalleri olan çocuklu bir adamın ,rahata ulaşmak için kullandığı basamaklardan birisin ..iyi olmuş olmadığı ..çocuğuna bakamıyorsa bakıcı tutsun , zaten annesi olan bir çocuğa anne aramasın. .ulaşılmazı oynuyor ki istediği gibi avucuna alsın seni .hem çocuğuna baktirsin hem de yurt dışında rahat bir hayat yaşasın ..

Cocugu yaninda getirme sebebi senin ona nasil davrancagini izlemek istemis.Lakin yanlis yapmis ilk bulusma heyecaninda cocogu neden getirmis sen hatali degilsin o hatali.
2 hafta tanistigin birinede bu kadar baglanmakta iyi degil demekki birbirnize gore degilmisiniz adam demis bitti diye sende biiti de Kalbinde de olsun.Zamanla daha iyileri cikar merak etmeyin.

3 ay netten görüştük, çok bağlanmadım zannediyodum aslında ama bitince kötü oldum. Belki de reddedilme, ya da görünce beğenmedi mi acaba düşüncesi böyle hissettiriyodur.

Ben size söyleyeyim, siz üstüne dustukce bu adam ilişkiyi ilerletir.naz yapar, isteksiz davranır. Eğer ikna için uğraşırsaniz, işte o zaman hata yapmış olursunuz. Nazlanmasi gereken sizsiniz, tekrar mesaj atan yine sizsiniz.

İlk buluşmaya çocuğuyla gelmek beni böyle kabul et demek değildir. Benim hayatımda herşeyden önce çocuk gelir, seni kendime eş olarak değil, çocuğuma uygun bir anne olarak kabul ediyorum, demektir. Önceki aşk meşk hoşlanma muhabbetleri de yalnızca yoluna girene kadar ikna.

İnanmayin ve kendinize kıymet verin. Cocukla tanistiracak başka zaman mı yoktu allah aşkına? Önce siz birbirinizi tanıdınız mı ki, çocukla da tanısasiniz?

Boşanmış biri bekar biriyle olmaz demiyorum. Olabilir ama zor.bir de üstüne sizin bakacağını çocukla daha da zor. Ama imkansız değil ama bu davranis tarzıyla imkansız bence.

Eğer evlilik olsaydı ben türkiyede yaşayacaktım, buraya gelme konusu hiç geçmedi aramızda
Ya bunu bilemezsin fikirler şartlar değişebilir. Bence adamın niyeti bu yönde zaten. Neyse iyi ki olmamış zaten. Herkes için zor. Senin için daha zor olurdu emin ol.
Adam resmen sen peşinden koş diye geri çekiliyor. 2 ay yazma bak nasıl sana mesaj atıp halini hatrını sorar. Kanma tatlım.

Çocuğuna uygun anne adayı değilsin ! Kriterlere takilmissin. .haddime değil ama ne işin var çoluk çocuk sahibi adamla ..sevseydi yalnız gelir,çocuğuyla olacak muhtemel iletişimini tartmazdi. . Bu adamın sevdası sen değilsin ,yurt dışı ve yırtma hayalleri olan çocuklu bir adamın ,rahata ulaşmak için kullandığı basamaklardan birisin ..iyi olmuş olmadığı ..çocuğuna bakamıyorsa bakıcı tutsun , zaten annesi olan bir çocuğa anne aramasın. .ulaşılmazı oynuyor ki istediği gibi avucuna alsın seni .hem çocuğuna baktirsin hem de yurt dışında rahat bir hayat yaşasın ..
+1000000

Back
X