• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu Memnuniyetsizimm...

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhaba kızlar , bayadır bir şey yazmıyordum ama forumu takipteyim her zaman :126:

Bir şey sormak istiyorum , geçenlerde erkek arkadaşımla bir yerlerde kahve içiyorduk bende pek beğenmedim, bu tarz konularda sanki onunla alakalıymış gibi kendi üstüne alınıyor mesela kahveyi o yapmışta onun yaptığı kahveyi beğenmemişim gibi tepki veriyor yani,
Demek ki ben yapmış olsam onu da beğenmeyeceksin diyor ne alaka falan dedim ama öyle belli dedi :41:,

bana şakayla gülerek çok memnuniyetsizsin hiç bir şeyi beğenmiyorsun dedi , niye öyle dedin diye şaşırdım:26: ; en ufak şeyde burun kıvırıyosun çok mız mızsın , hiç bir şeyden memnun olmuyosun , beğenmiyosun hiç bir şeyi, en ufak şeye alınıyosun, evlenince de böyle mi yapıcaksın bir yerde falan dedi, bir de iş konularında pek girişken değilsin yapmazsın gibi dedi,

Çok alıngan biriyimdir en ufak şeyde alınırım gözlerim dolar, Çok şaşırdım şaka yaptı biliyorum ciddi anlamda söylemediğni biraz da beni kızdırmak için öyle söyledi ( çok sever beni sinir etmeyi) ama , sonra eve gelince düşündüm de gerçekten de böyle mi düşünüyor acaba çünkü ben onun yanında çoğu zaman bilerek nazlanıyorum mız mızlanıyorum :17: ,

çok mız mızlandığımı memnuniyetsiz biri olduğmu söylemesi beni çok üzdü , ertsi gün tekrar sordum şakasına öyle söyledim ama biraz da öyle tabi dedi, ben öyle biri değilim aslında böyle düşünmesine üzülüyorum , bilerek nazlanıyorum mız mızlanıyorum o da bunu yanlış mı anlıyor dersiniz :96:

Son düzenleyen: Moderatör:
demek ki hoşuna gitmiyomuş.. fazla naz aşık usandırır derler.. bundan sonrası için dikkat et..

demek ki hoşuna gitmiyomuş.. fazla naz aşık usandırır derler.. bundan sonrası için dikkat et..

Hımm evett ama öyle abartı bir şekilde de yapmıyorum ki en ufak şeyden mutlu olur sevinirim o da biliyor , ama evet hoşuna gitmiyor demek ki şakayla da olsa belli etti çok :26:

canım erkekler çok mız mızlanan kızları sevmezler :1:
burun kıvırmamız,eleştiri yapmamız onların pek hoşuna gitmiyor.
daha olumlu daha yapıcı tavırları olan,
küçük şeylere takılmayan kızlarla daha iyi anlaşabiliyorlar.
bu davranışlar bizim vitrinimiz,hiç kimse bizim içimizi göremez bilemez.
biz yüz ifadelerimizle,konuşmamızla karşımızdakini etkileriz.
şöyle düşün evet kahve kötü ama bunu söylememin bir anlamı yok,
anın tadını çıkar,kendisi söylerse evet çok hoş değil ama idare eder diyip gülümse.
kesinlikle işe yarıyacaktır :34::34:

canım erkekler çok mız mızlanan kızları sevmezler :1:
burun kıvırmamız,eleştiri yapmamız onların pek hoşuna gitmiyor.
daha olumlu daha yapıcı tavırları olan,
küçük şeylere takılmayan kızlarla daha iyi anlaşabiliyorlar.
bu davranışlar bizim vitrinimiz,hiç kimse bizim içimizi göremez bilemez.
biz yüz ifadelerimizle,konuşmamızla karşımızdakini etkileriz.
şöyle düşün evet kahve kötü ama bunu söylememin bir anlamı yok,
anın tadını çıkar,kendisi söylerse evet çok hoş değil ama idare eder diyip gülümse.
kesinlikle işe yarıyacaktır :34::34:

yaa ama bende durup dururken kötü demedim o da beğenmedi konusunu açınca söyledim kendi de beğenmedi ama hiç birşey demedi benim demem gözüne battı yani :19:

hımm bir de öyle yapalımm ben en ufak şeylere çok takarım her konuda ayrıntılara da çok takılırım , küçük şeyleri çok kafana takıyorsun der mesela başka konular için öyle iştee ne yapayım deniycem artık :21:

Ev isinde girisken degilsin ne alaka hizmetcimi ariyor beyefendi

Yok ben bir kaç kez onlara gittim de ord yemek falan yenildikten sonra pek yardım etmemiştim sofrayı toplmaya falan ama utanıp çekindiğim için yanii , o da hemen yardım etmiyorsun anlamında dedi

yaa ama bende durup dururken kötü demedim o da beğenmedi konusunu açınca söyledim kendi de beğenmedi ama hiç birşey demedi benim demem gözüne battı yani :19:

hımm bir de öyle yapalımm ben en ufak şeylere çok takarım her konuda ayrıntılara da çok takılırım , küçük şeyleri çok kafana takıyorsun der mesela başka konular için öyle iştee ne yapayım deniycem artık :21:

doğrudur canım,onlarda beğenmez ama bizim kadar yüzlerini ekşitmezler :1:
bende senin gibiydim eskiden değişmek biraz zor oluyor ama inan böylesi daha rahat oluyor.
hele evlendikten sonra bu huyunu kesinlikle deiştirmen lazım,
ufak şeylere takılınca hem kendimizi hemde çevremizdekileri yormuş oluyoruz.
ben erkeklerin davranışlarını taklit etmeye çalışıyorum artık.
bişey olana kadar söylemiyorum,olursa tek cümleyle söylüyorum.
anlayan anlar beni bağlamaz.
bi olay olduğunda uzatmıyorum mesela,bişeyi beğenmediysem olabilir diyorum(tabi küçük şeyleri)

hem nazlanıp mızmızlanıyosun özellikle..
hemde bunu o söyleyince alınganlık yapıyosun..
kadın milleti gerçekten çok ilginciiz...
demem o ki madem böyle şeyler duymak istemiyosun o halde öyle davranma..

bende hiç sevmem hiçbişeyi beğenmeyen insanları, ne kendileri zevk alırlar nede karşısındakine zevk aldırırlar, o tip insanlarla biryerede gitmem onları bir yerede götürmem. bide herşeyi didik didik yapan insanlar vardır, ayrıntıcı insanlar, ama bütün aksiliklerde onları bulur.

öyle kahvenin tadı, onun busu bunun şusunu bırak, sevgilinle olan anların tadını çıkar, bırak kahvenin tadı kötü olsun demeyiver

doğrudur canım,onlarda beğenmez ama bizim kadar yüzlerini ekşitmezler :1:
bende senin gibiydim eskiden değişmek biraz zor oluyor ama inan böylesi daha rahat oluyor.
hele evlendikten sonra bu huyunu kesinlikle deiştirmen lazım,
ufak şeylere takılınca hem kendimizi hemde çevremizdekileri yormuş oluyoruz.
ben erkeklerin davranışlarını taklit etmeye çalışıyorum artık.
bişey olana kadar söylemiyorum,olursa tek cümleyle söylüyorum.
anlayan anlar beni bağlamaz.
bi olay olduğunda uzatmıyorum mesela,bişeyi beğenmediysem olabilir diyorum(tabi küçük şeyleri)

Hımm ben bunu memnuniyetsizlik olarak düşünmediğim için herhalde bana göre yorum yapıyorum diyorum yok bu huysuzluktan diyor :1:

Ama ben onunla ilgili konularda küçük şeylere çok takıyorum elimde deği , bir de sadece sevgilime karşı herşeyi böyle takıyorum , en ufak bir hareketi , davranışı , kelimesi olsun , mesajlarıma bazen geç cevap vermesine bile çok takıyorum , o da böyle küçük şeyleri kafana çok takıyorsun sonra tatrışıyoruz böyle şeyler için diyor bende sende huyumu biliyorsun dikkat et elimde değil diyorum ,

bu huyumu bende sevmiyorum ama , illa aynı şeyleri yiyip içeceğiz gibi bir diretmem de oluyor bazen :9:

hem nazlanıp mızmızlanıyosun özellikle..
hemde bunu o söyleyince alınganlık yapıyosun..
kadın milleti gerçekten çok ilginciiz...
demem o ki madem böyle şeyler duymak istemiyosun o halde öyle davranma..

Böyle düşündüğünü bilmiyordum söyleyince şaşırdım işte ,

bende hiç sevmem hiçbişeyi beğenmeyen insanları, ne kendileri zevk alırlar nede karşısındakine zevk aldırırlar, o tip insanlarla biryerede gitmem onları bir yerede götürmem. bide herşeyi didik didik yapan insanlar vardır, ayrıntıcı insanlar, ama bütün aksiliklerde onları bulur.

öyle kahvenin tadı, onun busu bunun şusunu bırak, sevgilinle olan anların tadını çıkar, bırak kahvenin tadı kötü olsun demeyiver

Ben hiç bir şeyi beğenmeyen bir insan değilim işte onu anlatmaya çalışıyorum :19: , tadını tabiki de çıkartıyorum 24 saatim mız mızlanmakta geçmiyor elbette örnek verdim sadece, insanların elinde olmadan da ayrıntıcı olabilirler ama kimse öyle olmak istemez bence....

Hımm ben bunu memnuniyetsizlik olarak düşünmediğim için herhalde bana göre yorum yapıyorum diyorum yok bu huysuzluktan diyor :1:

Ama ben onunla ilgili konularda küçük şeylere çok takıyorum elimde deği , bir de sadece sevgilime karşı herşeyi böyle takıyorum , en ufak bir hareketi , davranışı , kelimesi olsun , mesajlarıma bazen geç cevap vermesine bile çok takıyorum , o da böyle küçük şeyleri kafana çok takıyorsun sonra tatrışıyoruz böyle şeyler için diyor bende sende huyumu biliyorsun dikkat et elimde değil diyorum ,

bu huyumu bende sevmiyorum ama , illa aynı şeyleri yiyip içeceğiz gibi bir diretmem de oluyor bazen :9:

adama acıdım şimdi :9::9::9:
şaka yapıyorum alınma sakın.
atalarımız ne demiş: yüzü güzele 40 günde doyulur ama huyu güzele 40 yıl doyulmaz.
daha naif,daha olumlu,daha sakin,daha şirin olmak varken bu kavga niyeeeee :52:
neyse tatlım herşeyin zamanı var,sende ilerde anlarsın demek istediklerimi bye :3:

adama acıdım şimdi :9::9::9:
şaka yapıyorum alınma sakın.
atalarımız ne demiş: yüzü güzele 40 günde doyulur ama huyu güzele 40 yıl doyulmaz.
daha naif,daha olumlu,daha sakin,daha şirin olmak varken bu kavga niyeeeee :52:
neyse tatlım herşeyin zamanı var,sende ilerde anlarsın demek istediklerimi bye :3:

Yaaa öyle değilim ben amaa :1: o da çok sinirlidir hemen parlar mesela bende çok sakinimdir kolay kolay sinirlenmem herkesin bir huyu var işte ,

benim tek sorunum onunla ilgili küçük şeylere takıyor olmam , takmamaya çalışıcam işte ama bu kahve olayı örnekti hep böyle bir insan değilim o yüzden zaten öyle demesine üzüldüm :50:

küçük şeyleri çok takıyorum ne yapmalıyım :31: mesajlarıma biraz geç cevap verse, en ufak bir kelime söylese, en ufak bir şey olsa işte çok takıyorum :77:

Bir de bana hep şikayetçisin , herşeyi sorun ediyorsun dedi ama öyle biri değilim neden böyle düşünüyor ya da böyle görünüyor anlamıyorum , bunu da kafama taktım şimdi iştee :107:

küçük şeyleri çok takıyorum ne yapmalıyım :31: mesajlarıma biraz geç cevap verse, en ufak bir kelime söylese, en ufak bir şey olsa işte çok takıyorum :77:

Bende bir başak burcu kadını olarak çok detaycıyımdır. Ama sorunlara çok fazla takılmakla sadece kendimize zarar veriyoruz. Biraz umursamaz olmak sanırım bizim gibiler için iyi olurdu : )

Bende bir başak burcu kadını olarak çok detaycıyımdır. Ama sorunlara çok fazla takılmakla sadece kendimize zarar veriyoruz. Biraz umursamaz olmak sanırım bizim gibiler için iyi olurdu : )

Başak burcu değilim bende ama çok takılıyorum diyorum ya yok niye öyle yaptı ,yok niye öyle dedi ,yok niye geç attı , diye deliriyorum , ama hiç bir şeyi beğenmeyen bir insan asla değilim sadece biraz fazla eleştiri yapıyorum demek ki :17::9:

Back
X