- 29 Nisan 2010
- 3.711
- 3.292
- 698
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
hmm bu kısmı yeni gördüm. o kıza karşı eşinin tavrı ne peki ?yaa ben onu seviyorum, sevdigim insanin benden kac km uzaklikta ve eskiden ona asik olan bi kizla dipdibe düsünerek nasil icim rahat edebilir..
kendine benim yerime koy.. is yerinde birsey yapamaz o kiz cünkü benden cekiniyor! gözümün önünde hersey.. is baska bu gezi seysi baska bi durum.. sonucta bende erkeklerle calisiyorum o yönden bakarsam anlatabildim mi =(
yaa ben onu seviyorum, sevdigim insanin benden kac km uzaklikta ve eskiden ona asik olan bi kizla dipdibe düsünerek nasil icim rahat edebilir..
kendine benim yerime koy.. is yerinde birsey yapamaz o kiz cünkü benden cekiniyor! gözümün önünde hersey.. is baska bu gezi seysi baska bi durum.. sonucta bende erkeklerle calisiyorum o yönden bakarsam anlatabildim mi =(
neden belliydi? kültür farkliligi mi yoksa ana baba ahi mi?
hmm bu kısmı yeni gördüm. o kıza karşı eşinin tavrı ne peki ?
kız ısterse o gezide kocanın üstüne atlasın kocan istemedikten sonra hiçbirşey olmaz arkadaşım
gerçekten bunun için kocana tavır yapman çok gereksiz böyle böyle evlilik mi yıpratılır...
yarın bıgun boşansan bu sefer ben ne yaptım dıye başını mı vuracaksın taşlara
herkesin bi sabrı vardır kocan ne kadar tahummul eder bu halinle sana? azcık sakin makul ol akıllı ol
eğer kocanın art nıyetı varsa her turlu herşey olur
kız birşey yapar yapamaz dıyorsun sankı kocan korunmaya muhtaç bir çocukmuş gibi, bir kadın bir erkeğe ne yapabilir? erkek istemedikçe?
yok arkadaş kımısı sevilmez yıne de boşanmam der kımısı sevilir boşanıcam der...
bu adam senı sevdiğini kanıtlamak için daha ne yapmalı abınden dayak bıle yemış senı seviyor sense bı kaprıs bı kaprıs...
Yok,annen baban çok hatalıydı.Onları asla savunmuyorum ama sanırım birbirinizi tam olarak tanımadan evlendiniz.
Keyfi gidilecek bi gezi için kalbini kırması gerekmiyor. Çok istiyorsa gezmek başbaşa gidin ne var ki bunda hem bu ikinize de iyi gelecektir.Bence eş istemiyorsa üstelik keyfi bir gezi ise bende izin vermezdim istememen çok normal
Evlendiginizden beri sanki marionun sabrini ve sevgisini siniyorsunuz Cilem.
Ailen yuzunden ona soguk davrandin, agladin, psikolojin bozuldu, onu ittin, kavga ettin, bir turlu huzur vermedin. Simdi de adam senden uzaklasiyor yavas yavas iste.. Kendin edip kendin buluyorsun bi yerde. Yapma. Artik mutlu etmeyi dene. Surekli mutsuz bi kadini bir erkek uzun sureli sevemez ki. Onu hayatindan cikar, bunu sil, boyle olmaz. Durul biraz.
esmerim öncelikle bana çok samimi geliyorsun nedensehaklisin ama biz cok sey paylastik.. bir cok sey atlattik öyle yani.. ne bilim..
olur eşler arası görüş farklılıkları üstelik farklı kültürlerdensinizAma şunu bir köşene yaz, boşanmayı diline pelesenk etmeHep senin istediğin olacak diye bir şey yok, hep derim koca bunlar mutfak robotu değilOtur otur, kalk kalk olmazBizde sorundur böyle şeyler ama diğer kültürlerde öyle değil insanlar sadece birbirine bilgi veriyor ve istediklerini yapıyorlar. Onun gözünden bak, bu davranışın ona çok anlamsız geliyordur.Pire için yorgan yakan her zaman kaybeder bunu sakın unutma
Bende gitmesini asla istemezdim. Hem ne isi var kendisine eskiden asik olan kızla oralarda..... madem saygi diye bisey var o halde bu da benim fikrim. Esmerim hakli bence... ben kendimi senin yerine koyuyorum. Ben adam icin ailemi silip bi kenara koyacagim . Uğruna bunu yaptigim adam da bi kiytirik gezi icin benim kalbimi kiracak.. yok ya... cok değersiz hissederdim ... yani onun gozunde..... haklisin canm bence sen...
esmerim öncelikle bana çok samimi geliyorsun nedenseşımarık tanınıyorum falan yazmışsın ama acaba neden ? daha önceki konularını da biliyorum. orada da bazı tavırların yanlış gelmişti bu konuda da öyle geliyor. yani nasıl desem :26: hep benim dediğim olsun, kocam bensiz bişey yapamasın gibi bir tavrın var ve fevri davranıyorsun bence. gidersen kesin boşarım ne demek ya ? ben olsam o anda asıl ben seni boşadım gitti derdim bunu dile getirmen bile yanlış... ve muhtemelen bunu birçok tartışmanızda yapıyorsun. 'ben olsam gitmezdim onsuz ' demişsin ama mario öyle düşünmek zorunda değil... gitmek istiyorsa bırak gitsin.o kıza karşı da mesafeliymiş genelde hep mesafeli durdugunu söylemişsin.anladıgım kadarıyla güveniyorsun da... hep yapışık ımı gezeceksiniz y bir de diyorsun ki benden uzaklaşıyor soğuyor.soğur abi ben olsam bende soğurdum.yaaww kısacası bezdirme adamı
olur eşler arası görüş farklılıkları üstelik farklı kültürlerdensiniz
Ama şunu bir köşene yaz, boşanmayı diline pelesenk etme
Hep senin istediğin olacak diye bir şey yok, hep derim koca bunlar mutfak robotu değil
Otur otur, kalk kalk olmaz
Bizde sorundur böyle şeyler ama diğer kültürlerde öyle değil insanlar sadece birbirine bilgi veriyor ve istediklerini yapıyorlar. Onun gözünden bak, bu davranışın ona çok anlamsız geliyordur.
Pire için yorgan yakan her zaman kaybeder bunu sakın unutma
tesekkür ederim.. pismanim ki zaten keske hic kullanmasaydim o biter kelimesini .. ama agzidan cikti birkere.. zamani geri alamiyorum =(
mario benimle ayni düsünceleri paylasmak zorunda tabiki degil ama düsüncemi hice saymasida kabul edilir degil.. sonucta biz beraber bir yolda yürümeye karar vermedik mi?
ozaman herseyi anlasarak konusarak halletmeliyz.. ve normalde hep bu böyle oldu.. konustuk, anlastik ve hallettik ama son günlerde mario sürekli bunaliyor ve yalniz kalmak istiyor.. bende afalldim ister istemez =(
iyi o gitsin isveci gezsin bende gidiyim memleketimi gezeyim madem bir kac hafta.. kim kime dum duma oh ne güzel dunyaa =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?