Çok mu Sacmalıyorum

degilmi bu sefer oda beni takip ediyor deyip iyice sinirlendirmeye calısacak yapar belli tipinden zaten:31:

Kesinlikle....
Bence onun eline bu kozu verme,kendini önemli sanmasın.
Umursamanı engelliyemiyorsan bile bunu ona belli edecek hamle yapma sakın.
Kendi kendine takıldığını zannetsin garip:ssz:

Bence abartmışsın canım ...
Yani o kadar takma.
Herkesi böyle takarsak, oooooo....
Beğendi bu kim? Yorum yaptı , bu kim? Olmaz yani :)

Allah akıl fikir versin ne denirki ergen olsa dicemki ergen bu yapar işi bu:33: elinden bişey gelmiyor görüyosun ve görüyoruz bırak o takıntısıyla yaşasın elbet bıkacaktır yaniii bıkmalıdır bıksın bık!:1:

öff valla gece gece sinir oldum :19: bakıyım zamanla baska atraksiyonları olucakmı :31:

Bence abartmışsın canım ...
Yani o kadar takma.
Herkesi böyle takarsak, oooooo....
Beğendi bu kim? Yorum yaptı , bu kim? Olmaz yani :)

ya cnm ne biliyim bir kere iki kere takmadım belki dedim begendi aldı ama surekli olunca art niyet aradım acıkcası umarım sandıgım gibi bir mevzu degildir ugrasmak istemiyorum

ya cnm ne biliyim bir kere iki kere takmadım belki dedim begendi aldı ama surekli olunca art niyet aradım acıkcası umarım sandıgım gibi bir mevzu degildir ugrasmak istemiyorum

Eğer o kadar sinir olduysan, sen de sevgilinin kapak resmini kendi fotoğrafınızı yap :) Olmaz mı ? :8:

ya arkadaslar belki bazılarınıza sacma gelicek ama ben duymak istiyorum yinede..erkek arkadasımın facebookunda bir kız vardı yasadıgı yerde tanıdıgı biri daha onceden de gormuslugum vardı ama ondan sonra silindi gitti ozaman 1-2 ay oncesinde erkek arkadasımın bir resmini begenmis bu kız kim diye ben sordum hemen oda daha oncesinden de biliyorsunya tanıdık burdan dedi herneyse bir muddet sonra bu kız hesabında yoktu erkek arkadasımın bende sildi diye sormadım ama bu kızın hesabına bakıyorum benim erkek arkadasım neyi kapak resmi yaptıysa buda alıyo aynısını yapıyor ortak arkadaslarıda var bildigim kadarıyla ordan goruyo alıyo desemde ne alaka neden yapsın her resmi suanda gordum yine yapmıs hasta:31: ya takıkmıdır nedir anlamadım oyle sinir oldumki kıza mesaj yazıcam ama herseyi kapalı yazamıyorum ay cokmu abartıyorum bilmemde ne biliyim bir kere iki kere tesaduf olurda sureklide hangi aklı selim yaparki
var oyle bönükler cnım takma kafanı oda bıseymı benım eşimin eskı sevgılısı 4 sene oncekı ve epı topu 1 ay cıkmıslar daha gecen haftaya kadar kız aşk dolu sıırler yazıodu facesınde hakkındakı kısma (ben ara ara bakıorum tabı kızın faceye herseyı kapalı 1 hakkında kısmı bide acınası bı profıl resmı:27::27:) siirın konusuda ıste sen hayal edersınde baskası yasarda aslnda zaten hıc sevmemıstır hep baskasını sevmıstır yok umrunda olmazsın o hayatında mutludur böyle acınası içeriklı sıırler falan bende okuyup okuyup guluodum hep hah şunu bileydin dierek :1: kale bıle alma ya zavallı işte senın yasadıgın aşka uzaktan bakan bı zavallıı ben hiç tınlamadım guldumhatta okudukca egolarım tatmın oldu :27::27:

Sevgilin ve o kiz arkadasmi facebookta??

Eger öyleyse ben olsam sildiriridim, cokda yakin degillerse gerek yok o kizin listede durmasina,
ama kizin herseyi kapali olmasi benim dikkatimi cekti,
yani mesaj atamiyorsun filan,
bide sevgilinle ayni resmi yapiyor

acikcasi benim sevgilim vardi ve bizde cogu zaman resimlerimizi ayni yapardik,
yani kisacasi sunu dicem, sevgilinden eminmisin ? :26:

var oyle bönükler cnım takma kafanı oda bıseymı benım eşimin eskı sevgılısı 4 sene oncekı ve epı topu 1 ay cıkmıslar daha gecen haftaya kadar kız aşk dolu sıırler yazıodu facesınde hakkındakı kısma (ben ara ara bakıorum tabı kızın faceye herseyı kapalı 1 hakkında kısmı bide acınası bı profıl resmı:27::27:) siirın konusuda ıste sen hayal edersınde baskası yasarda aslnda zaten hıc sevmemıstır hep baskasını sevmıstır yok umrunda olmazsın o hayatında mutludur böyle acınası içeriklı sıırler falan bende okuyup okuyup guluodum hep hah şunu bileydin dierek :1: kale bıle alma ya zavallı işte senın yasadıgın aşka uzaktan bakan bı zavallıı ben hiç tınlamadım guldumhatta okudukca egolarım tatmın oldu :27::27:

aman valla ugras dur boyleleriyle evlenmis sevgilisi var artık ne yazıyon ciziyon orda bir umut deyip bekliyolarmı ne acaba:1:

Eğer o kadar sinir olduysan, sen de sevgilinin kapak resmini kendi fotoğrafınızı yap :) Olmaz mı ? :8:

Bu fikrin üzerine daha bişey düşünme bence.
Uygula ve sonuçlarını izle ve pek tabii bizimle paylaş:6::6:

Son düzenleme:
hmmm evet bu etkili bir cozum aslında :23: salak degilse anlar yada cok isterse alsın bizi kapak yapsın :1:

Aynen , o da alır kapak resmi yapar belki de :9: :9: Ben de öyle düşündüm.
Sevgilin yumuşak seni kırmayan biriyse, altına "al al bunu da al, ama bence bu sana kapak oldu" yazmak lazım hahahaha. :52: :52:

aman valla ugras dur boyleleriyle evlenmis sevgilisi var artık ne yazıyon ciziyon orda bir umut deyip bekliyolarmı ne acaba:1:
anca bekler böyleleri :27: sen sevgılını takarsın koluna gezersin o zavallı kapak fotolarından medet umar .. ben alırım kocamı koynuma ohh kurulurum yatagıma o zavallıda 3 5 kere parkta elele tutusmalarını dusunerek depresyona girer :27::27: ben boylelerıne totomla gulerım takmaya deymez bizim yaşadıgımız hayatın seyırcısı olarak kalırlar sadece hahay:23:

Aynen , o da alır kapak resmi yapar belki de :9: :9: Ben de öyle düşündüm.
Sevgilin yumuşak seni kırmayan biriyse, altına "al al bunu da al, ama bence bu sana kapak oldu" yazmak lazım hahahaha. :52: :52:

onuda alır yaparsa acırım kıza harbi harbi sorunlu oldugunu dusunurum bırakırım kendi haline:9:

Back
X