Cok mu laubaliyim sizce?

Konu sahibinin aşırı minnoşluğu yüzünden kalp krizi gecirip hastaneye kaldırılıcam valla. Böyle ters yorumlar geldikçe üzülüyorum. Üzmeyelim ya çok minnoş. Yerim kız 🥺🥺
içi dışı bir kadınlardan o .ben de çok seviyorum.bir iki yıl oldu video atmıştı gitar çaldığı şarkı söylediği.bayılmıştımm

O zaman kendine dur diyeceksin biraz.

Aksine sende yöneticilik vasfı var, empati yeteneği yüksek insandan daha iyi yönetici olur. Diğer türlüsü kazma gibi başına dikilir, ne takıma motivasyon verir, ne de yaninda bir sey ogrenirsin. Yönetmek tamamiyle öğrenilebilen bir şey, herkesin tarzı farklıdır, sen dönüştüğünde bambaşka bir yönetici tipi olacaksın bence.

Konu sahibesi dilersen tanidigim bir kariyer kocu var, ozelden kim oldugunu soyleyebilirim. ben bambaska bir konu icin gorustum, gercekten profesyonel biri. Birkaç seans görüşürsün.

Benim fikrimce, kafana göre arkadaş bulamadın sıkıldın sonra da çenen açıldı işte kimi bulsan konuşuyorsun hdfdfsfsdsfsf bu kafayla gidersen işyeriyle papaz olursun bak. sana yeni arkadaş/sevgili bulmayı teklif ediyorum:KK50:
harika aciklamissin Miss.Konu sahibi ben sizi cok sempatik ve iyi niyetli buluyorum.Biraz bencil olmalisiniz.Cok fazla empati yapiyorsunuz ve bu size zarar veriyor.Cherry `nin dediklerini uygula.Bence cok iyi olcak.

Ben de yöneticiyim. Normalde de soğuk nevale ve mesafeli olduğum için iş yerinde de sorun yaşamıyorum ama eski kendi yöneticilerimi düşünüyorum sizin gibi konusan davranan amirlerim de vardı hicbir zaman ben mesafeyi asmazdım ve çok severdim onlar bana böyle yardımsever ve iyi davrandıkları için. Hatta hala görüşüyorum hal hatır sorarim. Benim icin bilgili olmasi cok onemli. Bilgili insana saygi duyuyorum ben. Bilgisiz ne kadar mesafeli de dursa saygi duymuyordum . Siz zaten caliskan ve bilgilisiniz. Azicik dikkat edersiniz rahatsiz olduysaniz. Bu birazda karşınızdakilere bagli yani. Suistimal eden de olabilir. Ona gore tavrınizi alırsınız, kendinizi kötü hissetmeyin.

ya bu En buyuk kk En buyuk kk nın yıldız haritasında bir evi de aslan ne bileyim bir koç bir akreptir hiç uğramamış bence
çalışanıma demem ben yaa ben yardımcı olurum bak falan ne bileyim.
ben gerçekten laubaliliği geçtim tamamen, iş yeri orası bir disiplin olmalı.
ya bu ev nasıl bulunuyor

Wuu hem balık hemde kendi evinde. Merkur ifade iletisim oldugu icin merkür balık maneviyatı ile konusur. 12 evdeyse zihinsel olarak dagınıklıklar yakalayabilir iletisimde.

yav nedır bu ev meselesı

:D

yukselen dedıgınız sey mı ? yukselenım kovaydı sanırım benım dogdugum saatı gırdıgımde bana yukselen kova dıyor burcum da yay evımı nasıl bulucam ?

ya bu ev nasıl bulunuyor

yav nedır bu ev meselesı

:D

yukselen dedıgınız sey mı ? yukselenım kovaydı sanırım benım dogdugum saatı gırdıgımde bana yukselen kova dıyor burcum da yay evımı nasıl bulucam ?

Dogum tarihi, doğum saati ve dogdugunuz yeri veriyorsunuz hepsi çikiyor hangi evinizde hangi burc ve gezegen var.

Her evin, gezegenin, burcun ayri özellikleri ve temsil ettiği seyler var ve bunlarin nereye denk geldigine gore yorumlaniyor.

Ben de çok bilmiyorum ama cikartmiştim kendi şeyimi. 😂

Bazı gezegenler bazi burclarda zararli oluyor, bazilarinda yüceliyor, bazilarinda pasif kaliyor vs. 😁 Eminim karisik oldu ben de yarim yamalak ogrendim. 🤭

ya bu ev nasıl bulunuyor

yav nedır bu ev meselesı

:KK70:

Bilgileri dogum saati yılı yeri hepsini girince haritanın yanında rakamlar var o rakamlar ev demek😅

O zaman kendine dur diyeceksin biraz.

Aksine sende yöneticilik vasfı var, empati yeteneği yüksek insandan daha iyi yönetici olur. Diğer türlüsü kazma gibi başına dikilir, ne takıma motivasyon verir, ne de yaninda bir sey ogrenirsin. Yönetmek tamamiyle öğrenilebilen bir şey, herkesin tarzı farklıdır, sen dönüştüğünde bambaşka bir yönetici tipi olacaksın bence.

Konu sahibesi dilersen tanidigim bir kariyer kocu var, ozelden kim oldugunu soyleyebilirim. ben bambaska bir konu icin gorustum, gercekten profesyonel biri. Birkaç seans görüşürsün.

Benim fikrimce, kafana göre arkadaş bulamadın sıkıldın sonra da çenen açıldı işte kimi bulsan konuşuyorsun hdfdfsfsdsfsf bu kafayla gidersen işyeriyle papaz olursun bak. sana yeni arkadaş/sevgili bulmayı teklif ediyorum:KK50:
Kariyer koçları çalıştığımız iş yerindeki performansımız için mi işe yarar yoksa bir kariyer oluşturabilmemiz için de yarar mı ? Kendi işimizi kurup ilerlemek gibi ?

ne bunlar şimdi ne sacma konusmalar, zaten coğunu karalamışsın bş sey anlaşılmıyor. ayrıca bize burda neyi gösterme çabasındasın ya ingilizce bildiğini mi göstermeye çalışıyorsun. ve ayrıca çok oynaksın hakikaten az ağır ol
et canım ama fikrimizi sormuş bende anlayacagı sekilde cevap verdim. kendisi kendisine acaba yavsak mıyım diye arada kalmıs ben oynak deyince mi kötü oldum
Destur yahu, bu nasıl üslup? Kadın fikir soruyor, bana hakaret edin demiyor.

Sosyal mecradayız diye öyle özgürce yazıp çizemezsiniz ayıp.

et canım ama fikrimizi sormuş bende anlayacagı sekilde cevap verdim. kendisi kendisine acaba yavsak mıyım diye arada kalmıs ben oynak deyince mi kötü oldum
Bu şekilde konuşan birinin de uslüp dersi verebilecek potansiyeli kendisinde görmesi...

Back
X