Cok mu laubaliyim sizce?

Drama queen, mız mız, kindar hep görüyorum bunları. Ben yengeç değilim heralde ya. Şüpheleniyorum kendimden. :KK14:
Metres burç diyenler bile oluyor ya ben 15 yıldır aynı insanlayım. Neyse konunuzu sabote etmeyeyim.:KK52:
Genel bi yengeç burcu karakteri var tanıdıklarımın hepsi öyle hele eskide olan hiç birseyi unutmamaları cuk 😬 belki yükseleniniz etkiliyordur sizi

Ben de böyle iş ortamı istiyorum ya :KK70: bana en yakın yaştaki kişiyle aramda temiz 10 yaş var. Hocam aşağı hocam yukarı, valla içim şişti:KK43: sürekli bir arada olup beraber çalıştığım iki üç kişi hariç herkesle sizli biz...gerçi sizin ortam da fazla rahatmış.denge şart. Sizin kendinizi insanlarla daha mesafeli olmak konusunda eğitmeniz gerek bence.

En büyük kk o cevap verdiğin üye sana çok ağır hakaret etti ve sen ona açıklama yapıyorsun sakince. İşte en büyük hatalarından biri de bu. Haddini bildirmeliydin site kuralları çerçevesinde. Niye kendini savunmaya geçtin? Onun yazdığı kadın değilsin ki sen. Ayrıca ingilizce de yazarsın Japonca da. Ve attığın whatsap mesajlarındaki ingilizce kelimeden rahatsız olmak çok komik. Lütfen kendini değiştir lütfen. Benim 10 yaşındaki çocuğuma bunu yazsalar hadlerini bildirirdi yeminle
En Büyük Kk alçakgönüllü olduğu için yazmamış. Hatırladığım kadarıyla BM'ye çalışan GS Hukuk mezunu bir avukat. Sadece İngilizcesi değil, Fransızcası var ve işyeri uluslararası bir kurum olduğu için elbette İngilizce de konuşacak. O saygısızlık yapan üye konuşma üslubuyla bile eğitim düzeyini belli ediyor.

benim de hayatımdaki en temel insanlar kova
eşim annem en yakın arkadaşım
ama düşündükçe kovaların aslında biraz gıcık tipler olduğunu fark ettim :D
yıllarca içlerinde büyüdüğüm için anlayamamışım artık benimsemişim bana garip gelmiyor bazı tuhaflıkları
eşim de hiç anlaşamaz kova burçlarıyla ki kendisi de bir kova :D

Biraz mi? 😬 Bence kovalar çok gicik olabiliyorlar ama hallediyorum ben 😂

En Büyük Kk alçakgönüllü olduğu için yazmamış. Hatırladığım kadarıyla BM'ye çalışan GS Hukuk mezunu bir avukat. Sadece İngilizcesi değil, Fransızcası var ve işyeri uluslararası bir kurum olduğu için elbette İngilizce de konuşacak. O saygısızlık yapan üye konuşma üslubuyla bile eğitim düzeyini belli ediyor.

ya bu En buyuk kk En buyuk kk nın yıldız haritasında bir evi de aslan ne bileyim bir koç bir akreptir hiç uğramamış bence
çalışanıma demem ben yaa ben yardımcı olurum bak falan ne bileyim.
ben gerçekten laubaliliği geçtim tamamen, iş yeri orası bir disiplin olmalı.

ya bu En buyuk kk En buyuk kk nın yıldız haritasında bir evi de aslan ne bileyim bir koç bir akreptir hiç uğramamış bence
çalışanıma demem ben yaa ben yardımcı olurum bak falan ne bileyim.
ben gerçekten laubaliliği geçtim tamamen, iş yeri orası bir disiplin olmalı.
Ben Aslan burcuyum, fena mi oluyor aslanlar? 😂Gerçi ben genelde çok kibar olmama rağmen birisi böyle laf etse gözüm döner, yerin dibine sokarım. Ancak çok çok mutluysam daha kibar olabilirim.

Back
X