çok mu kıskancım çok mu abartıyorum offff offff

yok artık yani seninkide uçmuş ya ünlülerden kıskandığım falan yokta bu kıza özellikle bakması beni acayip çıldırttı

Şenay Akay ille de manken olacak diye kural yok isim benzerliği olabilir. Ben olsam ben de kıskanırdım çünkü malesef ben de çok kıskanç bir kadınım!

Ama eşinizi yargılamadan önce konuşun. Unutmayın sizden gizli iş yapacak olsa sizin telefonunuzdan yapmaz. İçiniz rahat edecekse yine d ekonuşun ama fazla da bunaltmayın derim.

tablettende bakabilirdi ama biraz üşengeç bizimki telefonda hep bende olur ben uyurken bakmış muhtemelen yataktan kalkmak zor gelmiştir ona

İyi yapmışsın canım gaz vermek için söylemiyorum ama sen bir erkeği araştırsaydın da yakalasaydı sonra sen pişkin pişkin aman ne var bunda ankaraya mı gidecem vs deseydin nolurdu acaba ?
Akşam bu soruyu eşine sorabilirsin.

Bir yerde duymuştur ,merak etmiştir bakmıştır .Bak şimdi sen söyleyince merak ettim bende baktım kimdir diye..ne var bunda.
Birara Şahin K muhabbeti vardı. duyunca bende merak edip arattırmıştım. .Abartmayın bence böyle şeyleri ...

bence eve gelmesini bekle canım evde yüzyüze konuşun baktınki yalan söylüyor ozaman getir burnundan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selena gomez diye mi sayıkladı?
Çok tatlısınız ya

Bana burda ilginç gelen kadının isminin hatırlanmaması ama hatırlatıldıktan sonra Ankara'da yaşadığı bilgisinin hemen hatırlanması. Normalde bu konularda abartıyorsunuz derim ama eşiniz de enteresan geldi bana.

gizli bir şey olsa zaten senin telefondan bakmaz da BMW hastası Bilmem hangi şarkıcı hastası olan erkek modeli bana hep itici gelir. Çocuksu takıntılar gibi..

valla ben geçim olsun diye ne çok uğraşıyormuşum şimdi farkediyorum.

böyle bir sebepten eşle kavga edilir mi? anca çocuk gibi trip atarsın o da biraz nazlar geçer. toplam 3 dakikalık olay.

ya Allah başka dert vermesin cidden. insan başkasına derdine özeniyor bazen :))

aynen canım öyle yapayım

yani konuşmalarında bi tezatlık var ya hani yine baksın tamamda kötü niyet olmasın anlatabildim mi yani ne bilim işte ya amaaaannn

ya tamam bakarsın nete girer şükran akay girer bakar geçersin yokk bizimkisi nereli nerde oturuyor diye bakmış ona gıcık oldum zaten

yani konuşmalarında bi tezatlık var ya hani yine baksın tamamda kötü niyet olmasın anlatabildim mi yani ne bilim işte ya amaaaannn

Yani bir yandan da en Jason Statham'ı çok beğenirim ve wikipediadan daha önce kiminle çıkmış ne yapmış kaç yaşında, boyu kaç cm falan bakmışımdır. Eşim de bilir sevdiğimi. O da misal Emma Stone'u beğenir. Yani ünlü insanların beğenilmesi de o kadar abartılmayabilir sanki bilemedim.

şükran akaydan bahsediyosun sanırım evet bende senın yaptını yapardım cunku demekki daha oncede baktıkı bılıyor bmw düşkünü oldugunu bi sürü resmi var zaten

ya şükran akay öyle herkesin bildiği ünlülerden değilki öyle olsa takılmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…