- Konu Sahibi eSmerimSin
-
kizlar yine ben selam!
biliyorum derdim hic bitmiyor..
benim esim yabanci ve biz yurt disinda yasiyoruz, mario ismive taniyanlar var aranizda neyse, biz mario ile ayni sirektte calisiyoruzsadece departmanlarimiz ve katlarimiz farkli..
o bölümün sefi iscilerini ödüllendirmek adina 3günlük geziye davet ediyor calisanlari iscevin stockholm sehrine gidecekler, bu gezi martayinda olacak seneye ama simdiden davet edilenler isimlerini yazdirmak/kayitettirmek zorunda organize etmek adina..
ben marionun gitmesini istemiyorum ve bana böyle birseyteklif gelse bende gitmem, ne isim var ki onsuz gezmelerde?
ve ona güzel bir sekilde gitmeni istemiyorum dedim esip gürlemeden nedenlerinide anlattim..
ben gidicemdedi.. böyle bir firsati kacirmam bilmem ney diye siraladi iste.. zaten so nzamanlarda cok takmamaya basladi beni.. soguklasti, bunu ona sordugumda cok calisiyorum ve kafam hep dolu diye yanitliyor.. ve sorun sende diyor o soguk degilmis ben dert ariyormusum kendime, o degismemis ben degismisim..
inat etti gidicem ve yarin adimi yazdircam listeye dedi,bende yarin adini göreyim o listede bu is biter ve beni kaybedersin dedim.. oda birsey demeden kalkti gitti yanimdan, simdi suratyapiyor ve konusmuyor.. ayni sekilde bende!!
beni artik eskisi gibi sevdiginden süpheliyim ve inceldigiyerden kopsun diyorum.. sonucta kimseye degmiyor.. biliyorum büyük konustum,korkularim varmi? yok degil ama yarin o listede adini göreyim gözümü kararttim ben yokum!!
bırak gitsin illa herşeyi ikniz yapmak zorunda değilsiniz çiftler ayrı ayrı da zaman geçirebilmeli bu bizim türklere has davranışlarımız yanı illa herşeyi yapışık ikiz gibi birlikte yapma isteğimiz
adama garip gelir senın kulturunu biliyor mu kı?
sal gitsin az nefes alsın kafa dağıtsın ne yanı bensız ne işi var demen garip
sen de arkadaşlarınla birşeyler yapmak ıstesen adam senı göndermeyecek mı...
Evlendiginizden beri sanki marionun sabrini ve sevgisini siniyorsunuz Cilem.
Ailen yuzunden ona soguk davrandin, agladin, psikolojin bozuldu, onu ittin, kavga ettin, bir turlu huzur vermedin. Simdi de adam senden uzaklasiyor yavas yavas iste.. Kendin edip kendin buluyorsun bi yerde. Yapma. Artik mutlu etmeyi dene. Surekli mutsuz bi kadini bir erkek uzun sureli sevemez ki. Onu hayatindan cikar, bunu sil, boyle olmaz. Durul biraz.
Bunların olacağı o kadar belliydi ki...
evet malesef .. uzaklasiyor benden
ne kadar inkar etsede ben biliyorum, görüyorum, hissediyorum..
simdi artik tukurdugumu yalayamam ben, gitmicek o geziye.. giderse beni sevmiyor.. kalirsa seviyor ve bir dedigini iki etmem.. =(
yapisik ikiz gibi gezmeyi bende sevmiyorum ama o geziye gitmesini istemiyorum..
onun departmaninda bir kac kiz var önceden marioyu seviyordu oda!! onunla 3gün gecirecek.. hayir hayatta olmaz!! giderse beni ezip gitmis olacak.. o haldede devam etmeye zaten sebep görmüyorum..
hem is icin degil sirf keyif icin gidiyolar ve mecburi degil..
çok yanlış düşünüyorsun bı ınsan bır yere gitmek ıstıyor dıye nıye karısını sevmıyor olsun
çok lıselice bır tavır
başka kızlar varsa var sen güvendikten sonra gerisi eşine kalmış
birşey olsa aynı departmanda hergun gördüğü kızlarla zaten bırşey olur senın ruhun duymaz
böyle evlilik olmaz keçi inadı gibi inadın var sanırım ama gereksiz bir inat
haksızsın arkadaşım kocanı kendınden soğutma.
eşine güven.
böyle tükürdüğümü yalamam tavrıyla evlilikler yıkılır.
taviz ver demiyorum.
makul ol sadece.
kizlar yine ben selam!
biliyorum derdim hic bitmiyor..
benim esim yabanci ve biz yurt disinda yasiyoruz, mario ismive taniyanlar var aranizda neyse, biz mario ile ayni sirektte calisiyoruzsadece departmanlarimiz ve katlarimiz farkli..
o bölümün sefi iscilerini ödüllendirmek adina 3günlük geziye davet ediyor calisanlari iscevin stockholm sehrine gidecekler, bu gezi martayinda olacak seneye ama simdiden davet edilenler isimlerini yazdirmak/kayitettirmek zorunda organize etmek adina..
ben marionun gitmesini istemiyorum ve bana böyle birseyteklif gelse bende gitmem, ne isim var ki onsuz gezmelerde?
ve ona güzel bir sekilde gitmeni istemiyorum dedim esip gürlemeden nedenlerinide anlattim..
ben gidicemdedi.. böyle bir firsati kacirmam bilmem ney diye siraladi iste.. zaten so nzamanlarda cok takmamaya basladi beni.. soguklasti, bunu ona sordugumda cok calisiyorum ve kafam hep dolu diye yanitliyor.. ve sorun sende diyor o soguk degilmis ben dert ariyormusum kendime, o degismemis ben degismisim..
inat etti gidicem ve yarin adimi yazdircam listeye dedi,bende yarin adini göreyim o listede bu is biter ve beni kaybedersin dedim.. oda birsey demeden kalkti gitti yanimdan, simdi suratyapiyor ve konusmuyor.. ayni sekilde bende!!
beni artik eskisi gibi sevdiginden süpheliyim ve inceldigiyerden kopsun diyorum.. sonucta kimseye degmiyor.. biliyorum büyük konustum,korkularim varmi? yok degil ama yarin o listede adini göreyim gözümü kararttim ben yokum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?