- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
9 kilo nolcak ayol 25 kilo alan var gitme bi daha görme o kadını herkes bir mi yahu senin bebeğinin sağlığından senden önemlimi niye üzüyorsun kendini
Çok konuşma seni de yerim deseydin!
Ya cok değil o az almış onun için böyle deyip moral bozuyor, kimi insanlar hamileyken kilo aliyor ama doğumdan sonra hemen veriyorlar bünyeleri öyle,.metabolizmalari hizli vs vs herkesle kendimizi kiyaslayamayiz , yarışamayiz... riskli bir gebeliğin varmış deger mi bunu düşünmeye saglikla alırsın inşallah yavrunu
Böyle insanlarla görüşmeyin.
Ayy direk engelle çok kıskanıyor sizi kesinlikle.Normalde samimi olmam pek ama ortamda bir araya geldik insanların içinde ikide bi konuyu bana getirmesi sinirimi bozdu ınstagramda takip ediyor beni attığım resimleri bile eleştirdi yok ne diye atiyosun bide tesetturlusun falan deyince iyice sinir oldum yok nazar değer falan Ayy çok sinirlendim ya
Allahim ya hava atacak ya kendisi zayif ya senin ustunden yurumus9 kilo ne ayol iki uc ayda verirsin
Ayy direk engelle çok kıskanıyor sizi kesinlikle.
Bu dert onda gaz yapar.Esim balik etli seviyor kesinlikle kilo vermeme izin vermiyor deseydinZaten doğumda gitse yarısı diğerinide dikkat edip veririm eşim bile dert etmiyo ama komşuma dert olmuş
Ben değil bebeğim alıyor kiloyu, senin kız gibi bi lokmacık doğmayacak deseydin
Ya boşver canisi yaaa ona mı üzüldün kendisine baksın o kıskanmistir seni başka ne olacak boşver YawMerhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldümne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?