Çok mu Sacmalıyorum

niye sevgilinizin onu taklit ettiği gelmiyorda onun yaptığı geliyor aklınıza :26:

birde erkek arkadaşınızın face inden mi bakıyorsunuz... sonuçta eğer sadece size ait sayfadan bakıyorsanız, size engellemiş olabilir, sonuçta kişiye özel olabiliyor....
ama eğer erkek arkadaşınızın faceinden bakıyorsanız bence hareket dökümlerine de bakın derim.... ama bunu sakın sevgiliniz görmesin yoksa silebilir.... :34::34::34:

benım de erkek arkadasımın bı arkadası var. bızımkı ne zaman profıl fotosunu degıstırse begenıyo. Istısnasız ama ben bıle o kadar begenmemısımdır kız hepsını begenıyor. sınır oluyodum basıt bısey belkı ama neden bır kız bır erkegın her resmını begenır kı.

....................

Son düzenleyen: Moderatör:
sen şimdi esmerlere çirkinmi dedin? bende esmerim hadi buyrun kavgaya bırakın işi gücü havaaarrr komşular havaaaarr:33::33:

Dün akşam, bağlantım koptu, bekledim, gelmeyince de çıktım, kusura bakmayın kızlar. :(

Son düzenleme:
Yorumlara bakmadım yazıldı mı bilmem ama sevgilinin facesinden engelle onu.
Göremez ulaşamaz bu kadar basit:)

niye sevgilinizin onu taklit ettiği gelmiyorda onun yaptığı geliyor aklınıza :26:

birde erkek arkadaşınızın face inden mi bakıyorsunuz... sonuçta eğer sadece size ait sayfadan bakıyorsanız, size engellemiş olabilir, sonuçta kişiye özel olabiliyor....
ama eğer erkek arkadaşınızın faceinden bakıyorsanız bence hareket dökümlerine de bakın derim.... ama bunu sakın sevgiliniz görmesin yoksa silebilir.... :34::34::34:

o paylastıktan sonra kız alıyor tarihlere baktım hep sonrası:31:

Neden böyle hareketler yapılır hiç anlamam...
Biz o yaşlarda böyle değildik yahu, platoniksek te içimizde yaşardık bunu:31:
Ne tuhaf hareketler..
Ve can sıkıcı tabi..

Hayır neden engeleyeceksinki resmi koydukdan sonra baksın baksın dursun sinir olsun kudursın:33:

ya arkadaslar belki bazılarınıza sacma gelicek ama ben duymak istiyorum yinede..erkek arkadasımın facebookunda bir kız vardı yasadıgı yerde tanıdıgı biri daha onceden de gormuslugum vardı ama ondan sonra silindi gitti ozaman 1-2 ay oncesinde erkek arkadasımın bir resmini begenmis bu kız kim diye ben sordum hemen oda daha oncesinden de biliyorsunya tanıdık burdan dedi herneyse bir muddet sonra bu kız hesabında yoktu erkek arkadasımın bende sildi diye sormadım ama bu kızın hesabına bakıyorum benim erkek arkadasım neyi kapak resmi yaptıysa buda alıyo aynısını yapıyor ortak arkadaslarıda var bildigim kadarıyla ordan goruyo alıyo desemde ne alaka neden yapsın her resmi suanda gordum yine yapmıs hasta:31: ya takıkmıdır nedir anlamadım oyle sinir oldumki kıza mesaj yazıcam ama herseyi kapalı yazamıyorum ay cokmu abartıyorum bilmemde ne biliyim bir kere iki kere tesaduf olurda sureklide hangi aklı selim yaparki

Canım erkek arkadaşının facesine girip,kapak resmini kendi resmin yap,yada sevgilinizle birlikte bir resminizi;altına da kendi hesabından yorum yap,bu da birilerine kapak olsun diye :27:

Allah'ım ne arıza tipler var ya :37:

Back
X