Çok mu kıskancım bilemiyorum

ceren3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
56
0
36
İstanbul
ya kızlar çok mu kıskancım bilmiyorum ama şuan sinirden ölmek üzereyimm. ya sevdiğim çocuk (ki o benim onu sevdiğimi bile bilmiyor ) arkadaşlarıyla pikniğe gidiyor ve arkadaşları organize etmiş o da katılcak ama kızlarda var vee fena kızlar yapışkan tipler yaa benimki biraz soğuktur ama yinede iş kızda bitiyor yapışan kıza erkek ne derki hatta hoşuna bile gider.Veee ben ölüyorum kıskançlıktan yaaa düşünmekten yoruldum.çok mu kıskancım bilmiyorum ama kızlarr bi fikir verinn yaaaa lütfenn (

Evet,hem de haberi bile yokmuş,sevgili de değilsiniz,yapabileceğiniz hiç birşey yok.Boşuna kendinizi sıkmayın...

ya gidemem çünkü çok samimi arkadaşlarım yok.ayrıca gitsem bile onu orda başka bi kızla görürsem daha kötü olurr

ya aslında sevdigimi biliyor gibi ama bi tepki vermiyor.ben de bi türlü açılamadım.3 senelik tanıdıgım arkadaşım

Yoldan geçen herhangi bir adama o tarafa gitme deyince karşılaşacağın tepkiyi alırsın bence '' sanane '' die.. Şu anda sana çok yabancı tatlım sadece el sallayabilirsin arkasından...

Yeri geliyor millet sevgilisine karışamıyor, karıştırtmıyorlar. Sen platonik aşkının pikniğinden söz ediyorsun.:130:

hem pikniğe gidemezsiniz, hem sevgili değilsiniz, ne yapılabilir ki?
göz görmeyince gönül katlanır deyip düşünmeyeceksiniz.

halen pikniğe giden varmı yahu bu devirde..benimde cnm gitmek istedi en son küçükken gitmiştim..arkadaşlara haber vereyım:))..

senin onu sevdigini bilip sana tepki vermiyorsa demekki o senden hoslanmiyor...

Piknik alanını yak ..tatlım gitsin ya ne olacak ki,sen de gönlü varsa bir piknikteki kıza kayar mı,kızlar her yerde bulacaksa her türlü bulur

Son düzenleme:
canım kızlar haklı sevgili değilsiniz henüz bişey diyemezsinki sen kim oluyosun der.
oda senden hoşlanıyorsa sana belli eder zaten davranışlarından filan bi şekilde.kızlar/ yılışık tipler sadece orda yok canım her yerde var, pikniktekileri engellesen normalde günlük hayatta nasıl engelliceksiinki ?

Piknik alanını yak ..tatlım gitsin ya ne olacak ki,sen de gönlü varsa bir piknikteki kıza kayar mı,kızlar her yerde bulacaksa her türlü bulur

Cok kiskanilan erkeklerin cabuk simardigi ve seni uzebilecegini dusunuyorum. Hersey olucagina varir olasiliklara takilip iliskini zedeleme

Madem çok birlikte olmak istiyorsun bu adamla, bir şekilde pikniğe gitmenin yolunu bulursun, yavaştan yavaştan arkadaşlarıyla kaynaşıp onların gözüne girmen için bir fırsat olur. Hem daha fazla ortak çevreniz olmuş olur. Kıskançlığına gelince yapabileceğin hiçbirşey yok, sen dış kapının dış mandalısın onun gözünde şuan, kendi kendine sinirlenip kendini geri çekeceğine arkadaş olarak yakınlarında bulunman daha çok işine yarar. Bir de belki aksini yapıp mutlu olmuş arkadaşlar vardır ama ben bana karşı birşeyler hissettiğine emin olmadığım hiçbir adama gidip duygularımı belli etmem aşkından ölsem bile...

bugün ayşeyle fatmayla pıknığe gıder, yarın bı bakmışsın leyla ıle bırlıkte kol kola
susarsan, açılmazsan böyle evde oturup kendını yemekten başka bırşey yapamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…