Çok mu Kiloluyum ? ve Balık etlilik nedir ?

hmm peki teşekkür ederim :) peki bu balık etlilik nedir hep olan bişeymidir yani zayıflasanda gitmezmi yoksa biraz fazla kiloluysan mı balık etli oluyosun ve zayıfladıkça yitiriomusun _?

iste bu balik etlilik hali az once verdigim ornekteki 38 beden giyen kisi.. arkadasinla ayni kiloda ve boydasiniz diyelim ama sizin gogus olcunuz daha buyuktur yada basenleriniz daha kalindir.. iste ozaman balik etli oldugunuzu soyleriz..

ve balik et tabiri, guzel vucut hatlari icinde kullanilir.. kilo verdiginizde tabiki kaybedersiniz, ama nerden ve nasil kaybedeceginiz sizin yaptiginiz diyetle iliskilidir.. yas grubunuz icin bir spor aktivetesi falan yapin siz en guzeli.. hem kas yaparak daha ince gorunursunuz.. hem vucudunuz kaybettiginiz kilolardan dolayi sarkmaz, bozulmaz :31:

evet şimdi anladım çok teşekkür ederim ;)

doğru düzgün bi açıklama yapan tek kişisin .d

43 kılo bırı gebertsın kendını kemıklerı ırının de ırısı olsun balık etlı olabilir mi ? bi arkadasımız cok guzel acıklamıs. herseyın bıraz fazlası oldu mu balık etlı olursun. popo bıraz fazla gobek az bacak bıraz fazla gıbı gıbı.. cok gobeklı bırı balık etlı olamaz. vucudunun kılo alma seklı ve kıloyu saklama kapasitesine göre değişir. genel olarak boyuna yakın kılolular eger gobeklı degılse balık etlıdır. mesela ben 162 idim 56 kıloyken balıketlıydım. 50 oldugumda idealsın denılırdı. zayıfsın denmez balık etlı ıcınde daha az göbek ve kalcam var.. sımdı 46 kıloyum bence idealım. ama bana bakan zayıf der. sonuc olarak senın kılon bayuna yakın. balık etlısın. 50 ve asagısı oldugun anda zayıfsındır.

Son düzenleme:
43 kılo bırı gebertsın kendını kemıklerı ırının de ırısı olsun balık etlı olabilir mi ? bi arkadasımız cok guzel acıklamıs. herseyın bıraz fazlası oldu mu balık etlı olursun. popo bıraz fazla gobek az bacak bıraz fazla gıbı gıbı.. cok gobeklı bırı balık etlı olamaz. vucudunun kılo alma seklı ve kıloyu saklama kapasitesine göre değişir. genel olarak boyuna yakın kılolular eger gobeklı degılse balık etlıdır. mesela ben 162 idim 56 kıloyken balıketlıydım. 50 oldugumda idealsın denılırdı. zayıfsın denmez balık etlı ıcınde daha az göbek ve kalcam var.. sımdı 46 kıloyum bence idealım. ama bana bakan zayıf der. sonuc olarak senın kılon bayuna yakın. balık etlısın. 50 ve asagısı oldugun anda zayıfsındır.

ya peki o zaman ;) bide olduğumdan 4 kilo gösteriorum abowww .@ hemen zayıflamam lazım .d.d

balık etli demek eskilerin tabiriyle şimdi zayıf değil ama şişmanda değil orta halli demek bide eskiler beyaz tenli kadınlara balık etli derlermiş makbuluda oymuş yani hafif kalça ve göğüs olucak mesela ben ne kadar zayıf olsamdazayıflasamda boyuma göre göğüslerim ve kalçam normalden biraz iri o yüzden de sanki benimle aynı kilodaki arkadaşlarımdan biraz dolgun gözüküyorum yapı meselesi biraz sporla değişebilir ama çok zayıf olursan da balık eti diye birşey kalmaz ama okadar zayıf omayı ben zaten istemiyorum .

Back
X