• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu ısrarcı oldum? Bana bir akıl verin

erkek arkadasınız ıle konusun sıze tek cevabı o verır gercekdende..
guzelce dersenızkı ne zaman cıddı anlamda bısıler yapıcaz ona gore program yapıcam dıyerek gırın bunu konusmak en dogal hakkınızdır..

alkisalkisalkiskızlar harikasınız... :içelim: tavsiyelerinizi dinleyeceğim a.s haklısınız biraz fazla panik oldum galiba ama onu çok seviyorum niyetim hemencecik evleniverelim de değil ama sadece onun bu konuya eskisi gibi yaklaşmaması beni tedirgin etti. biraz rahatlayıp (ve rahat bırakıp alkisalkisalkis ) tavrı değişmezse açık açık konuşmaya karar verdim .vakit ayırıp da fikir verdiğiniz için gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... :enbuyukkk:

bence bu lafla ağzını aramamalıydın..belkide gerçekten uzamasını istemiyor ama sen hep , o var bu var dediğin için ,şimdi birde yine işi bahane ettiğin için alıştık zaten manasında sende kırılma diye böyle demiş olabilir
bence lafı dolandıracağına doğrudan söyle..

cnm erkek arkadaşın da seni sıkmaktan korkuyor olabilir mi...
çünkü bugüne kadar bu konuyu hep o gündeme getirdi demişsin...
sen de zamanı gelince düşünürüz deyince...
ya senden birşey demeni bekleyecek ...
ya da doğru zamanını bekliyor seni sıkmak istemiyordur

onunla konuş artık evlenme vaktinizin geldiğini söyle ona

of bu erkekler yanar doner ya..walla şunların bı kitabı,kullanma kılavuzu fln olsa..benimkide aynı gün geliyo evlilik hayalleri kuruyoruz çok mutlu oluyorum gün geliyo daha çok var diyo :( gecen gün söyle bı muhabbet gecti; saçlarımı kestirmemeye ve boyatmamaya başladım bu da fark etti hayirdir niye bıraktın dedi evlenene kadar birakicam dedim hayirdir ne zmn evlenmeyi düşünüyorsun dedi bende 2 seneye kadar dedim gicik şey iste..
böyle odun iste kalas bile diyebilirim :)

of bu erkekler yanar doner ya..walla şunların bı kitabı,kullanma kılavuzu fln olsa..benimkide aynı gün geliyo evlilik hayalleri kuruyoruz çok mutlu oluyorum gün geliyo daha çok var diyo :( gecen gün söyle bı muhabbet gecti; saçlarımı kestirmemeye ve boyatmamaya başladım bu da fark etti hayirdir niye bıraktın dedi evlenene kadar birakicam dedim hayirdir ne zmn evlenmeyi düşünüyorsun dedi bende 2 seneye kadar dedim gicik şey iste..
böyle odun iste kalas bile diyebilirim :)

canım bende bunu anlamıyorum işte... ne bu yanar dönerlik yani... :kızgın: bir de ben yanlış anlaşıldım galiba ben sevgilimi sonra konuşuruz deyip terslemedim hiç bir zaman sadece okul bitmeden evlenemeyeceğimizi söylüyordum of haklısın diye katılıyordu.. e tamam işte askerden geldin ii kötü işe de girdin bende son sınıfım artık.. :1rolleyes: . eskiden, hele askerdeyken şöyle de böyle de atıp tutuyordun desene şimdi bahara doğru isteriz filan... delikafadulden

Back
X