gayet normal gitmiş konuşma ki..Arkadaşlar üniversiteden biri eklemişti bir iki ay oldu. Tanımıyorum direk ama aynı bölümden farklı yıllarda mezun olmuşuz. Bugün de onun olduğu şehirden fotoğraf paylaşınca yazdı. Kahve içelim diye. Ben de güzel olurdu ama dönüyorum bugün dedim. Üniversitede çok şıktınız filan diye iltifat etti kendince:)). Çalıştığım yeri sordu oo uzakmış baya dedi. Bi daha ne zaman gelirsiniz dedi. Ben de tam açılma olursa gelirim sık arkadaşlarla gezmeye geliyoruz her yaz dedim. O zaman görüşürüz inşallah dedi. Anlamadım niyetini bi daha geldiğimde görüşsem mi bilemedim. Biraz hevesli mi durdum acaba 6-7 aydır ilişkim yok biraz unutmuş olabilirim
Bence gayet normal bir sohbet olmuş, görüşün bakın duruma göre...Arkadaşlar üniversiteden biri eklemişti bir iki ay oldu. Tanımıyorum direk ama aynı bölümden farklı yıllarda mezun olmuşuz. Bugün de onun olduğu şehirden fotoğraf paylaşınca yazdı. Kahve içelim diye. Ben de güzel olurdu ama dönüyorum bugün dedim. Üniversitede çok şıktınız filan diye iltifat etti kendince:)). Çalıştığım yeri sordu oo uzakmış baya dedi. Bi daha ne zaman gelirsiniz dedi. Ben de tam açılma olursa gelirim sık arkadaşlarla gezmeye geliyoruz her yaz dedim. O zaman görüşürüz inşallah dedi. Anlamadım niyetini bi daha geldiğimde görüşsem mi bilemedim. Biraz hevesli mi durdum acaba 6-7 aydır ilişkim yok biraz unutmuş olabilirim
Bu dangoz türk erkekleri; yollu, o...pu, kezban, aranıyor vs diye diye kadınları nasıl korkuyttuysa artık... Şu seviyeli sohbetten sonra bile "acaba hevesli mi davrandım" diye içi içini yiyor kadınlarımızın.
Sen benim yaşadığım şehre gelirsen ben de sana bi kahve ısmarlayabilirim aslında diye direk cevap verirdim ben, o kadar beğenmişse kalkıp gelir ben de şöyle bi dünya gözüyle yakından görürdüm
işte ben onu bekledim aslında hani ben de gelirim diye der belki, ama direkte söyleyemedim söylesemiydim bilmiyorum. Sohbeti devam ettirmedi gelirsen görüşürüz moduna girdi bilemedim. Gerçi ne zaman gelirsin de dedi.
Bende seni beklerim demeliydiniz. O sizi eklemiş, mesaj atmış, ilk adımı atmış. Bir kahveden ne kaybedersiniz? Sosyalleşeceksiniz, yeni insanlarla tanışacaksınız ki bir ilişki yaşayasınız.
Geçen bir hanım konu açtı. Kendisiyle ilgilenen beye soğuk davranmış. Adam başkasını bulmuş. Bu seferde niye böyle oldu diyor. Birinden elektrik alıyorsanız, gizlemeyin. Gizlemek başkalarına fırsat vermektir.
Tecrübesizsiniz anladığım kadarıyla. Bu flörtleşme işleri biraz pratikle alakalı. İlla ilişki olacak diye bakmayın. Her zaman ilişki yaşama potansiyeli olan adaylarınız olsun. Radarlarında olun. Hikaye paylaşın, kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadın olduğunuza dair gündelik hayatınızla, işinizle alakalı postlar atın. Ciddi bir ilişki istiyorsanız öyle gece eğlencesi, içkili, kendinizi dağıttığınız filan ortamlar koymayın. Anaç yapıda olduğunuzu gösteren çocuklarla filan paylaşımlar yapın. Erkekler basit, düz canlılar. Ne görürlerse öyle kodlanıyorlar.oo çok uzak diyince ben de öyle diyemedim ya keşke deseydim. Ama onun dışında sıcak davrandım biraz muhabbeti uzatmasını numaramı filan istemesini bekledim ama kısa kesti.
Tecrübesizsiniz anladığım kadarıyla. Bu flörtleşme işleri biraz pratikle alakalı. İlla ilişki olacak diye bakmayın. Her zaman ilişki yaşama potansiyeli olan adaylarınız olsun. Radarlarında olun. Hikaye paylaşın, kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadın olduğunuza dair gündelik hayatınızla, işinizle alakalı postlar atın. Ciddi bir ilişki istiyorsanız öyle gece eğlencesi, içkili, kendinizi dağıttığınız filan ortamlar koymayın. Anaç yapıda olduğunuzu gösteren çocuklarla filan paylaşımlar yapın. Erkekler basit, düz canlılar. Ne görürlerse öyle kodlanıyorlar.
İki şehir arasında ne kadar mesafe var? Çok uzak değilse bir bahane bulup bir daha gidin. Arayı soğutmayın.
Çok istiyorsa o gelsin sizin olduğunuz yere.uzakmış ne demek? Bence biraz geri durun isteyen gelir neresi olursa olsunArkadaşlar üniversiteden biri eklemişti bir iki ay oldu. Tanımıyorum direk ama aynı bölümden farklı yıllarda mezun olmuşuz. Bugün de onun olduğu şehirden fotoğraf paylaşınca yazdı. Kahve içelim diye. Ben de güzel olurdu ama dönüyorum bugün dedim. Üniversitede çok şıktınız filan diye iltifat etti kendince:)). Çalıştığım yeri sordu oo uzakmış baya dedi. Bi daha ne zaman gelirsiniz dedi. Ben de tam açılma olursa gelirim sık arkadaşlarla gezmeye geliyoruz her yaz dedim. O zaman görüşürüz inşallah dedi. Anlamadım niyetini bi daha geldiğimde görüşsem mi bilemedim. Biraz hevesli mi durdum acaba 6-7 aydır ilişkim yok biraz unutmuş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?