cok mu sert davrandim?

ne alakası var ki, kim kime dum duma'lık bir durum yok ortada.. Beraber bir yolda yürümek demek, erkeklerin kayıtsız-şartsız kadınların boyundurluğu altına girmesi demek değildir.. kaldı ki yarın siz o işten çıkarılsanız, o kız yüzünden onunda mı çıkması gerekiyor? Neden bu kadar güvensizsiniz onu anlayamadım.. Siz onun düşüncesini hiçe saydığınız için o da sizi hiçe sayıyor.. konularınızı biliyorum, naçizane yorumum kapris limitinizi düşürün, bu kadar zor bir şekilde evlendikten sonra sadece sizin liseli kaprisleriniz yüzünden bitmesin bu evlilik

Zamanı geri alamamak derken... Özür dilersen anlar tabi.Sinirlendim dersin, öyle demek istemedim dersin özür dilersin bir daha da yapmazsın işte bu kadar
Tabi ki herşeyi konuşarak halletmelisiniz.Hep öyle oldugunu da yazmışsın ama hep öyle oldu derken hep senin dediğin olup da adam bugüne kadar herşeye tamam dediyse sıkılmış olabilir bu durumdan.O nedenle bunalmıştır yalnız kalmak istiyordur.
İsveci gezsin tabi ne olacak 3 günlük birşey...İş yerinin düzenlediği gezi yani neden sırf sen istemiyorsun diye istediği şeyi yapmasın ki.Ne sakıncası var arada güven olduktan sonra sen de pek tabi ailene gidebilirsin o sürede.
Ben evlilikte çok baskıyı doğru bulmuyorum.Gerek erkek tarafından yapılsın gerek kadın tarafından.İnsan sıkılıyor bir süre sonra beraberde birşey yapamaz oluyorsunuz iletişim kopuyor.Ve sonuçta senin baskılarından bunalmış işte...Fazla kapris yapıyorsun gibi :44:

Çilem adam senin ailen yüzünden çok zor dönemlerden geçti sırf seni sevdiği için katlandı.
Şimdi sana kavuştu bu sefer de sen korkularınla bunaltıyosun adamı.
Ee aşk da bi'yere kadar bırak biraz nefes alsın ne de çabuk bitti kelimesini alıyosun ağzına okadar olaydan sonra.

Bazen sanki zorla duruyor yanimda.. zorla tutmaktAnsa bitsin ozamn ne yapayim =(

Bazen sanki zorla duruyor yanimda.. zorla tutmaktAnsa bitsin ozamn ne yapayim =(

Zorla durmuyo ama sen bunaltıyosun bence :)

Çok zor şeyler yaşadınız kabul et nefes alması lazım ama sen böyle içindeki sıkıntıyı her olayda önüne ısıtıp koyarsan hata mı ettim acaba diye zorla düşündürürsün.

Bırak gitsin pireyi deve yapma yuva önemli eve geldiğinde ağız tadı olacak ki can ata ata gelsin evine bugün acaba neye surat asılacak diye değil.

adama izin vermedikçe adamı gitmeye itiyormuşsun gibi geliyor bence ipleri biraz gevşet yapacak adam her yerde yapar gözünün önünde dahi yapar herkesin bir miktar özgürlüğe yalnızlığa ihitiyacı vardır, kısıtlamalar, engeller cazipleştiriyor maalesef gitmek istemese de sen teşvik etmelisin bence erkekler değişik yaratıklar :)

Altı üstü 3 günlük bir gezi, üstelik iş yeri tarafından düzenleniyor. Bu kadarcık şeyden de kavga çıkarıp ayrılma kararı vereceksek oohooo... "Orada onu önceden seven kız var", "gitsin o zaman kimkime dumduma" falan... Valla bazen çok şükür erkek doğmamışım diyorum, gerçekten çekemezdim böyle kuruntuları, luzümsuz restleşmeleri. İnsan 1 gram huzur bulamaz böyle.

5 yılldır evliyim. biz eşimle hiç bir zaman ayrı olmadık. hep birlikte yaptık. hep der zaten sensiz gitmem vs. vs. ama geçenlerde yurt dışında çok güzel bir davet vardı. her ülkeden sadece 2 kişi davet edilmişti. Kaçırılmayacak cinsten, o gitmem diyen adam ayagına tepilmeyecek fırsat geldiğinde birden değişti :) hiç gitmesini istemedim önce duygusal davranarak. kırıldım hani sen böyle diyordun vs. kararı bana bıraktı ama gitmek istediğini belirtti. Mantığım gitmesi gerektiğini duygularımın istemediğini söyledim. Eşimde aynı durumdayış. daha sonra benim içinde görüştü eşimin tüm masraflarını ben karşılasam gelmesinde bir sakınca olurmu diye( mailleşmelerini banada yolladı gördüm) ama kabul etmediler. belli bir plan ve organizasyon oldugu için. Baktım ki eşim gerçekten benide yanında istedi elinden geleni yaptı ve bende gönlüm istemeye istemeye gönderdim. Adım başı her yaptıgını ettiğini dünyanın bir ucundan haber verip, resimler yolluyordu. 5.gün döndüğünde çok özlemiştik, bir sürü hediyeler getirmişti, fırsatı olup dolaşmaya çıktığında hep beni düşünmüş. tabi bunun ilk ve son oldugunuda söyledim tabi :)

biraz uzun oldu ama boş yere kafamda kurup olayı abartmışım. siz çok sert tepki vermişsiniz, istemeseniz bile bu şekilde olmaz. bence yeniden konuşun. bu konuyu yeniden düşündüğünüzü ve gönlünüzün gitmesinden yana olmadığını ama kararı kendine bıraktığınızı söyleyin bence. sizde o arada gezin tozun eğlenin. arada kendinizede, eşinizede bu tür fırsatlar tanıyın. her zaman değil tabiki ama bu şekilde davranarak kendinizden uzaklaştırırsınız.

Bunda ne var cidden anlamadim ? Ya esine guvenmiyorsun bence cunku o kizlarla zaten hergun ayni ortsmda calisiyor bu adam? Bi sey yapacak olsa hergun yapar.. 2. Si erkegi bukadar pohpohlamayin, kendini bulunmaz hint kumasi sanmaya baslarsa bu seferde ondan dert ysnarsin burda..

Bizde yurt disinda yaaiyoruz, ve esim isi geregi her yil 1-2 kere yurt disina cikmak zorunda, toplanti lari seminerleri oluyor .. E daha gecen ay macaristana gitti napayim ben adama? Onca yil okumus bu seviyeye gelmek icin omrunu feda etmis, iside bunu grrekyiriyorsa bunu bile bile insan niye huzursuzluk cikarir anlamadim..

Haa keyffi bir tatil olsa, ozaman zaten hayatta kabul etmem .. Ve bence evliliklerde okadar buyuk kelimeler kullanmak cok yanlis, ve cocukca.. Bence gidin ona guveninizi anlatin ve gitmesini soyleyin.. Hem bilac gun ayri kalmak cok iyi geliuir ... Inanin bana..

Bu evlilikler oyuncak,eşler de çocuk sanırım.Böyle şey mi olur ya,gidersen biter,tükürdüğümü yalamam bitiririm.Yani sizin evliliğiniz bir geziye bağlı,kocanda,bak kocan diyorum KOCAN EVLİ OLDUĞUN ADAM,eskiden bir kız onu sevdi diye onca insanın arasında gezide napacak kocanın üstüne atlıyacak kız,kocanda geri mi çevirmeyecek.Eski sevgililer,eskiden seven kızlar,bu eşlerde ne büyük takıntı.Kız kocanla ilişki yaşayacakyta senden çekiniyor ama tatilde çekinmiyor.İş gezilerine gitmek,keyfi gelebilir sana ama sosyalleşmek, tanınmak,fikir alışverişi yapmak ve doğru tespitlerde bulunmak için iyidir.

Bak kızıcam şimdi sana ha...
Evlenene kadar bi tarafını yırttın,aileni karşına aldın.
3 günde hevesin geçti,inceldiği yerden kopsun havalarına girdin.
Bu mudur sevgi ? Bu mudur evlilik ?

Eşle restleşmek her zaman kaybettirir.Biraz anlayışlı ve idareci olmak lazım.
Bu gezinin yazılı bir faydası olmasa bile,kendini göstermesi ve kaynaşması açısından mutlaka faydası olacaktır.
Ayrıca herkesin dediği gibi,eşin başka kültürden ve senin yasaklamanı tamamen kendisine saygısızlık olarak görüyor olabilir.

Tavsiye istiyorsan,eşinden özür dileyip seni yalnız bırakacağı için paniğe kapıldığını,birden öfkelendiğini söyle.
Gitmesini istemediğini ama gerekiyorsa elbette gidebileceğini,kararına saygı duyacağını söyle.

Kaprisli olmadığını söylesen de maalesef asiri kaprislisin.
cok fazla ilgi görmeye odaklisin, goremediginde ya da az ilgi gördüğünde sinirlenip ofkeleniyorsun.
mario nun sen ne dersen onu yapmasni istiyorsun, evlilik i yanlis anlamış olabilir misin esmerimsin?
ayrica aileni arkana aldin mario uğruna, şimdi harcamaya deger mi gezi uğruna?
Amaan nasılsa degmiyor demissin bi msjinda. "Ailemi kaybetmisim, marionun yoklugu ne ki" diyorsun ama yanlış yapiyorsun,
kaybetmek kolaydir kazanmak zordur, ne emekler ugraslar vererek kurdugun binayi ateşe verme, guzelce yaşamaya bak
birak gitsin, bunda bisi yok, aldatmak isteyen her yerde yapar bu işi. Biraz nefes almak, kafa tatili yapmak-hem de baska bir ulkede- kim istemeez ki bunu.

Son düzenleme:

meleknaz ablacim, senin yorumlarina zaten ben herzaman bayiliyorum ve ne zaman görsem biryere birsey yazdigini hemen daliyorum o konuya sirf yorumunu okumak icin..

adini yazdirmadi bugün listeye.. geri adim atti cok sükür yoksa ben ne yapicami sasirmistim..

bende özür diledim oda özür diledi ve gitmeyecek.. o kadar da önemli degilmis isvec sadece dün cok üstüne gittigim icin öyle tepki vermis, onu anlamam icin.. bende özür diledim, simski sarildim ve güzeel ve özenerek bir yemek hazirladim yedik ve o simdi arkadasiyla playstation oynuyor bende sizlerin yanina kostum, umarim hersey yoluna girer... ve insallah son anda gidicem diye tutturmaz..

Merhaba eSmerimSin ;

eşinizin departmanı elde ettikleri başarı nedeniyle şirket tarafından 3 günlük bir gezi ile ödüllendirilmiş. Ne kadar güzel. Eşinizin gitmeyecek olmasından dolayı çok mutlu olmuşsunuz. Başından beri gitmemesini istediğiniz için bir miktar zaferi ben kazandım , başardım duygusu da yaşamaktasınız sanırım.

Eşiniz evinizin huzuru bozulmasın diye istediği ve hakettiği bir ödülden mahrum kalacak. Bu tarz organizasyonlarda üst kadrolarda yer alan yöneticilerde halihazırda bulunur. Diğer çalışma arkadaşları döndüklerinde geziden , orada üstleriyle kurdukları diyaloglardan bahsedecekler. Bu durumda eşiniz kendini ortamdan soyutlanmış ve hakettiği bir ödülden mahrum bırakılmış hissetmeyecek mi ?

Şu an için gitmekten vazgeçmiş olsa da gitmesi için bence kendisini siz teşvik etmelisiniz. Üstleriyle diyalog kurma imkanı ve belki bir nebze olsun kendini ifade etme şansı bulacağı bu ortama gitmesi eşinizi sizden uzaklaştırmayacaktır. Gitmemesi durumunda keşke gitseydi deme ihtimalinizde var. Ancak zaman geriye alınamaz. Sağlıcakla kalın.

evlilik dememk yapışık ikiz gibi sürekli dipdibe olmak mı demek?
ya da sizin algılamanız bu mu evlilik deyince..

eşiniz böyle fırsat bir daha gelmez demiş.. gidip biraz kafasını dağıtsın ne var bunda..

bence ikiniz için de hayırlı olur.

nefes alma payı bırakın.

Evlenmek demek karşısındakinin tapusunu almak demek değildir, sadece bireysel yaşamlarınıza ek olarak bir de birliktelik ekliyorsunuz, ikinizin birlikte yaptığı faaliyetlerin yanı sıra bireylerin tekil olarak da yaptıkları aktiviteler vardır ki iş gezileri de bunlardan birisidir. İlişkiden beklentiler farklı gördüğüm kadarı ile... Bu şekilde ancak karşınızdaki insanı boğar, yorarsınız.. Bir süre sonra da farklı arayışlara itersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…