Çok mu kilo aldım

Hamileligimin başında zaten 5 kilo verdim bu 9 kilonun 5 kilo suda verdiğim kiloyu aldım kendi hamile kalmadan önceki kilomdan hesaplarsamda 4 kilo aldım demem lazım

Zaten cok kilo falan da almamışsın. Kendi egosunu tatmin etmiş heralde boş konuşarak

Normalde evet, çocuğun zayıf, küçük gösteriyor vs denmesine çok kızarım ama bu kadın hak etmiş.

Demezseniz de böyle üzülüyorsunuz sonradan. Cevabını verin, rahatlayın bi dahakine.

Onun densizligi yüzünden bebeğine bişey demek içime sinmez sonradan bide onun vicdanini yapardım herhalde ama bundan sonra bende ona onun gibi yaklasicam

Afedersin ama b.k yesin o densiz.

Hamile kadınlarla kilo muhabbeti yapan insanlardan nefret ediyorum. Sen sağlıklı beslen, kendine iyi bak, gerisini düşünme.

Sağlıklı doğumlar diliyorum.

Kizin soyleme sekli hos degil ama gercekten onunde daha vakit var meyve sebze salata yumurta falan tuket unlu sekerli yeme. Kilo alma canim. Ikinizin de kilosu onden gitmesin.

Kizin soyleme sekli hos degil ama gercekten onunde daha vakit var meyve sebze salata yumurta falan tuket unlu sekerli yeme. Kilo alma canim. Ikinizin de kilosu onden gitmesin.

Çok fazla yemek yemiyorum aslında asermedim bile diyebilirim ama zaten bunyemde kiloya çok musait dikkat etmesem suan belki 20 kilo bile almıştım

O halt etmiş kendi bünyesi kilo almaya meyilli değil belli ki onunla hava atmaya çalışmış.

Az bile kilo almışsın 20 kilo alanlar sen takma onları hamilesin tabi kilo alıcaksın,bende balıl etliyim ve bebiş istiyorum çok kilolu olsam doktorum zayıflamamı söyler diğmi aynı şekilde senin doktorunda.

Sen bunları düşünme bebeğini düşün rabbim hayırlıca zamanında kucağına almayı nasip eyler inşallah

Çok fazla yemek yemiyorum aslında asermedim bile diyebilirim ama zaten bunyemde kiloya çok musait dikkat etmesem suan belki 20 kilo bile almıştım
Bazi bunyeler oyle maalesef organlarinin genel durumu da buna zemin hazirliyor olabilir. Ozellikle hamileligin son donemlerinde insan daha da kilo almaya meyilli hale geliyor. Un ve sekeri iptal et derim. Ne sana ne de bebege faydasi olmaz zaten.

Ben 14 kilo aldm ama ben ilk 3 ay cok aşırı aldim bayada dikkat ettim sonra hic sislik vs olmadı bende dogumdan sonra 10 kiloya yakin gitti ama ben emzirme döneminde aldim :) sen emzirme döneminde almamaya bak..

Nasip ten ötesi yok canım kilo ile hamile kalamazsin diye bişey yok sadece düzenli beslenmeye çalış yumurta kalitenin yükselticek şeyler ye incir falan mesela Allahın izniyle hamile kalırsın ki benim polikistik overim vardı ona rağmen hamile kaldım tedavisiz tamamen nasip .

Kiloya aslında çok takılan biri değilim normalde kilomla dalga bile geçerim fazlaliklarimla ama hamileligin verdiği duygusallik bide insanların içinde sürekli konuyu kiloma getirip irdeleyince üzüldüm

Kendi zayıf doğurdu diye herkes zayifmi doğuracakmış yaa muattap olma bırak bazı insanlar sadece konuşmak icin konuşuyor nefret geldi artık bunlardan

Haklısın canımm inşallah rabbim banada verir.

Bebişini düşün sen boşver herşeyi hamileliktede normal duygusallık zaten.

Bazi bunyeler oyle maalesef organlarinin genel durumu da buna zemin hazirliyor olabilir. Ozellikle hamileligin son donemlerinde insan daha da kilo almaya meyilli hale geliyor. Un ve sekeri iptal et derim. Ne sana ne de bebege faydasi olmaz zaten.

Ben çok becerikli değilim zaten hamur işi ve tatlı konusu bizde söz konusu olmuyor o yüzden sebze yemeği yiyorum bol bol buğday ekmegi ve evime pirinç sokmuyorum bulgur yiyorum pilav istesem bile dışardan fast food da yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…