Çok mu saygısızdım

Naz yapmış size ay lütfen gel demeni beklemiş ki gelirmiş. Sizlik bi durum yok..

Ne güzel gelmeyerek virüsten kurtulmuş.

Anlamadığım şu bu gittiğiniz ev kayınvalidenin oğlunun evi değil mi?Niye sizin gel demenizi bekliyor ki?kendi oğlu ve gelini çağırsaymış.Ev sizin değil size niye trip atıyor?

Benim bildigim ev sahibi davet eder ve arar kimi cağıracaksa.Digerleri kim olursa olsun ve de kime giderlerse gitsinler onlara laf bili düşmez.Eltiniz ya da kayniniz telefon edip davet edicekti ,sonra kv niz de sizi arayip ,beni de davet ettiler ,beni de alir misiniz kizim giderken diyecekti. Olay bu yani.Ha bu aarada cok iyi olmus gitmemis,belki haberiniz vardir covit19 var da !

Bence çok gereksiz bir çaba olmuş en başından beri
Eltiye yılbaşına giderken kayınvalideyi yalvar yakar çağırmak
Korona virüs filan demiyorum sizin orada çaresi bulunmuş belli ki

Iyi ki gelmemis.Korona olup yataga dusseydi o zaman gorurdum israrla kayinvalideyi bi yere goturmeyi.Hastalik yüzde seksenbeş ev icinde bulasiyor.Kendiniz almissiniz o riski,o kadina aldirmaya gerek yok.Yalniz otursun,hasta olmasin.Bazi seyleri oglu söylesin,neden bu kadar muhattap oluyorsunuz ki.

Kadın gelmek istemiyor işte ne bu ısrar, yurtdışında corona bulaşmıyor mu hem neden riske atıyorsunuz? Evlerinizde çekirdek ailelerinizle yeni yıla girseydiniz, normal olan bu şartlarda budur. Misafir olduğunuz evin sahibeleri değil de siz neden çağırıyorsunuz hem?

Uzakta olan kaynınıza yasaklar varken neden gitmek istediniz ki pazartesi sanaha kadar yasak var nasıl döneceksiniz o kadar gün kalacak mıydınız bu virüs zamanı nasıl gezmeyi düşünüyorsunuz kaynana madem yalnız otursaydınız evde ne yaptınız peki eşinizle gittiniz mi

Ya neden zorluyorsunuz bazı şeyleri. Eşinizle küs galiba zaten. Gerçekten gelmek istemeyebilirde yani.
Ayrıca nazını cazını oğlu çeksin. Boşuna kendinizi yormuşsunuz. Bakın şuan herkes iyi siz kötü oldunuz.

Trip yaptığında cekerseniz nazını hep yapmaya devam eder.

Kocaman kadını çocuk kandırır gibi kandırmaya çalışmışsınız. Kv gelmek istemiyorsa niye ısrar ediyorsunuz ki? Kimseye bir teklifi iki defa yapmam

Gelmek istemiyorsa gelmez. Trip atıyor demişsin bırak atsın. Bir şey 1 kere söylenir bilemedin 2 o ısrar niye ki. Hem korona var.

saygısızlık yapmamışsınız hatta fazla ısrar etmişsiniz, onunda telefonunu kapatması abartı olmuş.
üzerinde durmayın, konuyu tekrar açıp konuşmayın kapatın.
hani bir laf vardır; çağırırlarsa gitmeyelim, çağırmazlarsa küselim.
kv.nin asıl tribi kime.

Görüşmek isteselerdi kaynınız eltiniz biri çağırırdı. Siz niye götürmeye çalışıyosunuz ki? Oğluda küsmüş zaten. Biraz iyi gelin olayım dediniz galiba. Ama farkettiyseniz onu davet etmeyen gelini ve konuşmayan oğulları kimse kötü değil siz kötü oldunuz. Tribi siz yediniz. Ayrıca kaynananızın arkadası yanında kapı çektiniz falan eminim arkanızdan da demiştir bak bana nasıl davranıyo. Bi daha böyle şeylere girişmeyin bırakın oğlu götürsün getirsin ne denecekse onlar konuşsun araya girmeyin

Gelmek istemiyorsa gelmez. Trip atıyor demişsin bırak atsın. Bir şey 1 kere söylenir bilemedin 2 o ısrar niye ki. Hem korona var.

ah evet bu pandemi sürecinde neden toplanmak ısrarı, şu an böyle en az 5 konu var sitede. herkes pandemiyi unutmuşum dertleri bir arada yılbaşı kutlaması olmuş.

yasakta ve bu pandemıde misafirlik

artık durumu idrak edin zor bır surecte kecıyoruz. bu vebal dır yanı. bız cıkmıyoruz neden hasta olmamak için olsak bıle kımseye bulastırmamak için ya bız bukadar duşunuyoruz sız nıye boyle davranışlar sergılıyorsunuz. benım oglumunda hakkı beraber oynamak dısarda gezmek. kosmak ama malesef sızın gıbı duyarsızlar yuzunden bı vırus bitmiyor cpgalıyor pes artık diyorum. sızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…