Çok mu sevimsiz bir insanım?

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Kendimi hep böyle etiketleyip durdum..Bir türlü sağlam arkadaşlıklar edinemiyorum.Bunun sebebini de bilmiyorum..
Arkadaşlarla bir araya geldiğimizde kendimi hep arka planda hissediyorum.Yalnizim da..Kimseye bir zararım da yok.Ark niyetim de olmaz..Nasil anlatacağımi bilmiyorum ama sevilmediğini düşünüyorum
..yeni bir ortama girdim..Arkadas edinemedim.Onlarin arasına girmeye calisiyorum.Kendimi uzak da tutmuyorum.Ama ilgi görmüyorum.
Şöyle anlatayim.Ben "Günaydın "dediğimde bazen kuru bir gunaydinla bazen de hiç bir şeyle gecistiriliyorum..Bir başka arkadaş dediğinde daha farkli.."Nerelerde kalsın,canim,cicim.."gibi güzel sizlerle karşılaniyor. Geçen iki günlük bir geziye çıktık.Benimle birlikte bir arkadaş daha rahatsızlandı.Ona ilaçlar,pestiller yetiştirilirken beni kimse görmedi bile.Tek başıma ayakta kalmaya çalıştım ki ben o arkadaştan çok daha kotuydum.Belki söylediklerim size basit gelebilir ama benzer şeyleri sürekli yaşamak beni uzuyor..Cok takmıyorum ama bazen insan arkadaşı olsun istiyor.
Onlar toplu bir şey yaparken en son duyan ben oluyorum , o da mecburen.Bu geziye de onlarla kaynaşmak için gitmistim.
Kimseye yapışmak da istemiyorum.Kisacasi nasıl arkadaşlık kurulur bilmiyorum.
Basit gelebilir size ama beni anlayan arkadaşlar da olacaktir.O yüzden buraya konu actim..

Sansinizi baskalariyla deneseniz? Belki kafa yapiniz bunlarla uymuyordur da baskalariyla uyar. Sevimsiz oldugunuzu dusunmedim acikcasi kaldi ki ne sevimsizler var etraflari dolu kendinize haksizlik etmeyin
Bu hep böyle oluyor.Asiri fedekar değilim ama insanlara değer veririm.Bir arkadaşım vardı.Ilk atandığında kaleci yeri yoktu.Ayni okulda iki ogretmendik.Ailesiyle birlikte ağırladım .Gönlümden geçen bütün güzellikleri yaptım. Evini buldu farklı ortamlar edindi.Ondan sonra münasebeti kesti benimle.Sonra okulla ilgili sorunu oldu.Benim halledebileceğim bir meseleydi.Kim olursa olsun hallederim ben de zaten .Karşılık beklemem.Ama bana samimiyetsiz samimiyet gösterilmesini de sevmem.Bi süre aşırı değer verdi.sonra tekrar kendini cekti.Ben hep nötŕum zaten.Bana kardeşim ,dostum dedi.Ama en yakınlarımı kaybettimm.Bir kere bile yanımda olmadi..Acularimi yalnız atlattım..sonucta iki ogretmeniz kucuk bir okulda.Mecburen en yakinin o oluyor..Ve şu an ailesi beni her yerden silmis..telefon numaramı silmiş.Zoruma gidiyor benim de...Cok çabuk satıliyorum anlıyor musunuz..Bu konuyu özet gectimm.Anlatsamm eminim ki bana hak verirsiniz..Yani bu hep böyle mi olmali?

Insanlari gozunde bu kadar buyutme derim..
Ayrica ayyy canim nerede kaldin cicim vs demek senin tarzin degilse de duymak icin kendini zorlama kimseyle arkadas olmak icin kendi karakterinden taviz verme isteyen gelsin yanina takma..
Takmıyorum.Bazen bekliyorum sadece..Belki benim karakter yapımda bir şeyler vardir..Belki itici bir yapım vardir..

Insanlar size normal bir şekilde gunaydin diyorsa bile siz farklı yorumluyor olabilirsiniz. Bence özgüven eksikliğiniz var.
Ayrıca ilgi kişiye göre değişir, öncesinde paylaşımım olan birini görünce sarılıyorsam bir başkasıyla sadece tokalasiyorum. Kişilerin davranışlarına anlam yükleyip kafanızda kuracağınıza kasmayın normal davranın. Samimiyet zamanla kazanılır..

Herkes herkesle anlaşacak diye birşey yok, kendini onlara sevdirmek yerine arkadaş çevreni genişletecek çözümler düşün. Kurslar, kulüpler vs.

Öz-güven eksikliğim olabilir ama anlam yüklemem davranışlara..Hakli olabilirsiniz.Bilmiyorum..

Herkes herkesle anlaşacak diye birşey yok, kendini onlara sevdirmek yerine arkadaş çevreni genişletecek çözümler düşün. Kurslar, kulüpler vs.
Kendimi sevdirmek gibi bir niyetim yok.Her zaman ve her yerde yaşadığım bir sorun bu ..Farkli ortamlarda ise yaramıyor yani..

Aslinda anliyorum
Aslinda seni cok iyi anliyorum.. soylemek istedigim de bu zaten samimiyetsiz samimiler cikara dayali duzen bencillikler ...bu kadar darbeye ragmen kendine yetebilmeyi ogrenmeli insan ..
Bende cogu arkadasimdan dostumdan bu yuzden vazgectim.. inan icten oldugunu dusunmedigim kisileri teker teker sildim. Cunku benim kucuk temiz dunyama duygularima layik degildiler. Artik onlar benim gibi birini kaybettiklerine uzulsunler ..sen de boyle dusunmelisin

Beni anlamana sevindim.Büyuk bir beklentim yok.Guleryüz ve arkadaşca bir samimiyet..Bi yeter zaten..

Bu anlattıklarınızadan yola çıkarak;
1- Yaydığınız enerji düşük olabilir (auranız yani)
2- Muhabbet edildiğinde konuşkan ama onun dışında sessiz bir tip olabilirsiniz, iyi kız, muhabbeti güzel ama olsa da olur olmasa da gibi
3- Siz kendi içinizdeki sıcaklığı dışarı yansıtmıyor olabilirsiniz
Ben özgüven eksikliğiniz olduğunu düşünmüyorum. Gezilere gitmeniz, konuşmaya çalışmanız aslında özgüvenli olduğunuzu düşündürttü bana. Bence yukarıda yazdığım 3 şeyden biri belki hepsi var sizde.

Bazen öyle bazen dr kuru kuru..Baslar bile kalkmiyor..
Sana gene öyleymiş ben evlenmeden önce bir iş yerine girdiydim selam veriyorum alan olmuyor
Sonra dedim daha
İlk günüm bir kuru selam
As demek zor mu
Biri bi gidermisin ya dedi terbiyesizdi tabi
Sonra selamsız üç ay çalıştım ve işi bıraktım iyiki bırakmışım valla insanlığı unutacaktım
Hayırlı insanlar çıksın karşına
Her yerde öyle kendini bilmez çıkıyor
Sen kendini bil yeter
Bilmeyende kendi gibi bilsin

Öyle tabi haklısın.Topluca bir şeyler yapmak istediler ve benim kurs programım vardı.Ben de sabab yapalım ben de sizlerle vakit geçirmek istiyorum dedim.Arkadasin verdiği cevabı ne dese begenirsiniz:"Hocam kalın siz hem dinlenmiş olursunuz.Arkanizdan dedikodunuzu yapicak değiliz ya." Oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…