- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
tesekkür ederim.. pismanim ki zaten keske hic kullanmasaydim o biter kelimesini .. ama agzidan cikti birkere.. zamani geri alamiyorum =(
mario benimle ayni düsünceleri paylasmak zorunda tabiki degil ama düsüncemi hice saymasida kabul edilir degil.. sonucta biz beraber bir yolda yürümeye karar vermedik mi?
ozaman herseyi anlasarak konusarak halletmeliyz.. ve normalde hep bu böyle oldu.. konustuk, anlastik ve hallettik ama son günlerde mario sürekli bunaliyor ve yalniz kalmak istiyor.. bende afalldim ister istemez =(
iyi o gitsin isveci gezsin bende gidiyim memleketimi gezeyim madem bir kac hafta.. kim kime dum duma oh ne güzel dunyaa =(
tesekkür ederim.. pismanim ki zaten keske hic kullanmasaydim o biter kelimesini .. ama agzidan cikti birkere.. zamani geri alamiyorum =(
mario benimle ayni düsünceleri paylasmak zorunda tabiki degil ama düsüncemi hice saymasida kabul edilir degil.. sonucta biz beraber bir yolda yürümeye karar vermedik mi?
ozaman herseyi anlasarak konusarak halletmeliyz.. ve normalde hep bu böyle oldu.. konustuk, anlastik ve hallettik ama son günlerde mario sürekli bunaliyor ve yalniz kalmak istiyor.. bende afalldim ister istemez =(
iyi o gitsin isveci gezsin bende gidiyim memleketimi gezeyim madem bir kac hafta.. kim kime dum duma oh ne güzel dunyaa =(
Çilem adam senin ailen yüzünden çok zor dönemlerden geçti sırf seni sevdiği için katlandı.
Şimdi sana kavuştu bu sefer de sen korkularınla bunaltıyosun adamı.
Ee aşk da bi'yere kadar bırak biraz nefes alsın ne de çabuk bitti kelimesini alıyosun ağzına okadar olaydan sonra.
Bazen sanki zorla duruyor yanimda.. zorla tutmaktAnsa bitsin ozamn ne yapayim =(
Bak kızıcam şimdi sana ha...
Evlenene kadar bi tarafını yırttın,aileni karşına aldın.
3 günde hevesin geçti,inceldiği yerden kopsun havalarına girdin.
Bu mudur sevgi ? Bu mudur evlilik ?
Eşle restleşmek her zaman kaybettirir.Biraz anlayışlı ve idareci olmak lazım.
Bu gezinin yazılı bir faydası olmasa bile,kendini göstermesi ve kaynaşması açısından mutlaka faydası olacaktır.
Ayrıca herkesin dediği gibi,eşin başka kültürden ve senin yasaklamanı tamamen kendisine saygısızlık olarak görüyor olabilir.
Tavsiye istiyorsan,eşinden özür dileyip seni yalnız bırakacağı için paniğe kapıldığını,birden öfkelendiğini söyle.
Gitmesini istemediğini ama gerekiyorsa elbette gidebileceğini,kararına saygı duyacağını söyle.
meleknaz ablacim, senin yorumlarina zaten ben herzaman bayiliyorum ve ne zaman görsem biryere birsey yazdigini hemen daliyorum o konuya sirf yorumunu okumak icin..
adini yazdirmadi bugün listeye.. geri adim atti cok sükür yoksa ben ne yapicami sasirmistim..
bende özür diledim oda özür diledi ve gitmeyecek.. o kadar da önemli degilmis isvec sadece dün cok üstüne gittigim icin öyle tepki vermis, onu anlamam icin.. bende özür diledim, simski sarildim ve güzeel ve özenerek bir yemek hazirladim yedik ve o simdi arkadasiyla playstation oynuyor bende sizlerin yanina kostum, umarim hersey yoluna girer... ve insallah son anda gidicem diye tutturmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?