• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu hızlıyım :(

Bende öyle yapıcam canım hatasını anlaması için dün yazdı okudum cevap vermedim bugün de yazarsa cevap vermicem isterse çabalar istemiyorsa belli olmuş olur bu tavırlardan sonra :oops: Şuanki erkekler zaten bizden nazlı çıkıyor anlıyamıyorum ki :KK70:
Blof yapiyorlar iste yersen ;)

Bugün de sessiz kalıp yazdıklarına cevap vermicem bolca düşüncek vakti olsun buna rağmen sesi çıkmıyorsa zaten uğraşmaya değmez :KK54:
Ama bence mesajina cevap vermelisin hic bisey yokmus gibi ve senin icin de normal bir durummus gibi. Ama sonrasinda yine mesaji ondan bekle sen atma, cunku o aticaktir atmiosa eyvallah. Sen hic durmadan atarsan olmaz, atinca trip atarsanda. Bence boyle yapmak lazim yani :)):21:

Ama bence mesajina cevap vermelisin hic bisey yokmus gibi ve senin icin de normal bir durummus gibi. Ama sonrasinda yine mesaji ondan bekle sen atma, cunku o aticaktir atmiosa eyvallah. Sen hic durmadan atarsan olmaz, atinca trip atarsanda. Bence boyle yapmak lazim yani :)):21:

Canım aslında bikaç mesaj attı ben cevap vermeyince artık cevapta mı vermiyorsun söyle ne istiyorsan yapıcam dedi bende gün içinde aramanı sormanı istiyorum dedim ve oda sorunları yüzünden aklının karışık olduğunu söyledi birdaha konuşmayalım dedim bitirdim

Canım aslında bikaç mesaj attı ben cevap vermeyince artık cevapta mı vermiyorsun söyle ne istiyorsan yapıcam dedi bende gün içinde aramanı sormanı istiyorum dedim ve oda sorunları yüzünden aklının karışık olduğunu söyledi birdaha konuşmayalım dedim bitirdim
Geri gelebilir ama gelse bile birbirinize uygun degilsiniz bence, pek ilgili bi tip deil belliki bosver

En bastan bu kadar üstüne düşmemeliydin aranızda henüz hiçbir şey yok. Böyle davranarak sana olan ilgisini de bitirmiş olursun itersin kendinden. Keske neden aramadın cok mu meşgulsün demeseydin merak uyandıran sen olsaydın da o senden daha istekli olsaydı.

Çok fazla üstüne gitmişsin daha ilk zamandan. Zorlama bu kadar :KK28:

Ben de problem var sanırım hani karşımdaki insanın net olmasını istiyorum dün okadar konuşmaya rağmen cevap beklememe rağmen haklısın diyip kestirip attı :KK12:

aynı ben:KK14: ben de hemen herşey belli olsun, ona göre acı çekmeyeyim yolumu çizeyim isterim. duygular konusunda çok sabırsızım:KK51: ama değişmemiz lazım. iyi zaman geçirmişsiniz, şimdilik herşey yolunda gidiyor. daha adı da net konulmamış. senin şuanda kendini biraz geri çekeceğin zaman. o seni merak edecek o yazacak arayıp soracak sen üzerine düşmediğin vakit. baktın hiçbir koşulda ilgilenmiyor, çok az zaman ayırıyor, önceliklerinde sen yoksun, o zaman bana göre değil der yoluna bakarsın.

aynı ben:KK14: ben de hemen herşey belli olsun, ona göre acı çekmeyeyim yolumu çizeyim isterim. duygular konusunda çok sabırsızım:KK51: ama değişmemiz lazım. iyi zaman geçirmişsiniz, şimdilik herşey yolunda gidiyor. daha adı da net konulmamış. senin şuanda kendini biraz geri çekeceğin zaman. o seni merak edecek o yazacak arayıp soracak sen üzerine düşmediğin vakit. baktın hiçbir koşulda ilgilenmiyor, çok az zaman ayırıyor, önceliklerinde sen yoksun, o zaman bana göre değil der yoluna bakarsın.
Kesinllikle canım bunu test ettim ertesi gün hiçbirşey yazmadım baktım o yazıyor cevap vermedim sonra söyle ne istiyorsan yapim dedi beni gün içinde ara dedim kafası çok doluymuş falan en son konuşmaya gerek yok dedim Biz biraz sabırsızsız galiba

En bastan bu kadar üstüne düşmemeliydin aranızda henüz hiçbir şey yok. Böyle davranarak sana olan ilgisini de bitirmiş olursun itersin kendinden. Keske neden aramadın cok mu meşgulsün demeseydin merak uyandıran sen olsaydın da o senden daha istekli olsaydı.
Ben evet böyle yaparak üstüne düşmüş oldum sabırsız davrandım çözemedim ki onu

Kızlarrr :KK14:

Bir önceki konumda biriyle tanıştığımı söylemiştim size.Kısaca özetlemem gerekirse biz tanıştık yüzyüze bayağı eğlenceli geçti.Sorun şu ki işyeri kendisinin ve çok yoğun olduğu için sabah bir günaydın akşam da geç saatten sonra konuşuyorduk.Bende vaktini çalmim ben senin demiştim konuşmayalım diye o da hayır senle vakit geçirmek hoşuma gidiyor bunlar çözümlenicek şeyler demişti.

Şimdi sonrasında biz tekrar buluştuk gayet sıcak sevimli eve geldim yine sıcak konusuyoruz ama sonra ertesi gün yine başa döndük.Bende yine ikinci kez aynı konuyu açtım.İşin ilginci cocuk hiç telefonda konuşalım demedi şuana kadar bende telefonda konuşmak istedim.Aradı ve ben bu konuları açtım kızlar dedim ki zamanla düzelcem diyorsun bu zaman ne kadar sürecek falan dedim.Oda sürekli ilgilenmemi istiyorsun ama yoğunum dedi.Bende hayır dedim hiç mi sabahtan akşama kadar bir saniyelik yazıcak vaktin olmuyor ben seni böyle tanıyamam ki dedim.Ne diyorsam sadece haklısın diyor yani buda aldığın kararı uygula demek.Aradan saatler geçiyor ve bana naber tatlım yazıyor bir de .Bende hiçbir cevap vermedim.

Sizce ben mi haksızım :KK12:

Dipnot : Yoğunluktan ölen çocuk bugün arkadasının yanına gidiyor şehirdışına.
bankacı falansa zor yanı senle ogle arası olmasa yanı..mesleği ne ki hıc konusamıyor..arada guzel bır ıkı mesajta atılabılınır..cocugun durmunu bılmeyınce suçlamak istemiyorum

bankacı falansa zor yanı senle ogle arası olmasa yanı..mesleği ne ki hıc konusamıyor..arada guzel bır ıkı mesajta atılabılınır..cocugun durmunu bılmeyınce suçlamak istemiyorum
Kendi şirketi ya bukadar yoğunluk bana inandırıcı gelmedi 12 civarı işe giden bir insan arıycak vakit mi bulamazmış bana böyle diyordu aklı doluymuş aklına gelmiyomuş

Back
X