Sen neden bu kadar şımarttın ki onları biraz geri planda dur onlar seni merak etsin
Sen ne yap biliyor musun, sendi kendi hayatin merkezli yasa canim, ya calis, ya kurslara git bir cevren olsun, sosyal hayat edin. Oku, gez toz. Ev de esin varsa onunla ye, ic muhabbet et, sev sevil.Çok lazımda değil çerezleri vs. Ama esime de değer vermediklerini gösteriyor bu. Çok kiziyorum. Eşimin her zaman onları tuttuklarını bildikleri için böyle rahat davraniyorlar bence. Ki esim o kadar şey yapmasına rağmen hiç tükürüğe bilmiyorlar. Çok nankörler ama esim hep onların yaptıklarını doğru buluyor. Ne yapsam bilmiyom.
Evet öylede yapmak istiyorum. Ama esim sürekli onlarla yazisir. Aramalarda arar sorar hemence. Gitmek istediğimde bende senin ailene gitmem. Oyları saymazsak onlarda seni saymazsak falan diyor. Yani benimde gelmemi zorluyor.Sen ne yap biliyor musun, sendi kendi hayatin merkezli yasa canim, ya calis, ya kurslara git bir cevren olsun, sosyal hayat edin. Oku, gez toz. Ev de esin varsa onunla ye, ic muhabbet et, sev sevil.
Bosver kocanin ailesi ile iliskisini. O kendi dert etmiyorsa, sen niye onun adina uzuluyorsun? Insan kendi degerini kendi bicer, cevresi degil.
ciddi ciddi beni aramıyorlar diye dertmi ediniyorsun kendine.. neden bu kadar seni sevsinler istiyorsun ki.. bırak sende arama sorma.. bir araya gelişlerinizde mrb de geç otur ..
eşinide doldurma sürekli öyle yapmadılar böyle yapmadılar.. öylece kabul et huyları bu de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?