çok mu nazlıyım ne?

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
158
Antalya
Merhaba kızlar.. Benim derdim kendimle. Oldum olası küçük şeyleri bile kafama takarım, üzülürüm. Duygusalım, narinim. Ama böyle olmaktan hiç mutlu değilim:( 4 aylık evliyim. Allaha şükür çok güzel giden bi evliliğim var. Anlayışlı, sevecen bi eşim...
Ama bazen onu bile çileden çıkarmayı başarabiliyorum:) Çocuğun hiç suçu yokken canım başka bişeye sıkıldı diye surat asıyorum.
Veya bazen onun dediği bişeye alınıyorum sonra saatlerce trip atıyorum. Garibim her türlü nazımı çeker yine de yanımdan ayrılmaz ama böyle giderse bi gün yorulcak o kesin. Ne yapmalıyım bi akıl verin. Bazı çiftler görüyorum bir dakika önce tartışıyorlar bir dakika sora bi bakmışım gülüşüyorlar. Ben de öyle olmak istiyorum, o anki sinirim gerginliğim hemen geçsin istiyorum...

Merhaba kızlar.. Benim derdim kendimle. Oldum olası küçük şeyleri bile kafama takarım, üzülürüm. Duygusalım, narinim. Ama böyle olmaktan hiç mutlu değilim:( 4 aylık evliyim. Allaha şükür çok güzel giden bi evliliğim var. Anlayışlı, sevecen bi eşim...
Ama bazen onu bile çileden çıkarmayı başarabiliyorum:) Çocuğun hiç suçu yokken canım başka bişeye sıkıldı diye surat asıyorum.
Veya bazen onun dediği bişeye alınıyorum sonra saatlerce trip atıyorum. Garibim her türlü nazımı çeker yine de yanımdan ayrılmaz ama böyle giderse bi gün yorulcak o kesin. Ne yapmalıyım bi akıl verin. Bazı çiftler görüyorum bir dakika önce tartışıyorlar bir dakika sora bi bakmışım gülüşüyorlar. Ben de öyle olmak istiyorum, o anki sinirim gerginliğim hemen geçsin istiyorum...

Aynı ben :).. Ama ben hamileliğim sırasında öyle oldum ve kaldım.. :)
Kavga ederiz, eşim hemen barışmak icin elinden geleni yapar, ama ben günlerce konuşmam, surat asarım falan filan.. Hatta bir gün cicek almış, bende alıp cöpe atmıştım :/..

ben de çok kafama takarım triplere girerim kendimce
ama bi karar aldık ben yine bişeylere atarlanınca eşim bana yapabileceği bişey olup olmadıgını soruyor sonrasında ayrı takılıyoruz, ayrı derken, farklı odalarda farklı işlerle meşgul oluyoruz mesela
böyle olunca çok daha cabuk yatışıp gidip öpüyorum barışıyoruz
çünkü benim küçük bi derdim varken biri sürekli noldu napiim ne istiosun yapma hadi vs derse daha çok geriliyorum derdim büyüyor
bir de, galiba çok vahim durumdayım ki herkes telaşlandı uuu ekstra ilgiler falan diye düşünüp, öyle algılayıp gerçekten çok büyük derdim varmış moduna bürünüyorum
işin içinden çıkılmıyor.

ama bi karar aldık ben yine bişeylere atarlanınca eşim bana yapabileceği bişey olup olmadıgını soruyor sonrasında ayrı takılıyoruz, ayrı derken, farklı odalarda farklı işlerle meşgul oluyoruz mesela
çünkü benim küçük bi derdim varken biri sürekli noldu napiim ne istiosun yapma hadi vs derse daha çok geriliyorum derdim büyüyor
bir de, galiba çok vahim durumdayım ki herkes telaşlandı uuu ekstra ilgiler falan diye düşünüp, öyle algılayıp gerçekten çok büyük derdim varmış moduna bürünüyorum
işin içinden çıkılmıyor.

ya aynen bende öyleyim küçücük şeyleri büyütüyorum kendime dert ediyorum kızıyorum felan sağolsun nişanlm hep dinler sakinleştirir konuşur ama o ilgileniyo ya ben daha çok sinirlenirim

Sanki beni anlatmışsıınn.. ama karşı taraf naz çekmiyor.. hep ben haklıyım hep ben diyorr.. hiç trip çekemiyor hatta kadından daha fazla trip yapıyor haksız oldugu durumlarda bile..

Tripmiş, nazmış böyle şımarıklıklara tahammülüm yoktur.
İnanılmaz itici bir durum.
Karşınızdakinin sizi sevdiğinden eminsiniz ve kaybetme korkunuz da yok; o kadar değeri de yok aslında sizin gözünüzde; bu yüzden böyle yapmaktan vezgeçmiyorsunuz büyük ihtimalle.
Ama dediğiniz gibi bir süre dayanır ancak. Sonra çekip gittiği vakit, çok geç olur.
Biraz olgun ve sağlıklı ilişki yaşama isteğiniz artarsa, karşınızdaki insanın değerini bilirseniz, bu sorun ortadan kalkar zaten.:ssz:

Bazen bende trip atıyorum sonra o tripli geçen zamana acıyorum halbuki (gururu bi köşeye bırakıp) o an sarılsak karşı tarafta yelkenler fora olucak ki bunuda ufak ufak başarıyorum sanırım :)

evliliğinin ilk ayları, en güzel zamanlarınız.. Naz da bi yere kadar çekilir Kendine sevginle daha çok bağlamaya çalış uzaklaştırma bence..

İlişkiyi de, ikinizi de yıpratan bir durum bu. Zamanla bu tarz sorunlar azalıyor, geçiyor.
Ama bu süreçte ne onun tahammülü kalıyor ne de senin...
Bayanların doğasında var bu birazda ama dozu çok önemli.
Hayatı ne kendine ne de eşine çekilmez duruma getirme.
Birlikte geçirdiğiniz her an öyle özel ve değerli ki..
Küçük şeylerle yorma ilişkinizi.

ben de nazlıyımdır ama günlerce küsemeem yada aldığı ciceği cöpe atmak cok sasırtıcı geldi o kadarını yapmam :) dozu önemli ve bize yakısıyor bencede...affetmeyi bilirsek karsı taraf bıkmaz ama uzattıkca uzatırsak bir yere kadar cekebilirler

işin içinden çıkılmıyor.

Çok güldürdün beni. O kadar açık sözlü ve sempatik anlatmışsın ki biz kadınların fazla ilgiden moda girişimizi okuyup okuyup gülüyorum:9:

Konu sahibi arkadaşım;
Her kadın biraz tripcan modundadır bence önemli olan herşeyi bu boyuta taşımamak.Bazı günnler tahammül gücüm az olduğunda ben bu şekilde olabiliyorum.Böyle zamanlarda eşime benimle hiç ilgilenme lütfen dedim.Çünkü cemreye katılıyorum o ilgilendikçe hoşuma mı gidiyor ne oluyor anlamıyorum moda giriyorum iyice.
İlgilenmeyince sıkılıyorum evde 5 karış suratla gezmekten zaten sürekli gülen biriyim o kadar zor ki benim için onla küs olmak,konuşmamak vs.
Sıkılınca mecbur yanaşıyorum:1:Bir de evlendikten sonra bir sakinlik geldi üstüme:31: kızsakta 5 dk anca kırgın kalabiliyorum eşime birşey diyor gülmeye başlıyorum. ondan uzak olmaya,küs olmaya tahammülüm yok.Aşık mı oldum nedir onca yıldan sonra tekrar ona:17:Evlilikte keramet vardır diye boşa dememiş büyüklerimiz:nazar:

ben ilgilenmeyince cok daha fazla kızıyorummmm asıl ilgilendiğinde yumusayp affediyorum
herkeste farklı oluyor trip demek:)

Ah o naz dediğin şeyi bir de ben yapabilsem, bu yaşa geldim öğrenemedim. Öyle yüzüm yumuşak ki beş dakika sürmez tribim =)

Valla çok özeniyorum asla dalga geçmek değil niyetim, beceremiyorum işte ....

Trip atacağını hissettiğinde kendi kendini durdurmayı öğrenmelisin.
Birden bitmez, gitmez bu meret ama yavaş yavaş kendini telkin ederek, belki bazen rol yaparak trip yapmamaya alıştır kendini... :23:

Son düzenleme:
Sağolun kızlar cevaplarınız için. En azından biraz rahatladım benim gibi olanlarınızı görünce:) Bazı arkadaşlar demiş ki o ilgilendikçe daha da trip atıyorum diye. Aynen ben de öyleyim işte. Üstüme düştükçe aşkım kuzum diye sırnaştıkça sinirleniyorum:) Bazen küçücük bi şeyi tartışmaya başlıyoruz o an anlıyorum, eyvah ben bu mesela yüzünden saatlerce surat asarım şimdi, diye kendi kendime kızmaya başlıyorum. Aslında bunu hissettiğim an susmayı denesem. Çünkü susunca o gerginlik içimde kaybolup gidicek gibi. Ama eşime söyleyince o da yuımuşak yumuşak yaklaşmaya başlayınca iyice tepesine çıkıyorum:D

Mesela geçen gün nie saatlerce trip attım anlatıyım kızlar. Yaşadığım durumda siz benim yerimde olsaydınız ne tepki verirdiniz merak ediyorum. Eşimle banyoda şakalaşıyoduk ama o sırada tuvaleti gelmişti o yüzden beni çıkarmaya çalışıyodu. Ben de şımarıyodum işte çıkmıyodum fln, o da iyice sıkışmış sanırım işte hadi çık aşkım fln derken bana bi baktım klozete tuvalet kağıdı koparıp seriyo:53: hani dışardaki umumi tuvaletlere sereriz ya aynı öyle döşedi tuvalet kağıdını. Ben şok oldum tabi. O tuvaletten çıkınca tartışmayı başlattım. Dedimki iki sebep var oraya tuvalet kağıdı sermen için, birincisi: yeterince temizlik yapmadığımı düşünmüyorsun. İkincisi: ben de o tuvaleti kullandığım için yeterince hijyenik bulmuyosun dedim. Ama resmen gurur meselesi yaptım:) kötü hissettim kızlar ya insan niye kendi evindeki klozeti o şekilde kullanır ki? Eşim temizdir titizdir ama bu kadarını beklemiyodum doğrusu. Neyse o da bana cevap olarak dediki, aşkım ben böyle yaparım hep senle ilgili değil, klozetin plastik hissini sevmiyorum dedi. Annesinin evinde de böyle yaptığını söyledi. Ama ben kafaya taktım ya bi kere, saatlerce öyle yaptığı için trip attım:(

Son düzenleme:
Ah o naz dediğin şeyi bir de ben yapabilsem, bu yaşa geldim öğrenemedim. Öyle yüzüm yumuşak ki beş dakika sürmez tribim =)

Valla çok özeniyorum asla dalga geçmek değil niyetim, beceremiyorum işte ....

Herkesin yapısı farklı işte... Ben de senin gibi olmak için neler vermezdim:12:

ben başka bi şey tavsiye edicem .

canınız sıkıldığında kendinizi düzeltemiyorsanız . sıkkın değilken onu öyle mutlu edin ki ve bu çabanızı görsün sizin için bayıla bayıla fedekarlık yapsın .

ne bileyim gidin öpün bir anda ne kadar yakışıklı olduğunu ne kadar güçlü olduğunu ima edecek şeyler yapın .

ben başka bi şey tavsiye edicem .

canınız sıkıldığında kendinizi düzeltemiyorsanız . sıkkın değilken onu öyle mutlu edin ki ve bu çabanızı görsün sizin için bayıla bayıla fedekarlık yapsın .

ne bileyim gidin öpün bir anda ne kadar yakışıklı olduğunu ne kadar güçlü olduğunu ima edecek şeyler yapın .

zaten normal zamanda onu hep mutlu ediyorum. O da fedakarlık yapıyor triplerimi çekiyor ama ben kendimden memnun değilim malesef. Kendimi değiştirmem gerek bu konuda:/

Back
X