- 2 Haziran 2025
- 80
- 35
- 3
- 30
- Konu Sahibi birtutamzeytin
-
Kuruntu mu yapiyorum
Evet.Kuruntu mu yapiyorum
Bunu sanırım kendime sorun yapıyorum
EvetBunu sanırım kendime sorun yapıyorum
İyi olduğunuzu sorun olmadığını dile getirmişler zaten. Neden olumsuz algılıyorsunuz ki. İkna olmanız için plaket veremezler.Bunu sanırım kendime sorun yapıyorum
EvetÖğretmenim okul müdürlüğü ders denetimleri yapıyor ve denetimler sonucu mebe rapor gönderiyor. Daha önce bana özelden çalışmalarınızdan memnunum demişti. Kendi ders denetimimden sonra evraklarını gösterdim herhangi olumsuz bir şey demedi. Yine aynı okulda başka arkadaşa karşı biraz daha sert davranıyor. Olumsuz gorusu varmış. Benim sorunum şu sesimde nazalite var yani genizden gelen ses çok yoğun değil biraz farklı çıkıyor ses tonum ama çocuklarla çok şükür anlaşmada sorun yaşamıyorum. Bugünde o olumsuz dusundugu arkadaş gitmiş siz bir tek bana karşı böyle davranıyorsunuz demiş. Mudurde ben herkese aynıyım diğer arkadaşlar içinde ses tonuna konu hakimiyetine vs bakıyorum demiş. Sizce benim hakkımda da olumsuz gorusu var mıdır. Ben kuruntu mu yapiyorum üzerime mi aliniyorum yersiz sekilde
Ya işte icimicimi yedi bu konuda acaba olumsuz gorusu benim hakkımda var mı diye bir yanım dedi olsa benden niye cekinsin o an der dedimSes tonuna bakıyorum derken vurgu ve tonlamayı kastetmiştir genel olarak yani. Kuruntu yapıyorsunuz evet.
Evet
Niye ikna olmadınız kuruntu yaptığım için,
Derste ses tonu nasıl diye bakıyorum demisYani ses tonu söylerken başkalarına ses tonunu yükseltenleri kastetmiştir diye düşündüm. Sizinki sağlıkla ilgili birşey, alakasız.
Olsa ne olacak ki? İşten mi atacak sizi?Ya işte icimicimi yedi bu konuda acaba olumsuz gorusu benim hakkımda var mı diye bir yanım dedi olsa benden niye cekinsin o an der dedim
Çalışmalarınızdan memnunuz lafını geçen dönem demişti. Bu dönemde denetimden sonra evraklara baktı bişey demediİyi olduğunuzu sorun olmadığını dile getirmişler zaten. Neden olumsuz algılıyorsunuz ki. İkna olmanız için plaket veremezler.
Hakkımızda MEB e rapor yazma hakkı var yenj gelen kanunla olumsuz görüş bildirebilirOlsa ne olacak ki? İşten mi atacak sizi?
Demekki hala memnun.Çalışmalarınızdan memnunuz lafını geçen dönem demişti. Bu dönemde denetimden sonra evraklara baktı bişey demedi
E bildirdi diyelim, sonucunda ne olabilir?Hakkımızda MEB e rapor yazma hakkı var yenj gelen kanunla olumsuz görüş bildirebilir
İnşallah öyledir. Bazen suratı asık olur selam vermez konuşmaz canı isterse verir bazı arkadaşlarla çok yakın cozemiyor insanDemekki hala memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?