çok mu nazlıyım ne?

Merhaba kızlar.. Benim derdim kendimle. Oldum olası küçük şeyleri bile kafama takarım, üzülürüm. Duygusalım, narinim. Ama böyle olmaktan hiç mutlu değilim:( 4 aylık evliyim. Allaha şükür çok güzel giden bi evliliğim var. Anlayışlı, sevecen bi eşim...
Ama bazen onu bile çileden çıkarmayı başarabiliyorum:) Çocuğun hiç suçu yokken canım başka bişeye sıkıldı diye surat asıyorum.
Veya bazen onun dediği bişeye alınıyorum sonra saatlerce trip atıyorum. Garibim her türlü nazımı çeker yine de yanımdan ayrılmaz ama böyle giderse bi gün yorulcak o kesin. Ne yapmalıyım bi akıl verin. Bazı çiftler görüyorum bir dakika önce tartışıyorlar bir dakika sora bi bakmışım gülüşüyorlar. Ben de öyle olmak istiyorum, o anki sinirim gerginliğim hemen geçsin istiyorum...

Ayyy aynı ben valla :52::33:

Merhaba kızlar.. Benim derdim kendimle. Oldum olası küçük şeyleri bile kafama takarım, üzülürüm. Duygusalım, narinim. Ama böyle olmaktan hiç mutlu değilim:( 4 aylık evliyim. Allaha şükür çok güzel giden bi evliliğim var. Anlayışlı, sevecen bi eşim...
Ama bazen onu bile çileden çıkarmayı başarabiliyorum:) Çocuğun hiç suçu yokken canım başka bişeye sıkıldı diye surat asıyorum.
Veya bazen onun dediği bişeye alınıyorum sonra saatlerce trip atıyorum. Garibim her türlü nazımı çeker yine de yanımdan ayrılmaz ama böyle giderse bi gün yorulcak o kesin. Ne yapmalıyım bi akıl verin. Bazı çiftler görüyorum bir dakika önce tartışıyorlar bir dakika sora bi bakmışım gülüşüyorlar. Ben de öyle olmak istiyorum, o anki sinirim gerginliğim hemen geçsin istiyorum...

ßende böyleyim:)) o hatalı olsun sonra özür diler mesela hemen unutur ߀nim hatamıda hemen unutur ama ben unutamıyorum o sinir benden gitmiyor.. oda yılmadan alttan almaya çalıŞır:))) yaLnız şöyle bişe var gerçekten çoook alınmışsaam bu sinirimin geçmesini istemem ki istesemde geçez zaten oda mücadeleye devam :) ama gereksiz yere alınmışsaam tavırmı alırım:) oda şirinlik yapınca ister istemez gülme krizlerine giriyorum:)

yani kafanda kendini yönlendir... sen mesela o trip sonrası eşinin çabalarına karslık gülersen emin ol sewdiğinden çok daha sewicek :) bi gülüşün bile onu mtlu edicek . hemde ne sen nede o yorulucakk:)

birde guatr gibi hastalıklarda bu sinir çok oluor istem dışı:) buna baktırdınmı hiç:)

Back