Çok mu kilo aldım

dünyanın en önemli ve en anlamlı kelimesini söyleseydin keşke

SA NA NE

Böyle lüzumsuz insanları gerçekten kafaya takmaya değmez, gülüp geçin lütfen. O kadar sıkıntının içinde sizin için önemli olan kilo değil bebeğinizin ve kendinizin sağlığıdır zaten. Bunu düşünemeyen, böyle patavatsız yorum yapan insanları kaaleye bile almayın derim. Ben 37.haftamdayım ve 15 kilo almış bulunmaktayım. Hamileyiz yani alacağız ne var bunda Sizde çok az kilo almışsın zaten, hiiiiç üzmeyin kendinizi

sen onu düşürmedin ama o seni bilinçsizce düşürdü , ki aldıgını kilo çok normal ,

Bence baya ne yaptığının bilincindeydi bilerek yaptı ne alıp veremediği var anlamadım ama o günden beri görüşmuyorum eşime anlattım boşver seviyesine inme muhatap olma dedi yine benim içim rahat kirmadim onu büyüklük bende kalsın ondan küçük olsamda

Şükür atlattım ya onun bunalimini ama ilk bu konuyu açtığım gün çok kötü olmuştum Rabbim hepimize sağlıkla kavusmayi nasip etsin bebeklerimize

Ben tam 22 kilo aldım hamileyken beni görse ne derdi kim bilir. Benim ki biraz fazlaydı ama ben zaten 48 kiloyla hamile kaldım. Doğumdan sonra da yine 48 e düştüm. Hamilelikte 11 12 kiloya kadar normal diye biliyorum. Sıkıntı yapıcak hiç bişey yok yani bazı insanlar kıskanç oluyo emin ol senin bişeyini kıskanmıştır ve nasıl ezsem diye düşünmüştür.

9 mu, duysam ne kadar az almisin derim. yani bana göre de az bir kilo nolcak simdi. kime göre yasayagiz. cünkü ben 20 22 kilo almis insanim iki hamileligimde de. bana göre az ona göre fazla. sence durum nedir ona bak sen.
senin vucudun de bu kadar almis saglikli besleniyorsan nedir yani bu cok almisin nidalari. aldim da sana mi aldim de. verecek olan sensin. baska derdi mi yok bu kadinin da sana saldirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…