Çok mu kıskancım bilemiyorum

Twety'de yazmış senin onu sevdiğini bile bile tepki vermediyse senden hoşlanmıyor yüksek ihtimal
Bunu bir düşün derim :31:

3 Yıldır tavlayamadığın erkeğin kızlarla cilveleşmesini izlemeye alışkın olman lazım.....

Bagrina tas basip oturacaksin yapacak birsey yok.

Platonik asklardan da uzak durmani tavsiye ederim. Tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis.

3 yıldır tanıyorsun ve ondan hoşlandığını bilip sana yakınlaşmıyorsa zaten ilgi duymuyordur canım sana. Aklından çıkar derim yok çıkartamam dersen açıl.

Son düzenleme:
çıkartmak istemedigimimi sanıyorsunuz çok denedim ama olmuyor.ya bazıları açılma kendini düşürme diyorlar baazıları açıl öğren seevip sevmedigini diyorlar napıcam bilemiyorum.kalbim açıl sevginin peşinden git derken mantıgım açılma bi kız olarak o severse gelir diyor.ama kalbim ağır basıyor daima.çok zor kızlar ya.vazgeçmeyi her şeyden çok istiyorum ama olmuyor her gün aynı okulda oldugumuz için görüyorum yada face olsun, her zaman hayatımda.sürekli faceden yazıyorum konuşuyoruz ama çok farklı bi konuşmamız varr konuşmalarından iyi yada kötü anlayamıyorum çok yönlü bi konuşması var konuşmamızıda paylaşıcam o zaman anlarsınız beni.

sevgiden anlamıyorsun sanırım canım sen....

canım tatlıgacıya kızma haklı çünkü.hepimiz aynı şeyden bahsediyoruz sevgili değilsiniz henüz o yüzden karıştırmaz seni kıskandığınla kalırsın :50: ben anlamadım açıldın mı açılmadın mı.yanılmıyorsam açıldığını söyledin başta.sonrada bazıları açıl diyor demişsin.
eğer tam olarak açılmadıysan, yani o kişi senin düşüncelerini yine de biraz biliyorsa üsteleme.çünkü onunda gönlü varsa zaten bi şekilde sana belli eder.üstüne gidersen açılırsan reddedilme olasılığın yüksek gibi geliyor bana anlattığına bakılırsa, daha çok üzülürsün.

yapıcak bişeyin yok malesef sonuçta aranızda bir ilşki yok
ne diyebilirsinki sevgilisi olmadığına eminmisin peki

sevgili arkadaşım,
O çocuk senin onu sevdiğini bile bilmiyor. Bu yüzden başka kızlarla birlikte olması pek de anormal değil. Seni anlıyorum ben de çok kıskancım. peki sana bir soru bu çocukla birlikte olma ihtimalin var mı ?

sevgili arkadaşım,
O çocuk senin onu sevdiğini bile bilmiyor. Bu yüzden başka kızlarla birlikte olması pek de anormal değil. Seni anlıyorum ben de çok kıskancım. peki sana bir soru bu çocukla birlikte olma ihtimalin var mı ?

evet var ama çok zor yani çocuk bu zamana kadar zaten biriyle çıkmamış o yüzden bilmiyorum olur mu olmaz mı ama aramız iyi gibi.fakat dedigim gibi çocuk biraz ukaala kendini beğenmiş,cool bi tip ya.anlıcagın zor baya.

Back
X