Çok mu Kiloluyum ? ve Balık etlilik nedir ?

bu_se

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
91
2
48
Manisa
Ya kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım. . Ben 17 yaşındayım boyum 162 kilom 54 ve balık etli bi yapıya sahip olduğumu söylüyolar. . ve normal kilomdan biraz fazla gösterdiğimi farkettim 58 falan gibi. . sizce çokmu kiloluyum bi 10 kilo versem nasıl olur ? bana kilo verince hiç bişey değişmez yine aynı ben kalırım gibi geliyo ? balık etliliği araştırdım internetten bazı insanlar bunun 38 beden olmakla aynı şey olduğunu söylüyo bende 36-38 bedenim ama her 38 bedenin balık etli olduğunu düşünmüyorum doğuştan yapısal bişey olduğunu düşünüyorum yani zayıflasa bile balık etli biri yine balık etli biridir bence sizce doğrusu ne gerçekten bilen biri söyleyebilirmi ? bunu sormamın nedeni bende balık etliyim bu halimi seviyorum :69: :66: :34: zayıfladığmda haliyle beden olarak küçülücem. . internettekilere göre bu balık etliliğimi kaybetceğim anlamına mı geliyo ben bunu istemiyorum ? yoksa benim düşündüğüm gibi balık etlilik yapısal bişey ve kiloda versem değişmeyecek bi özellikmi ? umarım benim düşündüğüm gibidir. .

ah ah şunu okuyup da nasıl da cevap yazma isteği geldi. ben 16 yaşındayım. 49buçuk kiloyum. hayır asla 50 değilim. 1.63 boyum. kimizi balık etlisin diyor, kimisi kemiklerin iri. 38 bedenim. lanet olsun :43::50::26:

ah ah şunu okuyup da nasıl da cevap yazma isteği geldi. ben 16 yaşındayım. 49buçuk kiloyum. hayır asla 50 değilim. 1.63 boyum. kimizi balık etlisin diyor, kimisi kemiklerin iri. 38 bedenim. lanet olsun :43::50::26:

ilgilendiğin için teşekkür ederim öncelikle ;) senin yine boyuna göre tam ideal kilon ama benim gibi bi kaç kilo fazlamı gösteriosun bilemem. . benim kemiklerim çok iri değil çok incede değil orta. . sanırım balık etliliğimden(dediklerine göre) biraz fazla gösterdiğimi düşünüyorum. . Ama şu balık etlilik nedir hala çözemedim ben balık etli olmayı seviorum ama zayıflarsam onu kaybetmekten korkuyorum(internettekine göre ) bence yapısal bişey gibi geliyo(yani zayıflasamda balık etlilik değişmez ama daha hoş görünürüm birazdaha zayıf) ama eminde değilim .s bilen biri bi bilgi verse çok mutlu olucam. .

10 kilo veripte sıfır beden olmayımı düşüyosun

sorun biraz komik geldi bana:) 10 kiloyu bir anda isteypte veremiyosun zaten. kendnden nasıl memnunsan aynaya baktığında güzl görünüyosan kendnce yeterlidir.. önce 3 kilo ver olmadı 5 kilo ver olmazsa 7 ver:D bu senin kendini nasıl beğendiğinle ilgili bir durum. sıfır beden olursan da kilo almaktn koly birşey yok zaten önce bi ver de.. :D emin ol düşündüğün gibi koly eğil kilo vermek cnm.

bence balık etlilik yuvarlak hatlı olan insanlarda oluyor. aynı boy ve aynı kiloda olan iki insandan yuvarlak hatlı olanı sanki daha kiloluymuş gibi görünüyor. bu arada bence sen 4 kilo versen yeter. daha fazlasına gerek yok. ben 17 yaşımdayken 159 boyunda ve 48 kiloydum ama kendimi hala çok şişman zannediyordum ve kilo vermeye çalışıyordum. Bu da hep etrafımdakilerin sözleri yüzünden oluyordu. Aslında kilom boyuma göre gayet iyiydi ama yuvarlak hatlı olduğum için bazılarına göre hala zayıflamam gerekiyordu! Etrafındaki insanlara hiç kulak asma, sadece ve sadece kendini dinle çünkü aksi durumda çok tehlikeli olabiliyor. Sağlığını kaybedebiliyor insan Allah korusun.

Ya sorma obezsin 10 kilo ver de hastalıklı gibi gez ortada boyun da kısa üfleseler uçarsın o zaman :60: ben de senin boyundayım kilom da 67 ben balık etliyim sen nasıl balık etli oluyorsun ki ideal kilondasın daha ne olucak gayet normal kemiklerin iriyse kalçan kocamansa fln o zmn ona yapacak bir şey yok zaten :60:

canım sen nasıl 163 boyda olupta 49,5 kg olupta 38 beden oluyorsun onu anlamadım ben. :34:
benim boyum 1,54 49,7 kg yum. ve ben 36 bedenim. kalıplar çok çok dar değilse medium almam. bazı şeyleri hala xs bile alabiliyorum. gerci hepsi kalıpla ilgili tabiki ama. benim kemiklerim ince, kemiklerim ince olduğu içinde kilo aldımmı hemen etleniyorum ben. ama 38 beden asla değilim yani. 4 sene önce 53 kg oldugumda medium giyiyordum oda yine herseyde değil.birkac tane pantalonda yani..

canım benim bende senle aynı yastayım ve ama ben 58 kiloyum fakat 54 gösterdiğimi söylüyorlar yani senin tam tersin boyumda seninle aynı ve senin gibi balık etli olduğumu sölüyorlar.

10 kilo çok fazla bence 5 kilo versen yeterli. bende 17 yasındayım ve 58 kiloyum ve bana 54 55 gösteriyosun diyolar. boyum 1.63 . bende balık etliyim ve kedimi sewiyorum. :)

sen yine iyisin 173 boyundayım 18yaşımı doldurucam 52 kiloyum vicudumm aşırıııııı zayıf ama göbişş var çok orantısızım :(

hafif yağlı vücut yani göbek varsa biraz popo da genişse falan balıketli oluyorsun. etrafındakiler hala 0 beden modasında kalmış olabilir. sen kilolu değilsin. 10 kilo verirsen de aşırı zayıf olursun. 5 kiloya yakın vermen uygun olur. iri kemikli de olabilirsin.

Son düzenleme:
bende 17 yaşındayım 158 boy 46 kiloydum hala zayıflamaya çalışıyordum. şimdi 50 kilo olmuşum 46ya düşmeye çalışıyorum

Evet şu balık etlilik meselesi tam olarak nedir tam olarak doğruyu bilen yok mu _??

bu biraz genetikle alakali, ayni boylarda ve ayni kilolada iki kadindan biri 36 giyinirken digeri 38 giyinebilir.. bu vucudun nerelerde yag kitlesi olusturdugu ve vucuttaki yag kitlesinin yogunluguyla ilgili.. yani 56 kilo ve 1. 65 boya sahip iki bayandan birinin kasi coktur, 36beden giyer birinin yag kitlesi coktur 38 beden giyer.:34:

bu biraz genetikle alakali, ayni boylarda ve ayni kilolada iki kadindan biri 36 giyinirken digeri 38 giyinebilir.. bu vucudun nerelerde yag kitlesi olusturdugu ve vucuttaki yag kitlesinin yogunluguyla ilgili.. yani 56 kilo ve 1. 65 boya sahip iki bayandan birinin kasi coktur, 36beden giyer birinin yag kitlesi coktur 38 beden giyer.:34:

hmm peki teşekkür ederim :) peki bu balık etlilik nedir hep olan bişeymidir yani zayıflasanda gitmezmi yoksa biraz fazla kiloluysan mı balık etli oluyosun ve zayıfladıkça yitiriomusun _?

Back
X