arkadaşım eşin ne iş yapıyor acaba? özel sektör harbi krizde benim eşimin de kendi işi 4-5 ay öncesine kadar herşşey gayet iyiydi ama şu an işler berbat o kadar borca girdi ki işi kapasa kapayamıyor o kadar borç ne olacak devam etse iş yok ne yapacağımızı şaşırdık yani kriz bu boyutta yani belki eşin de gerçekten zor durumdadır yeni evlisiniz siz işini çok iyi bilmiyorsanız size durumu tam da izah edemiyor olabilir bence açık açık konuşun işler ne durumda ne olabilir ne yapılabilir. eğer elinden geleni yapıyorsa hayat müşterek öyle masrfaları karşılıyorum diye eşinize ters davranmayın ama masraflarda ortak bir kısıtlama yapabilirsiniz bence siz bir ciddi aile toplantısı yapıp kartlar a.ık ne oluyor ne bitiyor bir konuşun bakalım
Biraz eşinize acıyor gibisiniz......................................
maddiyatçı değilsiniz bence.
insanın evliliğinden,eşinden maddi beklentileri olması,
evi ve kendi için,
oldukça normal.
ben samanlık seyran olur muhabbetine inanmam zaten.
siz nasıl kira için,fatura için hesaplar yapıyorsanız,
onun da katkıda bulunmasını hatta daha fazla bu sorumlulukları üstlenmesini
bekleyebilirsiniz.
kaldı ki evlenirken,maddi durumu iyi bir adamla evlendiğinizi bilip,
sonrasının böyle olması daha da kötü.
tabi ki krizler olur,zorluklar olur,eşimize destek olmak en doğrusu
ama rahatlığı rahatsızlık verecek ölçüde sanki biraz.
onu da anlıyorum,ben de bireysel çalışıyorum,işlerim yolunda olmasa
bir başkasının,bir şirketin vs bünyesinde çalışmak ağır gelir bana.
ama yine de denerim en azından.
siz ona iş bulsanız alışma sürecinde işine,
sürekli sizi sorumlu tutacak memnuniyetsizliğinden.
ama yine de denemesi lazım.
sevmeyerek,istemeyerek de olsa,orta halli de olsa bir iş bulmalı.
sabırlar diliyorum size,dilerim hakkınızda en hayırlısı olur.
Peki o sana üzülmüyormu?Bak çalışıp evin erkeği görevini yapıyorsun................................
Siz bekarken ekonomik sıkıntılar yaşamışsınız,sanırım
ekonominizin iyi olması bakımından evlilik yaptınız.Ama olmadı.............................................
Aşkınız yine gözünüzü kör ediyorEzilen,mutsuz olan sissiniz bu ilişkide.........................................
evet hislerimi özetlemişsiniz. aynen de bunlar yüzünden hayal kırıklığı yaşadım ve o kadar büyük bir aşkla evlendiğim bu adamın beni hayal kırıklığına uğrattığını kimseye söyleyemiyorum. utanıyorum...en yakın arkadaşlarıma bile bu durumdan bahsedemiyorum sadece kriz var birazcık sarsıldık diyorum o kadar.
ben en iyisi sizin dediğiniz gibi yapayım, iş bakıp uygun bulduklarımı ona söyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?