- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
- Konu Sahibi angel_askmelegi91
-
Ya sen ne diyorsun benim kocam uykusunda selena gomez diye sayikladi hemen internetten arastirdim cildirdim.bende yaninda acunu cok zeki falan diyorum şimdi gicik olsun diye.bu unleririn bunlarin varliklarindan haberi var sanki.hic takma bosver onemsemiyomus gibi davran sinir oluyorlar
sen sanırım şenaylarla şükranları karıştırdın. bmw tutkunu şükran akay diye bir hatunmuş.
http://www.videomotoru.com/sukran-akay-3-06-zfn-20-video_45a5d1441.html
Şenay Akay ille de manken olacak diye kural yok isim benzerliği olabilir. Ben olsam ben de kıskanırdım çünkü malesef ben de çok kıskanç bir kadınım!
Ama eşinizi yargılamadan önce konuşun. Unutmayın sizden gizli iş yapacak olsa sizin telefonunuzdan yapmaz. İçiniz rahat edecekse yine d ekonuşun ama fazla da bunaltmayın derim.
tablettende bakabilirdi ama biraz üşengeç bizimki telefonda hep bende olur ben uyurken bakmış muhtemelen yataktan kalkmak zor gelmiştir ona
Ya sen ne diyorsun benim kocam uykusunda selena gomez diye sayikladi hemen internetten arastirdim cildirdim.bende yaninda acunu cok zeki falan diyorum şimdi gicik olsun diye.bu unleririn bunlarin varliklarindan haberi var sanki.hic takma bosver onemsemiyomus gibi davran sinir oluyorlar
merhaba kızlar bugün canım acayip sıkkın zaten bugünlerde bir bunalımdayım canım hiç kimseyle konuşmak istemiyor uyumak istiyorum depresyona girdim sanırım eşim ne yapsa bana batıyor ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bugün tlfnumun Google geçmişini temizleyim derken bi baktım Şenay akay diye bi giriş yapılmış girdim BMW hastası bi kız benimkiside arabalara pek meraklı aradım hemen tabi eşimi bu Şenay akay kim dedim ne bilim kim dedi tlfnumdan girilmiş dedim Şenay akay kimdir nerde oturuyor nereli diye hee dedi abimle bakmıştık BMW falan sürüyomuş hastası falanmış dedi eee dedim nereli olduğunu nerde oturduğunu ne yapçaktında baktın dedim hiiç öylesine ankarada oturuyomuş zaten oraya mı gitçem dedi sana belli olmaz dedim suratına kapattım sonradan tekrar aradı meşgule aldım sonra tlf nu komple kapattım sizce ben mi abartıyorum yardım edin kızlar......
İyi yapmışsın canım gaz vermek için söylemiyorum ama sen bir erkeği araştırsaydın da yakalasaydı sonra sen pişkin pişkin aman ne var bunda ankaraya mı gidecem vs deseydin nolurdu acaba ?
Akşam bu soruyu eşine sorabilirsin.
Bana burda ilginç gelen kadının isminin hatırlanmaması ama hatırlatıldıktan sonra Ankara'da yaşadığı bilgisinin hemen hatırlanması. Normalde bu konularda abartıyorsunuz derim ama eşiniz de enteresan geldi bana.
Bir yerde duymuştur ,merak etmiştir bakmıştır .Bak şimdi sen söyleyince merak ettim bende baktım kimdir diye..ne var bunda.
Birara Şahin K muhabbeti vardı. duyunca bende merak edip arattırmıştım..Abartmayın bence böyle şeyleri ...
yani konuşmalarında bi tezatlık var ya hani yine baksın tamamda kötü niyet olmasın anlatabildim mi yani ne bilim işte ya amaaaannn
merhaba kızlar bugün canım acayip sıkkın zaten bugünlerde bir bunalımdayım canım hiç kimseyle konuşmak istemiyor uyumak istiyorum depresyona girdim sanırım eşim ne yapsa bana batıyor ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bugün tlfnumun Google geçmişini temizleyim derken bi baktım Şenay akay diye bi giriş yapılmış girdim BMW hastası bi kız benimkiside arabalara pek meraklı aradım hemen tabi eşimi bu Şenay akay kim dedim ne bilim kim dedi tlfnumdan girilmiş dedim Şenay akay kimdir nerde oturuyor nereli diye hee dedi abimle bakmıştık BMW falan sürüyomuş hastası falanmış dedi eee dedim nereli olduğunu nerde oturduğunu ne yapçaktında baktın dedim hiiç öylesine ankarada oturuyomuş zaten oraya mı gitçem dedi sana belli olmaz dedim suratına kapattım sonradan tekrar aradı meşgule aldım sonra tlf nu komple kapattım sizce ben mi abartıyorum yardım edin kızlar......
Yani bir yandan da en Jason Statham'ı çok beğenirim ve wikipediadan daha önce kiminle çıkmış ne yapmış kaç yaşında, boyu kaç cm falan bakmışımdır. Eşim de bilir sevdiğimi. O da misal Emma Stone'u beğenir. Yani ünlü insanların beğenilmesi de o kadar abartılmayabilir sanki bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?