Çok mu saygısızdım

Gelmezse gelmesin. Ne kadar ısrarcisiniz ya. Ben bunaldım okurken. Başka işiniz yok mu?

artık durumu idrak edin zor bır surecte kecıyoruz. bu vebal dır yanı. bız cıkmıyoruz neden hasta olmamak için olsak bıle kımseye bulastırmamak için ya bız bukadar duşunuyoruz sız nıye boyle davranışlar sergılıyorsunuz. benım oglumunda hakkı beraber oynamak dısarda gezmek. kosmak ama malesef sızın gıbı duyarsızlar yuzunden bı vırus bitmiyor cpgalıyor pes artık diyorum. sızlere

yılbaşını evimde yalnız geçirdim. acaba salak mıyım kimseyle bir araya gelmiyorum diye mesela ben ?
çalışıyorum, dışarıda insanlarla temas ediyorum. korkuyorum birine benden birşey geçer diye.
ki antikor yaptırdım birşey yok bende ama genede düşünüyorum.

yılbaşını evimde yalnız geçirdim. acaba salak mıyım kimseyle bir araya gelmiyorum diye mesela ben ?
çalışıyorum, dışarıda insanlarla temas ediyorum. korkuyorum birine benden birşey geçer diye.
Ben evde kalanlar olarak salak olduğumuzu düşünüyorum artık

Ben evde kalanlar olarak salak olduğumuzu düşünüyorum artık

bi de bana birşey olsa diyeceğim ki kendim ettim ama ya başkasına taşırsam. kimsenin vebalini yüklenmek istemiyorum.
devlet istediği önlemi alsın insanların önüne geçemiyor işte. adamlar yasak koyuyor millet ciddiyeti farkedeceğine birbirini zorluyor.
1 ay evde yalnız otursak ölmeyeceğiz ama 1 gece toplanırsak ölebiliriz.
hala bunu anlamamak nasıl birşey asla aklım almıyor.

ah evet bu pandemi sürecinde neden toplanmak ısrarı, şu an böyle en az 5 konu var sitede. herkes pandemiyi unutmuşum dertleri bir arada yılbaşı kutlaması olmuş.
Ben de anlamıyorum. Bu hem sağlık çalısanlarına yapılan haksızlık hem de dikkat edenlere. Çok üzülüyorum. Bu zihniyet yüzünden bitmiyor hastalık

Ne garip bir iletişim şekliniz var.

Teklif ederseniz gelmek isterse gelir kayınvalideniz.

Kandırmaya çalismak, ısrar etmek niye?

İlla yapacaksa oğlu yapsın bunları, siz neden yüzgöz oluyorsunuz bu kadar ?

Evde tıkıldık çocuklar evde sıkılıyor. 1.5 yasında oğlumun gelişimi için oyun gruplarına götüremiyorum. Allah aşkına dikkat edin de şu illet bitsin. Sizler böyle yaptıkça işler daha kötü oluyor.

bi de bana birşey olsa diyeceğim ki kendim ettim ama ya başkasına taşırsam. kimsenin vebalini yüklenmek istemiyorum.
devlet istediği önlemi alsın insanların önüne geçemiyor işte. adamlar yasak koyuyor millet ciddiyeti farkedeceğine birbirini zorluyor.
1 ay evde yalnız otursak ölmeyeceğiz ama 1 gece toplanırsak ölebiliriz.
hala bunu anlamamak nasıl birşey asla aklım almıyor.
Ben artık sorgulamıyorum
Akıntıda yüzüyorum gibi 🤦‍♀️
Evde kalan mı akıllı dışarıda gezen mi en sonunda göreceğiz sanırım

Ben de anlamıyorum. Bu hem sağlık çalısanlarına yapılan haksızlık hem de dikkat edenlere. Çok üzülüyorum. Bu zihniyet yüzünden bitmiyor hastalık

kesinlikle. ben dizimi kırıp evimde kimseyi kabul etmeden kimseye gitmeden yaşıyorum. evet kolay değil ama mecburuz. sağlık için bu çok büyük bir fedakarlık değil.

Corona morona insanlara hikaye. Burda restoranlari, dükkanlari ve baska is yerlerini kapattilar (Almanyadayiz.). Simdi lockdown u uzatacaklar. Neden? Enfeksiyon sayisi yeterli kadar inmiyor. Cünkü insanlar özel alanlarda hala bos kafa gidip geliyor birbirine. Olan is sahiplerine ve isyerlere ve onunla calisanlara olacak. Millet bir oturamadi evinde. Benim görümcemde Türkiyeden gelmeyi planliyormus. Ay bi oturun oturdugunuz yerde yahu🤦‍♀️

Aman bırak girerse gırsın boşver takma kafaya bısey dememıssınkı.. Ne yanı çocuk gıbı naz yapmalar..

Suc sizde niye israr ediyosunuz naz yapmis resmen.ben olsam bi kere soyler dahada israr etmem.esim soyluyorsa soylesin kim ne derse desin mesafe candir helede es ailesiyle

İnşallah bısey de olmaz canım.

artık koronayı sormaktan vazgectim orayı es geçiyorum. niye bu kadar çok ard arda soruyorsunuz ki.
bir kere sorarsınız gelmeyeceğini söylerse o zaman tamam o zaman dersiniz, eşiniz de isterse bir kere teklif eder
yüz kere sorup, böyle tepki alacağınıza bir kere sorup alın en azından.
madem nazlı biri olduğunu biliyorsunuz, kafanıza takmadan düşünmeden devam edin siz zaten teklif etmişsiniz

Merhaba,
Dün bir bugün iki. İçimi kusmak istedim. Çok mu saygısızca davrandım bilemedim. Yılbaşını bugün kaynımda geçirelim dedik. Kv’yle altlı üstlüyüz. Bir iki hafta önce haber etmiştim, bide 2-3 kere daha dedim sonrasında gidelim diye. Onlarada biraz inadı var, gelmicem diyip durdu bende olur mu gidersin, yılbaşını yalnız mı gecircen hem torunlarını görürsün dedim konuyu gelmicem diyince hep kapattım. Eşim bunun üstüne gitmeden iki saat önce haber verelim dedi aceleye gelip bahane uydurmayıp mecbur gelir dedi bende tamam dedim. Dün öyle oturmaya ugradım konusunu açmadım. Her seferindeki gibi yine gelmicem diyecekti çünkü. Adım gibi biliyorum. Bugün hazırlanırken iki saat önceden kvyi aradım haber vermek için. Kendi kendine inatlaşıp telefonu kapatmış ulaşamadım. Bu arada kadınlarımda hep aramış gel diye. Gittim bir kaç kere zile bastım, kapıya kadar geldiğini duydum kapıyı açmadı. En son eşim içeri girdi, konuşmadıkları için ben konustum. İcerde arkadaşı vardı ve bende anne gitcez gel dedim, kadın bana dün akşamdan niye demedin dedi sinirli bir şekilde... biliyorum ozamanda her defasında ki gib gelmicem diyecekti. Bir kere söyledin onuda agız ucuyla söyledin diyince ben çok sinirlendim. Yalan çünkü!!! Eşim sus gel diyince “söyledim kaç kere, iyi ozaman” diyerekten sinirli şekilde kapıyı kapattım komsunun önünde, çıktım ve gittik. Şimdi yapayalnız geçirip kendi kendine depresyona gircek
Pandemi? Yasaklar? Misafircilik yasağı?

Merhaba,
Dün bir bugün iki. İçimi kusmak istedim. Çok mu saygısızca davrandım bilemedim. Yılbaşını bugün kaynımda geçirelim dedik. Kv’yle altlı üstlüyüz. Bir iki hafta önce haber etmiştim, bide 2-3 kere daha dedim sonrasında gidelim diye. Onlarada biraz inadı var, gelmicem diyip durdu bende olur mu gidersin, yılbaşını yalnız mı gecircen hem torunlarını görürsün dedim konuyu gelmicem diyince hep kapattım. Eşim bunun üstüne gitmeden iki saat önce haber verelim dedi aceleye gelip bahane uydurmayıp mecbur gelir dedi bende tamam dedim. Dün öyle oturmaya ugradım konusunu açmadım. Her seferindeki gibi yine gelmicem diyecekti çünkü. Adım gibi biliyorum. Bugün hazırlanırken iki saat önceden kvyi aradım haber vermek için. Kendi kendine inatlaşıp telefonu kapatmış ulaşamadım. Bu arada kadınlarımda hep aramış gel diye. Gittim bir kaç kere zile bastım, kapıya kadar geldiğini duydum kapıyı açmadı. En son eşim içeri girdi, konuşmadıkları için ben konustum. İcerde arkadaşı vardı ve bende anne gitcez gel dedim, kadın bana dün akşamdan niye demedin dedi sinirli bir şekilde... biliyorum ozamanda her defasında ki gib gelmicem diyecekti. Bir kere söyledin onuda agız ucuyla söyledin diyince ben çok sinirlendim. Yalan çünkü!!! Eşim sus gel diyince “söyledim kaç kere, iyi ozaman” diyerekten sinirli şekilde kapıyı kapattım komsunun önünde, çıktım ve gittik. Şimdi yapayalnız geçirip kendi kendine depresyona gircek
Neden bu kadar ısrar ?

Back
X