- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Cok degil ya kilo 33.haftada 9 kilo yani hani hamileligin basi olur ozaman 9 kilo cok biraz dikkat ey yemene falan dersin ama bunuda uzatmadan bazi insanlar konusmak icin konusuyor hedefim 20 kilo bu neki derim inadina onane yani sanirsin sen degil kadin doguracak:)
25 kilo aldım Doğumdan önce, Doğumdan sonra 5 kilom kaldı. Başkalarının lafına bu kadar takılmayın.
Işte ben diyemem öyle
Zaten cok kilo falan da almamışsın. Kendi egosunu tatmin etmiş heralde boş konuşarak
Çok kilo almış olsamda neden böyle söyler ki insan bide biliyo ne kadar sıkıntılı geçirdiğimi
Normalde evet, çocuğun zayıf, küçük gösteriyor vs denmesine çok kızarım ama bu kadın hak etmiş.
Demezseniz de böyle üzülüyorsunuz sonradan. Cevabını verin, rahatlayın bi dahakine.
Afedersin ama b.k yesin o densiz.
Hamile kadınlarla kilo muhabbeti yapan insanlardan nefret ediyorum. Sen sağlıklı beslen, kendine iyi bak, gerisini düşünme.
Sağlıklı doğumlar diliyorum.
Kizin soyleme sekli hos degil ama gercekten onunde daha vakit var meyve sebze salata yumurta falan tuket unlu sekerli yeme. Kilo alma canim. Ikinizin de kilosu onden gitmesin.
O halt etmiş kendi bünyesi kilo almaya meyilli değil belli ki onunla hava atmaya çalışmış.Merhaba arkadaşlar bugün komsum çaya çağırdı normalde pek sevmem komşu muhabbetlerini neyse karşı komşum falan toplandık hamileyim 31 haftalik erken doğum riskim var ve şükür bebeğimin gelişimi suanlik 2 hafta önden gidiyo iyi yani biraz iri bi bebek her neyse bi komşum yeni dogum yaptı 33 haftalik doğum yaptı 5 ay önce zayıf bi kız bende normaldede hiç bi zaman çok zayıf olamadım bunyem bu yani hamile kalmadan öncede zayıf değildim balık etliyim ve boyumda kısa değil her neyse konu hamilelikten açıldı kaç kilo aldın dedi 9 kilo aldım dedim Ayy resmen beni yerin dibine soktu çok kilo almissin önünde daha çok var dahada alicaksin söyle böyle çok üzüldüm iki cunlesinin birinde çok kilo almissin dedi ki zaten erken doğum riskim var o öyle soyledi ce karnima ağrılar girdi sıkıntıdan nasıl kalkıp eve gelicegi mi bilemedim zaten erken doğum riskim var ve riskli bi hamilelik geçiriyorum bobreklerimde genişleme kalp kapağında kalınlasma karacigerimde büyüme ve saframda camurlasma var çok zor zamanlar geçiriyorum ilaçlarla durduruyoruz doğumu o derece bide o öyle üstüme gelince çok üzüldümne eşim nede doktorum hiç bana böyle kilosun demedi ki kadın doğum doktorumun eğer çok aldıysam uyarmasi gerekirdi onlar bile bana moral verirken bana öyle söylemesi sürekli Hele de çok üzdü
Bazi bunyeler oyle maalesef organlarinin genel durumu da buna zemin hazirliyor olabilir. Ozellikle hamileligin son donemlerinde insan daha da kilo almaya meyilli hale geliyor. Un ve sekeri iptal et derim. Ne sana ne de bebege faydasi olmaz zaten.Çok fazla yemek yemiyorum aslında asermedim bile diyebilirim ama zaten bunyemde kiloya çok musait dikkat etmesem suan belki 20 kilo bile almıştım
Ben 14 kilo aldm ama ben ilk 3 ay cok aşırı aldim bayada dikkat ettim sonra hic sislik vs olmadı bende dogumdan sonra 10 kiloya yakin gitti ama ben emzirme döneminde aldim :) sen emzirme döneminde almamaya bak..Amin inşaallah ben kimseyi böyle irdelemedigim için banada yapılması zoruma gitti açıkçası iç karnim dar ve göbeğim büyük bide göbeğime baka baka söyledi kendi 33 haftalik dogurdu kendi 5 kilo almis bebek 1500 gramdi benim 30 haftada 2 kiloyu gecikti bebeğim iri bi bebek o yüzden karnımda biraz büyük elimde olan bişey değil ki bu
O halt etmiş kendi bünyesi kilo almaya meyilli değil belli ki onunla hava atmaya çalışmış.
Az bile kilo almışsın 20 kilo alanlar sen takma onları hamilesin tabi kilo alıcaksın,bende balıl etliyim ve bebiş istiyorum çok kilolu olsam doktorum zayıflamamı söyler diğmi aynı şekilde senin doktorunda.
Sen bunları düşünme bebeğini düşün rabbim hayırlıca zamanında kucağına almayı nasip eyler inşallah
Kendi zayıf doğurdu diye herkes zayifmi doğuracakmış yaa muattap olma bırak bazı insanlar sadece konuşmak icin konuşuyor nefret geldi artık bunlardanAmin inşaallah ben kimseyi böyle irdelemedigim için banada yapılması zoruma gitti açıkçası iç karnim dar ve göbeğim büyük bide göbeğime baka baka söyledi kendi 33 haftalik dogurdu kendi 5 kilo almis bebek 1500 gramdi benim 30 haftada 2 kiloyu gecikti bebeğim iri bi bebek o yüzden karnımda biraz büyük elimde olan bişey değil ki bu
Haklısın canımm inşallah rabbim banada verir.Nasip ten ötesi yok canım kilo ile hamile kalamazsin diye bişey yok sadece düzenli beslenmeye çalış yumurta kalitenin yükselticek şeyler ye incir falan mesela Allahın izniyle hamile kalırsın ki benim polikistik overim vardı ona rağmen hamile kaldım tedavisiz tamamen nasip .
Kiloya aslında çok takılan biri değilim normalde kilomla dalga bile geçerim fazlaliklarimla ama hamileligin verdiği duygusallik bide insanların içinde sürekli konuyu kiloma getirip irdeleyince üzüldüm
Bazi bunyeler oyle maalesef organlarinin genel durumu da buna zemin hazirliyor olabilir. Ozellikle hamileligin son donemlerinde insan daha da kilo almaya meyilli hale geliyor. Un ve sekeri iptal et derim. Ne sana ne de bebege faydasi olmaz zaten.
Haklısın canımm inşallah rabbim banada verir.
Bebişini düşün sen boşver herşeyi hamileliktede normal duygusallık zaten.
Amin canım inşallahInşaAllah canım Rabbim Her isteyene nasip etsin bizlerde hayirlisiyla kavuşmayı sağ salim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?