Bir şey anlamadim.Merhaba,
Dün bir bugün iki. İçimi kusmak istedim. Çok mu saygısızca davrandım bilemedim. Yılbaşını bugün kaynımda geçirelim dedik. Kv’yle altlı üstlüyüz. Bir iki hafta önce haber etmiştim, bide 2-3 kere daha dedim sonrasında gidelim diye. Onlarada biraz inadı var, gelmicem diyip durdu bende olur mu gidersin, yılbaşını yalnız mı gecircen hem torunlarını görürsün dedim konuyu gelmicem diyince hep kapattım. Eşim bunun üstüne gitmeden iki saat önce haber verelim dedi aceleye gelip bahane uydurmayıp mecbur gelir dedi bende tamam dedim. Dün öyle oturmaya ugradım konusunu açmadım. Her seferindeki gibi yine gelmicem diyecekti çünkü. Adım gibi biliyorum. Bugün hazırlanırken iki saat önceden kvyi aradım haber vermek için. Kendi kendine inatlaşıp telefonu kapatmış ulaşamadım. Bu arada kadınlarımda hep aramış gel diye. Gittim bir kaç kere zile bastım, kapıya kadar geldiğini duydum kapıyı açmadı. En son eşim içeri girdi, konuşmadıkları için ben konustum. İcerde arkadaşı vardı ve bende anne gitcez gel dedim, kadın bana dün akşamdan niye demedin dedi sinirli bir şekilde... biliyorum ozamanda her defasında ki gib gelmicem diyecekti. Bir kere söyledin onuda agız ucuyla söyledin diyince ben çok sinirlendim. Yalan çünkü!!! Eşim sus gel diyince “söyledim kaç kere, iyi ozaman” diyerekten sinirli şekilde kapıyı kapattım komsunun önünde, çıktım ve gittik. Şimdi yapayalnız geçirip kendi kendine depresyona gircek
Biraz karışık yazmışım sinirimden. Kayınlarım uzakta bizde yılbaşını onlarda geçirmek istedik kvyle birlikte. Kvye bir kaç kere söyledim, sürekli gelmicem diyince konuyu gideceğimiz güne erteledim eşimin önerisi üzerine. Bugünde öglen aradım, telefonu komple kapatmıs inatlaşıp trip attı gelmeyecem diye. Evine vardım, bir kaç kere zile bastım kapıyı açmadı bile. En son eşimle girdik eve, arkadasıyla oturuyordu. Gidecegiz hadi sende gel diyince neden dün akşam söylemedin tarzı konuştu çok sinirli bir sekilde ( yine triplere girmesin ve gelmicem demesin diye birsey demedim, naza gelemiyorum çünkü). En son “bir kaç kez söyledim sürekli gelmicem diyip durdun, iyi ozaman” diyerekten kapıyı kapatıp yola çıktıkBir şey anlamadim.
Gelmek istiyordu ama Naz yapıyordu. Herzamanki tavırları. Böyle yapacağını bilseydik haber vermeden giderdik. Neyin tribi nazıysa sacmalıkBir şeyi bir defa sorun insana yüz verince astarini istiyorlar. Gelmek istemiyorsa konu ilk sorduğunuzda kapanmaliydi. Göreceksiniz bir daha sormayinca kendisi konuyu açıp geleceğini söyleyecekti. Hadi bu ihtimalle olmadı diyelim bir kere sorunca ve gelmeyince böyle bir durumu tekrar yaşamamak için astarini istemeyecekti. Bence ters bir durum yok keşke birden fazla sormasaydiniz.
Bu arada yalnız yaşıyor kp vefat etti kayınlarımada çok sık gitmediğimiz için götürelim dedikBir şeyi bir defa sorun insana yüz verince astarini istiyorlar. Gelmek istemiyorsa konu ilk sorduğunuzda kapanmaliydi. Göreceksiniz bir daha sormayinca kendisi konuyu açıp geleceğini söyleyecekti. Hadi bu ihtimalle olmadı diyelim bir kere sorunca ve gelmeyince böyle bir durumu tekrar yaşamamak için astarini istemeyecekti. Bence ters bir durum yok keşke birden fazla sormasaydiniz.
İlgi bekliyor olabilir. Bilirsiniz insanlar yaşlandıkça çocuklaşır. Size başka ters bir hareketi yoksa alttan alın.Bu arada yalnız yaşıyor kp vefat etti kayınlarımada çok sık gitmediğimiz için götürelim dedik
Kadın istiyor kendi kendine triplere giriyor. Yoksa neden ağız ucuyla gel dedin desin?Kayınvalideniz neden gelmek istemedi?
İstemiyorsa da kadını neden zorluyorsunuz? Çocuk kandırır gibi numaralar yapmışsınız birde.
Ve coronadan haberiniz var mı?
Bu kadar ilgide abartılı değil mi? Bir kaç kere söyledim, bir kaç kez aradım ve evine ugradım daha ne yapayım. Kimseyi pofpoflayamam hele ki bir kere söyledin lafini duyduktan sonraİlgi bekliyor olabilir. Bilirsiniz insanlar yaşlandıkça çocuklaşır. Size başka ters bir hareketi yoksa alttan alın.
E tamam tribe girdiğini sende kocanda biliyorsunuz neden takiyorsunuz? 4 gun kayninda mi kalacaksınızKadın istiyor kendi kendine triplere giriyor. Yoksa neden ağız ucuyla gel dedin desin?
2 gün kaliriz muhtemelen. Iyide sonrasi nolcak normal ugrayacak miyim?E tamam tribe girdiğini sende kocanda biliyorsunuz neden takiyorsunuz? 4 gun kayninda mi kalacaksınız
E yasakta nasil eve gideceksiniz? Cezasi var.2 gün kaliriz muhtemelen. Iyide sonrasi nolcak normal ugrayacak miyim?
Yurtdisinda kaliyoruz burasi serbestE yasakta nasil eve gideceksiniz? Cezasi var.
Ne kadarlik kvden kocaninda anasi ona sor bence. Kimi ugrar bir sey yok gbi, kımi uzun süre sessiz kalmayi yeğler.
Benimde en nefret ettigim sey birini ben davet etmeden bende gecirmek istemeleri. Yani kafaniza goremi karar veriyosunuz kayinlarda gecirmek istediniz diye kayinvakidenize gelince bir kere sormussunuz o an kapatacaksiniz konuyu tamam gekmiyosan madem ona gore plan yapacagaiz diyeceksin ki bidaha yapmasinBiraz karışık yazmışım sinirimden. Kayınlarım uzakta bizde yılbaşını onlarda geçirmek istedik kvyle birlikte. Kvye bir kaç kere söyledim, sürekli gelmicem diyince konuyu gideceğimiz güne erteledim eşimin önerisi üzerine. Bugünde öglen aradım, telefonu komple kapatmıs inatlaşıp trip attı gelmeyecem diye. Evine vardım, bir kaç kere zile bastım kapıyı açmadı bile. En son eşimle girdik eve, arkadasıyla oturuyordu. Gidecegiz hadi sende gel diyince neden dün akşam söylemedin tarzı konuştu çok sinirli bir sekilde ( yine triplere girmesin ve gelmicem demesin diye birsey demedim, naza gelemiyorum çünkü). En son “bir kaç kez söyledim sürekli gelmicem diyip durdun, iyi ozaman” diyerekten kapıyı kapatıp yola çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?