- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi gwencooper
Vlla surrender

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah doğru söylüyosun ya :) Zaten, adamın tüm çıktıkları esmerBir ben pambık gibi beyazım.
Adam sarışınları sevmiyor sözde, ama ben sarışın filanAnlamadım yani, neyden hoşlandığını, neyi sevdiğini söylüyorsa kendime bakıyorum , ben de o özellikten yok
Allah allah dedim bu işte bir pokluk varhahahaha.
Ama sonradan da gördüm, adam facete beyaz tenli hatunları sevenlere üye olmuş yaAnlamadım valla.
Hahahaha şimdi şöyle bir durum ortaya çıkıyormuş, senin kızın ,kızların kocalarının eski aşkı olup, kocalarına şiirler döşüyormuş filanBu hatunlarda gelip senin kıza sövüyorlarmış burda
Hah iki tarafta anlamış olur
hahahaha ayyyyyyyyyyyyyyy
ohh evlendim diyenlerinde kocaları aldatıyor ama hic oh lamayalım biz en iyisi![]()
allah askına ne dıosun sen ya ?? yazdıgımı ıyı oku beddua etmısler yazıomu orda ??????? siz laf alamıomusunuz yazmayın yorumlarıma cevap kapiş ? ben sizinklere yazmıorum sızde yazmayın zorla kasınıosunuz siz cidden zorla . muattap olmadıgım halde cevabı sana yazmadıgım alde hala car car car neyın pesındesınız ya olmayın muhattap olmayııııııııııııııııııııııııııngelmez mi niye tutuştun o zaman! ben sadece ihtimali söyledim beddua etmedim ki etme bulma dünyası...
sen şimdi esmerlere çirkinmi dedin? bende esmerim hadi buyrun kavgaya bırakın işi gücü havaaarrr komşular havaaaarr![]()
Vlla surrenderBen bu adamla 2 yılımı paylaştım ama çözemedim ya
![]()
hadi bakalım sevgılı kk uyelerı cook adaletlı uyeler şimdi bu yorum ne alaka ve ben bu yoruma ne yazmalıyım hadi bunada bı cevap bulun bakalım ?evet bende bunu ohh evlendim diyen dilanokan için söylemiştim.
tabiki kendi düşüncem ohhh evlendm bana bir şey olmaz tarzı bir düşünce değildi
allah askına ne dıosun sen ya ?? yazdıgımı ıyı oku beddua etmısler yazıomu orda ??????? siz laf alamıomusunuz yazmayın yorumlarıma cevap kapiş ? ben sizinklere yazmıorum sızde yazmayın zorla kasınıosunuz siz cidden zorla . muattap olmadıgım halde cevabı sana yazmadıgım alde hala car car car neyın pesındesınız ya olmayın muhattap olmayıııııııııııııııııııııııııın![]()
vallahi dogru dedi bende sahitim yazdıgına bence ustune alınmalısın butun esmerlere cirkin dedibende sanırım gazı veren oluyorum kavga kavga kavga kavga
![]()
çok sakın bı cevap verecegim .... arkadaş orda espırıyle karışık bir yorum yapmıştı ve bende onun yorumun karşılık boyle espırıyle karısık yorum yaptım. yanı onlarda cocuguma laf ettıler beddu ederım dıe bı dusunceyle deil. ayrıca su yorumuna anlam vermedım dilanokan ohh evlendım der vs. azımdan ohh evlendım dıe bı kelıme duydunmu ? evlendım bakın ıykıde evlendım benımkocamvar die bı kelıme duydunmu ve eşimin beni aldatabılecegı nerden aklına geldi ve benım artık evlendım bana bısey olmaz tarzında dusunecegımı nerden cıkardın mantık abidesi hadi söyle ?1 dk ya o zaman sakin ol bi.
o zaman sana olmayan kocalarına beddua etmişsin dediklerinde neden olmayan cocuğuma böyle diyorlar yazdın. bedduayla bunu eş değer mi görüyorsun. hayır cidden sakince cvp ver uzatmayacağım.
bana bunu acıkla ooh evlendım diyen dılanokan ?evet bende bunu ohh evlendim diyen dilanokan için söylemiştim.
tabiki kendi düşüncem ohhh evlendm bana bir şey olmaz tarzı bir düşünce değildi
çok sakın bı cevap verecegim .... arkadaş orda espırıyle karışık bir yorum yapmıştı ve bende onun yorumun karşılık boyle espırıyle karısık yorum yaptım. yanı onlarda cocuguma laf ettıler beddu ederım dıe bı dusunceyle deil. ayrıca su yorumuna anlam vermedım dilanokan ohh evlendım der vs. azımdan ohh evlendım dıe bı kelıme duydunmu ? evlendım bakın ıykıde evlendım benımkocamvar die bı kelıme duydunmu ve eşimin beni aldatabılecegı nerden aklına geldi ve benım artık evlendım bana bısey olmaz tarzında dusunecegımı nerden cıkardın mantık abidesi hadi söyle ?
saygıyı ögrenecegim son insansın. birkez daha eşim ve benimle ilgili aslayorum yapma. konuya odaklan ve sakın sakın benımle şu mesajdn sonra muattap olma hakkımda yazma ima etme gondermelerde bulunma .o yorumuna bakacağım 1 sn bekle. ben aldatır demedim orasını bilemem.
ben sadece konu sahibine büyük konuşma ohh evlendm demedin sonuçta diye sana tariz yaptım.
konu sahibi evli olanların hali belli olmaz gibisnden bir yorum yaptı bende katıldığımı söyledim sana burda kişisel bir durum yok.
ayrıca kelimelerine hala dikkat etmiyorsun mantık abidesi de ne. ben sana böyle kelimeler kullanıyor muyum biraz saygı lütfen.
anca bekler böylelerisen sevgılını takarsın koluna gezersin o zavallı kapak fotolarından medet umar .. ben alırım kocamı koynuma ohh kurulurum yatagıma o zavallıda 3 5 kere parkta elele tutusmalarını dusunerek depresyona girer
ben boylelerıne totomla gulerım takmaya deymez bizim yaşadıgımız hayatın seyırcısı olarak kalırlar sadece hahay
![]()
of yeni gordum çok güldüm ya hahahahaHahahaha şimdi şöyle bir durum ortaya çıkıyormuş, senin kızın ,kızların kocalarının eski aşkı olup, kocalarına şiirler döşüyormuş filanBu hatunlarda gelip senin kıza sövüyorlarmış burda
Hah iki tarafta anlamış olur
hahahaha ayyyyyyyyyyyyyyy
o zaman senın bu degrlendırmende konu sahıbıde ohh sevgılıbuldum bana bısey olmaz demiş olmalı. ''ohh=keyif anlamı taşıyo hanı yataga kurulduk ya'' neyse ya ben kime konusuorum hayatta basarılar dılıorum şekerimişte burda. şimdide diyeceksin ki ben ohh evlendim değilde kocamı koynuma ohh kurulurum yatağıma demişim.
onu da açıklayım aynı anlama geliyor.bir daha yazmamak için şimdiden açıklayım dedim.kocan aldatır falanda demedim onu da sil kafandan.
Konunun sahibi bileydi böyle şeyler olacak açarmıydı acepzaten kendiside burada değil:)