cok mu sert davrandim?

hmm bu kısmı yeni gördüm. o kıza karşı eşinin tavrı ne peki ?

kız ısterse o gezide kocanın üstüne atlasın kocan istemedikten sonra hiçbirşey olmaz arkadaşım

gerçekten bunun için kocana tavır yapman çok gereksiz böyle böyle evlilik mi yıpratılır...

yarın bıgun boşansan bu sefer ben ne yaptım dıye başını mı vuracaksın taşlara

herkesin bi sabrı vardır kocan ne kadar tahummul eder bu halinle sana? azcık sakin makul ol akıllı ol

eğer kocanın art nıyetı varsa her turlu herşey olur

kız birşey yapar yapamaz dıyorsun sankı kocan korunmaya muhtaç bir çocukmuş gibi, bir kadın bir erkeğe ne yapabilir? erkek istemedikçe?

Eşim yurtdışına gitse, hem de iş için değil tatil için, ben de kızardım.
Ama gidersen bu evlilik biter tarzında konuşmalar yanlış.
İnatlaşmayla bu durum çözülmez.
Bırak gitmek istiyorsa gitsin.
Zaten senden soğuyacağı varsa, ayrılacağı varsa her halükarda ayrılabilir.
Evliliğimi ayakta tutacağım diye inat etme. Eğer evliliğinizde aksayan bişeyler varsa er ya da geç patlayacaktır. Ki umarım çözersiniz sorunlarınızı.

hmm bu kısmı yeni gördüm. o kıza karşı eşinin tavrı ne peki ?

mario onu sevmiyordu, sevmemis hic ve hatta is arkadasdan sevgili olmaz diye zaminda büyük konusmus ben cikmisim karisisina.. öyle anlatiyor bana ve genelde soguk ve mesafeli birisi is yerinde..

yok arkadaş kımısı sevilmez yıne de boşanmam der kımısı sevilir boşanıcam der...

bu adam senı sevdiğini kanıtlamak için daha ne yapmalı abınden dayak bıle yemış senı seviyor sense bı kaprıs bı kaprıs...

beni yanlis anliyorsun, kendimi zor ifade ediyorum ve biraz sinirliyim kusura bakma..

birsey yapamaz derken, ben varken mecbur mesafesini koruyor o kiz.. ben yokken beraber yiyip icecekler sonucta bir grup olarak gidiyolar geziye, beraber kahvalti, aksam yemegi vs. yenecek.. gevsek davranir, asilir bilmem ney yapamaz demek istedim!!

evet kardesimden dayak yemisti dogru.. ama neden beni anlamak istemiyor kimse..

hep kaprisli, simarik olarak taniniyorum ??

evet ustelik bunu tatli bir dille söyledim, rica ettim.. gitmeni istemiyorum dedim.. sebepleri siraladim oda bön bön bakti sen kim oluyorsun da karisiyorsun isime der gibi

Ah yabancı damat ah...
Aynen katılıyorum yani...

Bende gitmesini asla istemezdim. Hem ne isi var kendisine eskiden asik olan kızla oralarda..... madem saygi diye bisey var o halde bu da benim fikrim. Esmerim hakli bence... ben kendimi senin yerine koyuyorum. Ben adam icin ailemi silip bi kenara koyacagim . Uğruna bunu yaptigim adam da bi kiytirik gezi icin benim kalbimi kiracak.. yok ya... cok değersiz hissederdim ... yani onun gozunde..... haklisin canm bence sen...

haklisin ama biz cok sey paylastik.. bir cok sey atlattik öyle yani.. ne bilim..
esmerim öncelikle bana çok samimi geliyorsun nedense şımarık tanınıyorum falan yazmışsın ama acaba neden ? daha önceki konularını da biliyorum. orada da bazı tavırların yanlış gelmişti bu konuda da öyle geliyor. yani nasıl desem :26: hep benim dediğim olsun, kocam bensiz bişey yapamasın gibi bir tavrın var ve fevri davranıyorsun bence. gidersen kesin boşarım ne demek ya ? ben olsam o anda asıl ben seni boşadım gitti derdim bunu dile getirmen bile yanlış... ve muhtemelen bunu birçok tartışmanızda yapıyorsun. 'ben olsam gitmezdim onsuz ' demişsin ama mario öyle düşünmek zorunda değil... gitmek istiyorsa bırak gitsin.o kıza karşı da mesafeliymiş genelde hep mesafeli durdugunu söylemişsin.anladıgım kadarıyla güveniyorsun da... hep yapışık ımı gezeceksiniz y bir de diyorsun ki benden uzaklaşıyor soğuyor.soğur abi ben olsam bende soğurdum.yaaww kısacası bezdirme adamı

olur eşler arası görüş farklılıkları üstelik farklı kültürlerdensiniz

Ama şunu bir köşene yaz, boşanmayı diline pelesenk etme

Hep senin istediğin olacak diye bir şey yok, hep derim koca bunlar mutfak robotu değil

Otur otur, kalk kalk olmaz

Bizde sorundur böyle şeyler ama diğer kültürlerde öyle değil insanlar sadece birbirine bilgi veriyor ve istediklerini yapıyorlar. Onun gözünden bak, bu davranışın ona çok anlamsız geliyordur.

Pire için yorgan yakan her zaman kaybeder bunu sakın unutma

biliyorum öncelikle tesekkür ederim yorumun icin ve biliyorum pire icin yorgan yakiyorum bazen ama bu konuda geri adim atamam.. is inada bindi.. bilmiyorum nasil geri dönerim bu durumdan
=(

o hala soguk bana karsi ve burda kalbi kirilan ben degilmiyim lutfen yani??

evet iste aynen bu .. bana hep deger veren adam gitti, yerine umursamayan ve hatta inat yapan biri geldi.. bende nasil davranmam gerektigini bilemedim ve olan oldu.. kendimi degersiz hissediyorum..

zaten cok bocaliyorum bu yeni hayatimda.. biliyorum onun icinde kolay degil

tesekkür ederim.. pismanim ki zaten keske hic kullanmasaydim o biter kelimesini .. ama agzidan cikti birkere.. zamani geri alamiyorum =(

mario benimle ayni düsünceleri paylasmak zorunda tabiki degil ama düsüncemi hice saymasida kabul edilir degil.. sonucta biz beraber bir yolda yürümeye karar vermedik mi?

ozaman herseyi anlasarak konusarak halletmeliyz.. ve normalde hep bu böyle oldu.. konustuk, anlastik ve hallettik ama son günlerde mario sürekli bunaliyor ve yalniz kalmak istiyor.. bende afalldim ister istemez =(

iyi o gitsin isveci gezsin bende gidiyim memleketimi gezeyim madem bir kac hafta.. kim kime dum duma oh ne güzel dunyaa =(

siz çok yaşayın.
ben de bunu yazmaya gelmiştim.
gerçekten ayrılmayı düşünmediğin sürece lütfen "boşanma" lafını ağzınıza almayın.
laçkalaşıyor ilişkiler sonra.

biliyorsun yaşanan olaylar kolay değildi,beni ister istemez yıprattı, üzdü,o gün de o laf ağzımdan birden sinirle çıktı,öyle bir niyetim asla olamaz ama seni seviyorum,kimseyle paylaşmak istemiyorum,hep yanında olmak istiyorum,lütfen sen de beni anlamaya çalış de,sonra da yanaş kocana kolay mı öyle boşanmak, sanki senet mi imzaladın, niye geri dönüşü olmasın,yuvana sahip çık...

Mario gibi bir kocam olsaydı ben de güvenemezdim sanırım...

Sana nacizane tavsiyem asla baskı yapma.

Lakin erkek milleti baskıyı sevmezler.

Yasaklar herzaman cezbedicidir.Sen yasaklasan da izin vermesen de bu ona cazip gelir çekici gelir.

Bu yüzden senden soğur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…