Çok mu Sacmalıyorum

Hahahahah doğru söylüyosun ya :) Zaten, adamın tüm çıktıkları esmer :D Bir ben pambık gibi beyazım.
Adam sarışınları sevmiyor sözde, ama ben sarışın filan :D Anlamadım yani, neyden hoşlandığını, neyi sevdiğini söylüyorsa kendime bakıyorum , ben de o özellikten yok :D
Allah allah dedim bu işte bir pokluk var :D hahahaha.
Ama sonradan da gördüm, adam facete beyaz tenli hatunları sevenlere üye olmuş ya :D Anlamadım valla.

demekki yara etmissin icinde adamın begenileri degişmis sayende :1:

Hahahaha şimdi şöyle bir durum ortaya çıkıyormuş, senin kızın ,kızların kocalarının eski aşkı olup, kocalarına şiirler döşüyormuş filan :D Bu hatunlarda gelip senin kıza sövüyorlarmış burda :D Hah iki tarafta anlamış olur :P hahahaha ayyyyyyyyyyyyyyy

tekerleme gibi yaaa:52::52:
uykulu uykulu kac kez okuduysam anlamadım biri anlatsın kımın kızı kımın kocası:27:

gelmez mi niye tutuştun o zaman! ben sadece ihtimali söyledim beddua etmedim ki etme bulma dünyası...
allah askına ne dıosun sen ya ?? yazdıgımı ıyı oku beddua etmısler yazıomu orda ??????? siz laf alamıomusunuz yazmayın yorumlarıma cevap kapiş ? ben sizinklere yazmıorum sızde yazmayın zorla kasınıosunuz siz cidden zorla . muattap olmadıgım halde cevabı sana yazmadıgım alde hala car car car neyın pesındesınız ya olmayın muhattap olmayıııııııııııııııııııııııııın :51:

evet bende bunu ohh evlendim diyen dilanokan için söylemiştim.
tabiki kendi düşüncem ohhh evlendm bana bir şey olmaz tarzı bir düşünce değildi
hadi bakalım sevgılı kk uyelerı cook adaletlı uyeler şimdi bu yorum ne alaka ve ben bu yoruma ne yazmalıyım hadi bunada bı cevap bulun bakalım ?

allah askına ne dıosun sen ya ?? yazdıgımı ıyı oku beddua etmısler yazıomu orda ??????? siz laf alamıomusunuz yazmayın yorumlarıma cevap kapiş ? ben sizinklere yazmıorum sızde yazmayın zorla kasınıosunuz siz cidden zorla . muattap olmadıgım halde cevabı sana yazmadıgım alde hala car car car neyın pesındesınız ya olmayın muhattap olmayıııııııııııııııııııııııııın :51:

1 dk ya o zaman sakin ol bi.
o zaman sana olmayan kocalarına beddua etmişsin dediklerinde neden olmayan cocuğuma böyle diyorlar yazdın. bedduayla bunu eş değer mi görüyorsun. hayır cidden sakince cvp ver uzatmayacağım.

vallahi dogru dedi bende sahitim yazdıgına bence ustune alınmalısın butun esmerlere cirkin dedi :53::52: bende sanırım gazı veren oluyorum kavga kavga kavga kavga :9::9::9::9:

''
leonela'' nereye gittin? gel bak bana ve ben gibilere çirkin tipsiz gudubet vb tarzında şeyler söyleyipte taksiye binip gittinmii??? Bide karadeniz turu yapacaktın sen dimi geeel geeell geeell:35:

1 dk ya o zaman sakin ol bi.
o zaman sana olmayan kocalarına beddua etmişsin dediklerinde neden olmayan cocuğuma böyle diyorlar yazdın. bedduayla bunu eş değer mi görüyorsun. hayır cidden sakince cvp ver uzatmayacağım.
çok sakın bı cevap verecegim .... arkadaş orda espırıyle karışık bir yorum yapmıştı ve bende onun yorumun karşılık boyle espırıyle karısık yorum yaptım. yanı onlarda cocuguma laf ettıler beddu ederım dıe bı dusunceyle deil. ayrıca su yorumuna anlam vermedım dilanokan ohh evlendım der vs. azımdan ohh evlendım dıe bı kelıme duydunmu ? evlendım bakın ıykıde evlendım benımkocamvar die bı kelıme duydunmu ve eşimin beni aldatabılecegı nerden aklına geldi ve benım artık evlendım bana bısey olmaz tarzında dusunecegımı nerden cıkardın mantık abidesi hadi söyle ?

çok sakın bı cevap verecegim .... arkadaş orda espırıyle karışık bir yorum yapmıştı ve bende onun yorumun karşılık boyle espırıyle karısık yorum yaptım. yanı onlarda cocuguma laf ettıler beddu ederım dıe bı dusunceyle deil. ayrıca su yorumuna anlam vermedım dilanokan ohh evlendım der vs. azımdan ohh evlendım dıe bı kelıme duydunmu ? evlendım bakın ıykıde evlendım benımkocamvar die bı kelıme duydunmu ve eşimin beni aldatabılecegı nerden aklına geldi ve benım artık evlendım bana bısey olmaz tarzında dusunecegımı nerden cıkardın mantık abidesi hadi söyle ?

o yorumuna bakacağım 1 sn bekle. ben aldatır demedim orasını bilemem.
ben sadece konu sahibine büyük konuşma ohh evlendm demedin sonuçta diye sana tariz yaptım.
konu sahibi evli olanların hali belli olmaz gibisnden bir yorum yaptı bende katıldığımı söyledim sana burda kişisel bir durum yok.
ayrıca kelimelerine hala dikkat etmiyorsun mantık abidesi de ne. ben sana böyle kelimeler kullanıyor muyum biraz saygı lütfen.

o yorumuna bakacağım 1 sn bekle. ben aldatır demedim orasını bilemem.
ben sadece konu sahibine büyük konuşma ohh evlendm demedin sonuçta diye sana tariz yaptım.
konu sahibi evli olanların hali belli olmaz gibisnden bir yorum yaptı bende katıldığımı söyledim sana burda kişisel bir durum yok.
ayrıca kelimelerine hala dikkat etmiyorsun mantık abidesi de ne. ben sana böyle kelimeler kullanıyor muyum biraz saygı lütfen.
saygıyı ögrenecegim son insansın. birkez daha eşim ve benimle ilgili aslayorum yapma. konuya odaklan ve sakın sakın benımle şu mesajdn sonra muattap olma hakkımda yazma ima etme gondermelerde bulunma .

anca bekler böyleleri :27: sen sevgılını takarsın koluna gezersin o zavallı kapak fotolarından medet umar .. ben alırım kocamı koynuma ohh kurulurum yatagıma o zavallıda 3 5 kere parkta elele tutusmalarını dusunerek depresyona girer :27::27: ben boylelerıne totomla gulerım takmaya deymez bizim yaşadıgımız hayatın seyırcısı olarak kalırlar sadece hahay:23:

işte burda. şimdide diyeceksin ki ben ohh evlendim değilde kocamı koynuma ohh kurulurum yatağıma demişim.
onu da açıklayım aynı anlama geliyor.bir daha yazmamak için şimdiden açıklayım dedim.kocan aldatır falanda demedim onu da sil kafandan.anlatıyorum hala ben öyle demişim gibi davranıyorsun.kimse şahsınıza bir şey demedi. son insan olup olmayacağımıda sen belirleyemezsin.

Son düzenleme:
Hahahaha şimdi şöyle bir durum ortaya çıkıyormuş, senin kızın ,kızların kocalarının eski aşkı olup, kocalarına şiirler döşüyormuş filan :D Bu hatunlarda gelip senin kıza sövüyorlarmış burda :D Hah iki tarafta anlamış olur :P hahahaha ayyyyyyyyyyyyyyy
of yeni gordum çok güldüm ya hahahaha :1::1::1:

işte burda. şimdide diyeceksin ki ben ohh evlendim değilde kocamı koynuma ohh kurulurum yatağıma demişim.
onu da açıklayım aynı anlama geliyor.bir daha yazmamak için şimdiden açıklayım dedim.kocan aldatır falanda demedim onu da sil kafandan.
o zaman senın bu degrlendırmende konu sahıbıde ohh sevgılıbuldum bana bısey olmaz demiş olmalı. ''ohh=keyif anlamı taşıyo hanı yataga kurulduk ya'' neyse ya ben kime konusuorum hayatta basarılar dılıorum şekerim :3:

Back
X