- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
- Konu Sahibi angel_askmelegi91
-
şükran akaydan bahsediyosun sanırım evet bende senın yaptını yapardım cunku demekki daha oncede baktıkı bılıyor bmw düşkünü oldugunu bi sürü resmi var zaten
ya şükran akay öyle herkesin bildiği ünlülerden değilki öyle olsa takılmam zaten
sen sanırım şenaylarla şükranları karıştırdın. bmw tutkunu şükran akay diye bir hatunmuş.
http://www.videomotoru.com/sukran-akay-3-06-zfn-20-video_45a5d1441.html
ne yapmalıyım peki akşam gelip gönlümü almaya çalışacak ne şekilde tavır almam lazım
O manken olan deglmi at suratlı gbi bi arada yüzünde çenesinde sakallar vardı
ne yapmalıyım peki akşam gelip gönlümü almaya çalışacak ne şekilde tavır almam lazım
biri daha vardı oda rihannadan kıskanmıştı ya ne dalgaya vurmuştu herkes o duruma düşcen bak yine yapmayın şunları ünlülerden kıskanmayın
Konudan tek anladığım BMW.
Kadın hiç güzel değil.algıda seçicilik
kadında beğenilecek bir taraf göremeyen bir benim sanırım :44:
Canım ben Şenay Akay diye okuyorum. Şükran Akay'a şimdi baktım. Yan böyle bir kadını ne diye aratır ki insan? Ne diye merak eder nerde yaşıyor?
ultra kıskanç bir kız olarak ben de kolay hazmedemezdim. hadi ünlü biri olsa okey ama kadın varoş tipli bişey. hakkaten bunu beğenerek araştırdıysa eşinizin çok acayip bir zevki varmış
O benim. Yorumları okurken benden bahsedileceğini hiç düşünmemiştim
Ama tekrarlamak istiyorum benim konum Rihanna olması değildi, Rihanna'nın 1 değil 2 değil 15e yakın fotosuna bakılmasıydı :))
ben olsam bende çok kızardım ayy deliririmama kızların dediği gibi eski sanatçıysa boşver hem kötü niyeti olsa senin telefonundan bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?