Ne güzel gelmeyerek virüsten kurtulmuş.Biraz karışık yazmışım sinirimden. Kayınlarım uzakta bizde yılbaşını onlarda geçirmek istedik kvyle birlikte. Kvye bir kaç kere söyledim, sürekli gelmicem diyince konuyu gideceğimiz güne erteledim eşimin önerisi üzerine. Bugünde öglen aradım, telefonu komple kapatmıs inatlaşıp trip attı gelmeyecem diye. Evine vardım, bir kaç kere zile bastım kapıyı açmadı bile. En son eşimle girdik eve, arkadasıyla oturuyordu. Gidecegiz hadi sende gel diyince neden dün akşam söylemedin tarzı konuştu çok sinirli bir sekilde ( yine triplere girmesin ve gelmicem demesin diye birsey demedim, naza gelemiyorum çünkü). En son “bir kaç kez söyledim sürekli gelmicem diyip durdun, iyi ozaman” diyerekten kapıyı kapatıp yola çıktık
Ya neden zorluyorsunuz bazı şeyleri. Eşinizle küs galiba zaten. Gerçekten gelmek istemeyebilirde yani.Merhaba,
Dün bir bugün iki. İçimi kusmak istedim. Çok mu saygısızca davrandım bilemedim. Yılbaşını bugün kaynımda geçirelim dedik. Kv’yle altlı üstlüyüz. Bir iki hafta önce haber etmiştim, bide 2-3 kere daha dedim sonrasında gidelim diye. Onlarada biraz inadı var, gelmicem diyip durdu bende olur mu gidersin, yılbaşını yalnız mı gecircen hem torunlarını görürsün dedim konuyu gelmicem diyince hep kapattım. Eşim bunun üstüne gitmeden iki saat önce haber verelim dedi aceleye gelip bahane uydurmayıp mecbur gelir dedi bende tamam dedim. Dün öyle oturmaya ugradım konusunu açmadım. Her seferindeki gibi yine gelmicem diyecekti çünkü. Adım gibi biliyorum. Bugün hazırlanırken iki saat önceden kvyi aradım haber vermek için. Kendi kendine inatlaşıp telefonu kapatmış ulaşamadım. Bu arada kadınlarımda hep aramış gel diye. Gittim bir kaç kere zile bastım, kapıya kadar geldiğini duydum kapıyı açmadı. En son eşim içeri girdi, konuşmadıkları için ben konustum. İcerde arkadaşı vardı ve bende anne gitcez gel dedim, kadın bana dün akşamdan niye demedin dedi sinirli bir şekilde... biliyorum ozamanda her defasında ki gib gelmicem diyecekti. Bir kere söyledin onuda agız ucuyla söyledin diyince ben çok sinirlendim. Yalan çünkü!!! Eşim sus gel diyince “söyledim kaç kere, iyi ozaman” diyerekten sinirli şekilde kapıyı kapattım komsunun önünde, çıktım ve gittik. Şimdi yapayalnız geçirip kendi kendine depresyona gircek
Gelmek istemiyorsa gelmez. Trip atıyor demişsin bırak atsın. Bir şey 1 kere söylenir bilemedin 2 o ısrar niye ki. Hem korona var.
yasakta ve bu pandemıde misafirlikBiraz karışık yazmışım sinirimden. Kayınlarım uzakta bizde yılbaşını onlarda geçirmek istedik kvyle birlikte. Kvye bir kaç kere söyledim, sürekli gelmicem diyince konuyu gideceğimiz güne erteledim eşimin önerisi üzerine. Bugünde öglen aradım, telefonu komple kapatmıs inatlaşıp trip attı gelmeyecem diye. Evine vardım, bir kaç kere zile bastım kapıyı açmadı bile. En son eşimle girdik eve, arkadasıyla oturuyordu. Gidecegiz hadi sende gel diyince neden dün akşam söylemedin tarzı konuştu çok sinirli bir sekilde ( yine triplere girmesin ve gelmicem demesin diye birsey demedim, naza gelemiyorum çünkü). En son “bir kaç kez söyledim sürekli gelmicem diyip durdun, iyi ozaman” diyerekten kapıyı kapatıp yola çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?