çok mu safız ne

gerekyok22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
6
0
86
Edirne
kadınlar duymak erkekler görmek istermiş süprizzzzz yani biz kadınlar sürekli güzel sözler duymayı istermişiz erkeklerde etrafında güzel kadınlar görmek istiyomuş doğrumu ne dersiniz? eğer böyleyse çok safız çokkk

genellemelere pek katılmam ben...her kadın böyle değildir her erkekte böyle değildir

ayrıca bazı kadınların hiç te saf olduğunu düşünmüyorumm
Şeniz

Canım sevgili yada eş seçerken insanların kriterleri değişiyor
Kimi güzelliğe önem veriyor,Uzun Bacak,güzel bir yüz yada çok yakışıklı bir erkek

Kimide dürüstlüğüne,sosyal kültürel ailevi ve ahlaki değerlerine bakıp karar veriyor..

Son düzenleme:
Güzel sözler duymak tabiki hoşuma gider ama bunun saflık olduğunu düşünmüyorum.Ben nasıl güzel söz duymak istersem benim eşimde benden bekler güzel sözler,söylediğimde mutlu olur hatta Allah razı olsun senden hatun,nasıl ödicem ben senin hakkını der.Ayarlarız bişeyler derim bende...:)))

Etrafında güzel kadınla görme isteğine gelince,bu bazı erkekler için doğru olabilir ama bazıları içinde doğru değildir,beni tabiki güzel görmek ister,en doğal hakkıdır ama niye başka güzel kadın görmek istesinki etrafında.O daha çok playboylar için uygun sanırsam:))))

Çevremdeki hiç bir erkek buna uymuyor:dilcikar:
aman uymasınlarda-tatlicadiarzu-

bu bence kendinden emin yakışıklı şımarık erkekler tiplerine uygun kanumca:icecream:

genellemeye itiraz ediyorum örneğin bende görmek isteyenlerdenim.nolcak şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:

bence erkekler de güzel sözler ister güzel kadın dolaşsa ne susarsa anlamı olmaz.ayrıca erkekler sevdikleri kadınları zaten güzel görürler ...ben su zamana kadar sun uanladım erkekler bir konunun uzatılamsını istemiyorlar hoop hemen kısa kesilsin sorun bitsin istiyorlar ve hemen güzel sözler duymak...

niye saf olacakmışız ki onların budalılıklarından kaynaklanıyor
ne yani bizler o kadar çirkinmiyiz yani
bizlerde şık bayanlarız ne yani o kör gözleriyle bizleri alımlı görmek istemediklerinden
ben işlerimi bitirir bi güzel giyinirim komşular bir yeremi gidiyon derler
ama o aptal kocaların gözleri malesef körleşmiş evdeki şık bayanlara karşı
ama dışarıdakilere ise fal taşı gibi açılırlar ne varsa kötükedihüso

güzel sözler duymak güzel olur hoşuma gider ama kendimi hiç saf olarak görmüyorum bence erkekler saf iki kırıtmaya bi cilveye kanan onlar cilveli olunca güelliği çirkinliği bile önemsemezler safolan onlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…