çok mu kıskancım çok mu abartıyorum offff offff

angel_askmelegi91

Amin der susarım duam belli duyan belli....
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
297
48
123
merhaba kızlar bugün canım acayip sıkkın zaten bugünlerde bir bunalımdayım canım hiç kimseyle konuşmak istemiyor uyumak istiyorum depresyona girdim sanırım eşim ne yapsa bana batıyor ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bugün tlfnumun Google geçmişini temizleyim derken bi baktım Şenay akay diye bi giriş yapılmış girdim BMW hastası bi kız benimkiside arabalara pek meraklı aradım hemen tabi eşimi bu Şenay akay kim dedim ne bilim kim dedi tlfnumdan girilmiş dedim Şenay akay kimdir nerde oturuyor nereli diye hee dedi abimle bakmıştık BMW falan sürüyomuş hastası falanmış dedi eee dedim nereli olduğunu nerde oturduğunu ne yapçaktında baktın dedim hiiç öylesine ankarada oturuyomuş zaten oraya mı gitçem dedi sana belli olmaz dedim suratına kapattım sonradan tekrar aradı meşgule aldım sonra tlf nu komple kapattım sizce ben mi abartıyorum yardım edin kızlar......

Son düzenleme:
Telefonda duyguların belli olmaz. On yargıli davranma bence. Gelince konuş gözlerinin içine bak. Yalan söyleyip soylemedigini anlarsın. Ayrıca ciddi bişey olsaydi senin telefonundan bakmazdi belki abisinin haylazligidr:)

bence abartmışsın sen telefonu kapattıgında arkadan neler dedi kimbilir kocan saf bu ya demiştir abartmıssın

biri daha vardı oda rihannadan kıskanmıştı ya ne dalgaya vurmuştu herkes o duruma düşcen bak yine yapmayın şunları ünlülerden kıskanmayın

kıskanmakta haklısınız bmv arabalarının önünde birsürü resmi var sanırım o bayan sexi bence bende kıskanırdım....

Ya sen ne diyorsun benim kocam uykusunda selena gomez diye sayikladi hemen internetten arastirdim cildirdim.bende yaninda acunu cok zeki falan diyorum şimdi gicik olsun diye.bu unleririn bunlarin varliklarindan haberi var sanki.hic takma bosver onemsemiyomus gibi davran sinir oluyorlar

kıskanılır mı bilemem ama, adresini nerde oturduğunu ne yapacakmış. orada bir bit yeniği var.

ha sadece resimlerine baktı desen, aman boşver neden kıskanıyorsun derdim.

Son düzenleme:
sen sanırım şenaylarla şükranları karıştırdın. bmw tutkunu şükran akay diye bir hatunmuş.
http://www.videomotoru.com/sukran-akay-3-06-zfn-20-video_45a5d1441.html

Eğer ki Şükran Akay'sa kıskanılacak bir şey yok arabayla alakalı belli, abisi merak etmiştir izletmek istemiştir belki. Şenay Akay ile Şükran Akay'ı karıştırmıştır bence isim olarak ama oturduğu yeri aratmaları biraz sıkıntı. Abisi bekar mı? Belki hoşuna gitmiştir kadın, eşinizin abisi bekarsa:44:

yanlış yazmışım ya şükran akay kızlar ya ünlülerden kesinlikle kıskanmam öyle bi saçmalığım yoktur ama şükran akay diye girin bakın çok sinir oldum bide yeni araba kullanmaya başladım ehliyetim vardı ama pratikte yoktu şimdi diyorum kafasından geçiriyodur e 30 güzeli neler yapıyor bizim hatun bi arabayı süremiyor diyee offffff

kıskanılır mı bilemem ama, adresini nerde oturduğunu ne yapacakmış. orada bir bit yeniği var.

ha sadece resimlerine baktı desen, aman boşver neden kıskanıyorsun derdim.

aynen sadece resimlerine videolarına baksa okey nerde oturduğunu nereli olduğunu araştırması sinir etti beni

baksın izlesin sorun değil oraya takılmıyorum ama nereli nerde oturuyor diye bakması can sıkıcı abiside evli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…