Ya kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım. . Ben 17 yaşındayım boyum 162 kilom 54 ve balık etli bi yapıya sahip olduğumu söylüyolar. . ve normal kilomdan biraz fazla gösterdiğimi farkettim 58 falan gibi. . sizce çokmu kiloluyum bi 10 kilo versem nasıl olur ? bana kilo verince hiç bişey değişmez yine aynı ben kalırım gibi geliyo ? balık etliliği araştırdım internetten bazı insanlar bunun 38 beden olmakla aynı şey olduğunu söylüyo bende 36-38 bedenim ama her 38 bedenin balık etli olduğunu düşünmüyorum doğuştan yapısal bişey olduğunu düşünüyorum yani zayıflasa bile balık etli biri yine balık etli biridir bence sizce doğrusu ne gerçekten bilen biri söyleyebilirmi ? bunu sormamın nedeni bende balık etliyim bu halimi seviyorum
zayıfladığmda haliyle beden olarak küçülücem. . internettekilere göre bu balık etliliğimi kaybetceğim anlamına mı geliyo ben bunu istemiyorum ? yoksa benim düşündüğüm gibi balık etlilik yapısal bişey ve kiloda versem değişmeyecek bi özellikmi ? umarım benim düşündüğüm gibidir. .