Çok mu safım aptalim

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Eşimin abisi iki evlilik yapmış ve boşanmış. İkiside kayinvalidemi sevmemis sorunlar olmus. Ben eşimle ilk nisanlandigimda kaynanam için güler yüzlü nasıl sevmediler bu kadını derdim. Su an 7 yıllık evliyim ve o kadar körmüsüm ki.
1. Si beni begenmemisler ve bu kulağıma geldi. Hatta kaynanam güler yüzlü davranırdı nisanliyken ama ben inanın ilgisizligini hissettim eşime ozamanlar dedim yok sana öyle gelmiştir dedi. Kaynım var bekar o desen arada laf çarptırdı yok dayımın hanimi senden güzel diye sözde şakayla. Keşke ozamanlar tersleseymisim zaten patavatsız biridir. Kaynım nişanlandı eltimle ilk baş iyidik sonra ona da bı haller oldu mesafeli falan. Kaynanam eltim ben bir gün misafirliğe gittik . Ordada bana laf sokuyo kaynanam çaktırmadan. Nefret geldi nefrettt soğudum artık. Geçen yüzüne dedim sürekli beni dıslıyosun laf sokuyosun inkar ediyo. İyi kötü konuşuyorum ama inanın hepsinden soğudum.:( Gidip gelmeden arada eşim var olmuyo. Hayır hepsinin agzinin payını veresim geliyor ama eşim küscen mi olur mu hiç diyor. Mesafe koy gidip gelme fazla dedi. Ama dip dibe oturuyoruz illaki gorusuluyo sürekli. Cildircam.hani insanın tak dediği yer olur ya o noktadayim. Evim için bile dağınık vs laf etmiş kaynanam küçük bebeğim var halbuki inanın toplar dururum. Art niyetli biri. Beni hep küçük gördü ailemide. Ama güler yüzlü gibi davranıyor.

Kuzenim sevgilisiyle nisanlandi,kaynanasi varya boyle nasil kizim kizim. Bizde diyoruz ay ne iyi bir kadin,güleryüzlü felan. Kuzenimde cok seviyor, seviniyordu. Taki evlenip ayni evde yasamaya başlayınca kadinin gerçek yüzü ortaya cikti. Ne huzurları var ne tadlari
Resmen kadin kopruyu geçene kadar ayıya dayi demis.. butun sulale soktayiz hala

Kuzenim sevgilisiyle nisanlandi,kaynanasi varya boyle nasil kizim kizim. Bizde diyoruz ay ne iyi bir kadin,güleryüzlü felan. Kuzenimde cok seviyor, seviniyordu. Taki evlenip ayni evde yasamaya başlayınca kadinin gerçek yüzü ortaya cikti. Ne huzurları var ne tadlari
Hayret gercekten

Her lafı sayasim geliyor. Ama işte kayinbabam var o çok iyi biri uzulecek

Desenize oscarlik oyunca iyi bari kuzeninize inanmislar. Bi insan nasil sevmedigine ilgi alaka gosterir anlamam pesss

Desenize oscarlik oyunca iyi bari kuzeninize inanmislar. Bi insan nasil sevmedigine ilgi alaka gosterir anlamam pesss
Çünkü biz aganin torunlariyiz. Sulalemiz yani anne tarafımız bulundugumuz koyun en zengini. Dedem ağa. Simdi aganin torunu diye hava atiyorlardi. Hem kendi hem kizlari. Ayni çatıya girince degisti. Ayni evin icinde yillardir iki ezeli dusman yabancilar.

Kaynının iki eşide kvdeyi sevmemişse kvde de bir moklar olduğunu anlamalıydın.

Mümkün olduğunca gidip gelme. Sana laf mı vuruyor, sen de vur. Sonra alınırsa bende senin gibi şaka yapıyorum aa ne var bunda de. İçine atarsan mutlu olmazsın.
Yada hiç ipleme. Onu yok say.

Istediginiz kadar dip dibe olun mecbur degilisiniz surekli gorusmeye bizde ayni bahcede oturuyoruz ama hirbirimize gidip gelmiyoruz artik sadece gorunce selam ver vs. Oyle hakediyor oyle oluyor sizde yapabilirsiniz hem adi küsmede olmuyor

kendini hiç bir şeye mecbur görme ne kadar dip dibe otursanda mecbur değilsin bak eşin ne güzel demiş araya mesafe koy diye gidersen bile hiç konuşma sadece dinleyici ol pek lafa karışma ve soğuk ol uzak duran gelin oldunmu senden kıymetlisi olmuyor

Takma kafana diyeceğim ama bende de var bir tane. Arada 1400 km var ama evime gelip kaldığı zaman ben benlikten çıkıyorum.
Laf sokarken ki yüzündeki saf ve tebessüm eden hali yok mu beni benden alıyor. 🥶🥶🥶
9 aylık bir kızım var. Ayak parmakları biraz tuhaf. Sanki sonradan eklenmiş. Hepsi aynı boyda.
Babaannesi gördü tabi. O kadar sevecen bir tavırla (!)
" annesi bunun ayak parmakları sana benziyor değil mi? Senin ayaklarında tuhaf zaten.😳😳😳 "
Ayaklarımı gösterdim. " hayır benzemiyor" dedim.
"Haaaa benzemiyor gerçekten "
Morali bir bozuldu, suratı bir düştü anlatamam. :KK70:

Ben kızımın ayaklarına kurban olurum. Mevzu kime benzediğini değil , mevzu kadının böyle bir mevzuda ve bunun gibi birçok şey de bile beni aşağılayımaya çalışması.

Eşimin abisi iki evlilik yapmış ve boşanmış. İkiside kayinvalidemi sevmemis sorunlar olmus. Ben eşimle ilk nisanlandigimda kaynanam için güler yüzlü nasıl sevmediler bu kadını derdim. Su an 7 yıllık evliyim ve o kadar körmüsüm ki.
1. Si beni begenmemisler ve bu kulağıma geldi. Hatta kaynanam güler yüzlü davranırdı nisanliyken ama ben inanın ilgisizligini hissettim eşime ozamanlar dedim yok sana öyle gelmiştir dedi. Kaynım var bekar o desen arada laf çarptırdı yok dayımın hanimi senden güzel diye sözde şakayla. Keşke ozamanlar tersleseymisim zaten patavatsız biridir. Kaynım nişanlandı eltimle ilk baş iyidik sonra ona da bı haller oldu mesafeli falan. Kaynanam eltim ben bir gün misafirliğe gittik . Ordada bana laf sokuyo kaynanam çaktırmadan. Nefret geldi nefrettt soğudum artık. Geçen yüzüne dedim sürekli beni dıslıyosun laf sokuyosun inkar ediyo. İyi kötü konuşuyorum ama inanın hepsinden soğudum.:KK43: Gidip gelmeden arada eşim var olmuyo. Hayır hepsinin agzinin payını veresim geliyor ama eşim küscen mi olur mu hiç diyor. Mesafe koy gidip gelme fazla dedi. Ama dip dibe oturuyoruz illaki gorusuluyo sürekli. Cildircam.hani insanın tak dediği yer olur ya o noktadayim. Evim için bile dağınık vs laf etmiş kaynanam küçük bebeğim var halbuki inanın toplar dururum. Art niyetli biri. Beni hep küçük gördü ailemide. Ama güler yüzlü gibi davranıyor.

Sen kaynana görmemişsin
Güler yüzlü davranıyormuş işte daha ne

evleneli 7 yıl olmuş. tamam yapmışlar etmişler ama sürekli buna takılırsan üzülürsün. yani beni beğenmezse beğenmesin. napayım?
eşin mesafe koy demiş ya, hah çok güzel işte, bunun ardına sığın ve gerçekten mesafe koy. yakın otursanız da görüşme eşin böyle diyince. evine 3 kez mi çıkıyorlar, birinde kapıyı açma, birinde bornozu geçiriver üstüne kapıyı bir karış açıp kafanı uzat ayy tam duşa giriyorum çıplağım de, birinde kabul et.
kaynananla eltinle misafirliğe gitme.
inan zor değil

Bende böyle kv hiç anlamıyorum sanki kendisi hiç genç olmadı gelin olmadı. Vallahi bak kadının en büyük düşmanı yine kadın.
Ha birde o seni beğenmiyor olabilir șansına küssünki oğlu seni sevmiş. Ben olsam inadına hep șen șakrak olurum derdinden ölsün.

Back
X