kusura bakma ama eşin seni bir güzel kandırmış
eşiniz sizin ona kıyamadıgınızı biliyor olmalı...
her istedigini alma canım zorluk nedir parasızlık nedir bılsın.. isterse surat yapsın..
bir dusunsun bakalım sizde calısmasanız nası gecıncektınız..
misafirler için full hizmet etmek bişey diyemem ama mısafır için dahi olsa az harcanın.. ve bunu mısafırlerın yanında deyın malum tek kısı calısınca hersey dort dortluk olmuyor deyın.. bunun gibi seyler anlasın artık.. çok uzuldum arkadasım inallah eşin bir an önce iş bulur..
Bence haklısınız,peki kocanız çaba göstermiyor mu durumunu düzeltmek için?bu çok önemli bir ayrıntı,eğer çaba göstermiyorsa üzülürüm sizin adınıza.
Ben de aynı durumdayım eşimle ,çünkü bana söylediklerinin tersi çıktı ve inanılmaz dardayız şuan.işe girmeyi çok istiyorum ama biliyorum ki işe girdim mi bana güvenip daha rahat davranacak,biraz çabayla durumu düzeltsin öyle giricem işe.Hatta iyi bir iş bulsam giricem ama arsa falan alıp krediye yatırıcam paramı.Bana güvenmesini istemiyorum.Siz de öyle bir şey yapsanız daha mı zorlanırsınız?
bu geçici bir durumsa idare edilir bence. ama diyorsan ki rahata alıştı, nasılsa masraflar karşılanıyor diye düşünerek umursamıyor. o zaman sorun var işte. hiçbir erkek kadın eline bakmamalı.
canım bır de arsa vs borcuna gırersem hıc nefes alamam.
ıse gırmek gıbı bır cabası yok cunku kendı ısını duzeltmeye calısıyor su an. caba da gosterıyor ama ben o işten fayda gelmez kapat artık kendı meslegını yap dıyorum. gır bı yerde calıs. ama olmuyor dınletemıyorum...
basvuru da yaptık 3-5 yere ama malum krız var yenı alım olması cok zor, alım yapılan ıslerı de kendısı begenmıyor ben her ısı yapamam dıyor. ne yapacagımı sasırdım artık hangı dılden konusacagımı bılemıyorum...
canım benım fıkrın ıcın tşk ederım ama ben eve gelen mısafıre malum tek kısı calısıyor dıyemem. sonucta hatalı da olsa eşim ve bu maddı sorunlar sımdılık aramızda kalmalı. aılelerımız zaten bılıyor,ama ıs arkadaslarıma kendı okul arkadaslarıma bunu nasıl soylerım. ben bu tur sorunları yansıtmamaya gayret ederım hep. belkı de yanlıs bılmıyorum...:çok üzgünüm:
maddiyatçı değilsiniz. sadece tek başınıza mücadele etmek sizi yoruyor. anlatılanla gerçeğin farklı olduğunu görmek de sizde hayal kırıklığına sebep oldu.
ona karşı belki de kırgınsınız. size dürüst olmadı ve hala iş aramamakta ısrar ediyor herşeyi üstüme yıkıyor diye..
konuşmadan hiçbirşey olmaz. ama bu konu onunda artık bağırarak kullandığı hassas bir konu konuşmanız da zor.
siz ona iş bakın. duyduğunuz ona olabilicek işleri ona söyleyin istersen bir bak diye...
bence yapacagınız en guzel şey bırbırınıze destek çıkmak. eşınıze kocaman sarılın onun da onurunu kırmayın bence. bız bunu başaracagız tatlım deyin. ama bagırarak bırbırımızı kırarak başaramayız, her evlılık zorlu bır sınavdan gecer bızımkısı de geçıyor ama bız başaracagız falan onun egosunu tatmın edıp, çalışma şevki verın. gelır gıder tablosu yapıni ev degıştırın, egelnceden kısın, alışverışten kısın, satılacak şeylerı satın bır sure ıdare edın elbırlıgı ıle duzelır bence. ama yakınlarımdan bılıyorum bu erkegı kuçuk duşurmeden olmalı , ters tepebılır cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?