Ablacim baska birini bulsaydin su adamin yuzune bile bakmazdin emin ol
Adam bastan falso, bu is bastan yas. Adam bulusmaya cocugunu getiriyor, eee bu adam baskalariyla da gorusse her seferinde kucucuk bir cocugu oluru olan olmayan, tanimadigi, online tanistigi kadinlarin yanina mi goturuyor yani? Bu adam bu cocugu elinden tutup bulusmalara gotururken bu cocuun annesi nerde? Cocuga yazik gercekten.
Sizin cocugunuz yok, annesi olan bir cocugun annesi niye siz olasiniz, kaldi ki adam size cocuguyla artik somuru mu yapiyor. Bir de neden sarilip opmedin demis, eee tanimadigin bir cocugu niye sarilip opesin ki cici anne rolune burunesin

Bu adam kafadan sakat.
Su kadar baglanmaniz, evlilik falan konusmanz zaten ban abes geldi. Adami tanimiyorsunuz, 1 kere gormussunuz, birbirinizi hic tanimiyorsunuz...bastan asagi abes bir durum.
gecin bence bu online isleri falan sakat, yapmayin, yasiniz genc, etrafinizdan birini bulun. kendinize yazik etmeyin. Dedim ya bu adam kafadan sakat, siz 1 kere bulustugunuz adam icin 1 yil gecti unutamadim diyorsaniz yokluktasiniz bu kadar sebep. Dedigim gibi adam gibi baska biri olsaydi ben ne yapiyorum yahu derdiniz