selam arkadaşlar. ben çalıışan bi anneyim. 9 yaşında bi oğlum ve 2 yaşında bi kızım var. oğlum 3 yaşına kadar bakıcıda sonrasında kreşte büyüdü. baya bi sıkıntı atlattık ve ben ona baya bi yüklendim zamanında . biraz farklı bi çocuk. dışarı çıkmasını sevmez. kolay arkadaş edinemz. sabit fikirlidir. bi arkadaşı var hep onla oynar. o yoksa mümkün değil dışarı çıkıp oyun oynamaz. her istediğim olsun der. yetrki yapmayın onu yaptırana kadar dırdır eder. ağlar 9 yaşında ama sanki 2 yaşında bebek. bazen beni öyle zorluyoki bi iki tane patlatmak zorunda kalıyom. giysilerini sürekli sorun eder. bi kıyafete takmışsa onu kesinlikle giymez. giydirisenizde buna pişman eder ne çıkartır ne susar. sürekli arı gibi vızılar. offf çok bunaltoyo bazen beni. bugün gazeteden bi karton yap boz almış. ve bi parçasını kaybetmiş. dışarı ana baba günü yıl sonu şenlikleri var. ve sabahtan beri o parçayı arıyo dışarda. ağlıyo zırlıyo . bulamıyom diye . ben her istediğini hemne kabul etmiyom ama babsı hemen yapalım diyo. ayrıca çok sinirli vi çocuk. benimle süreki çatışıyoo.
uff ne yapacağımı bilemiyom. belki fikirleriniz bana yardım eder.
uff ne yapacağımı bilemiyom. belki fikirleriniz bana yardım eder.