çok mu kıskancım çok mu abartıyorum offff offff

ne yapmalıyım peki akşam gelip gönlümü almaya çalışacak ne şekilde tavır almam lazım

kesinle tavrını belli et canım tabı baktın ıyı bı acıklaması var affet yınede cok yuz goz olma bu konuda ay kendımı senın yerıne koydum da 1 gun konusmazdım heralde cok sınır bozucu ya ha bıde baktın kendını aklıyo empatı kursun o zaman

biri daha vardı oda rihannadan kıskanmıştı ya ne dalgaya vurmuştu herkes o duruma düşcen bak yine yapmayın şunları ünlülerden kıskanmayın

O benim. Yorumları okurken benden bahsedileceğini hiç düşünmemiştim
Ama tekrarlamak istiyorum benim konum Rihanna olması değildi, Rihanna'nın 1 değil 2 değil 15e yakın fotosuna bakılmasıydı :))

ultra kıskanç bir kız olarak ben de kolay hazmedemezdim. hadi ünlü biri olsa okey ama kadın varoş tipli bişey. hakkaten bunu beğenerek araştırdıysa eşinizin çok acayip bir zevki varmış

Eve gelsin arata arata bunu mu arattın de ağzını ara bence :)
Eğer linktekiyse kendini üzdüğüne değmez :))

amacı belli şükran denen kadının resimlerine ve pozlarına bakarsan anlarsın zaten ne demek istediğimi.. umursama bile bence araba önünde pozlar vererek adamları tahrik eden bir kadını kıskanman bile hata

Yani bunun için mi üzülüyosun:)
40 gösteriyo bu .yani varya belki saç bşka renk olsa bi halta yaramaz.bu saçla da kamyoncular arasından çıkmaz.
Kafiyede yaptım sana:)))

O benim. Yorumları okurken benden bahsedileceğini hiç düşünmemiştim
Ama tekrarlamak istiyorum benim konum Rihanna olması değildi, Rihanna'nın 1 değil 2 değil 15e yakın fotosuna bakılmasıydı :))

biliyorum canım biliyorum bende sana hak verenlerden dim hele ki baktıgı fotoları görünce ama işte insan bir baktı mi devamını getiriyordu meraktan fotolar öyle böyle değil di

kıskanclık sizi üzer ..

yapacak olan zaten yapar ..

su kıskanclık bi bendemi yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…