• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu şey bekliyorum sizce ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
2 haftada bir görüştüğüm aramızda 3 saat mesafe olan 10 aylık bir ilişkim var . Bu arada ben öğrenci o çalışan biri. Ben maddi ölçütleri olan biri değilim belki sevgilim öyle görüyor beni .Size anlatayım ..
Bizim mezuniyet balomuz olacak onu da davet ettim .Geçenlerde arabayla gelsen olur mu en azından daha rahat olur ikimiz için dedim .(Daha bir ay oldu alalı)
İşte yok sen özel durumları düşünmüyorsun diyip toplam ne kadara mal olacağını saydı öyle . Sadece bir seferliğine arabayla gelsin istedimm onda da yükseldi .
Yani çok mu şey istedim kii ? Bunu benim aslında söylemem de gerekiyordu. Etrafımdaki insanların yaptığı incelikleri , jestleri görünce çok eksik hissediyorum .İnanın bir borcu yok ev kira değil ailesiyle beraber oturuyor arada destek oluyor onlara .
Onun doğum günü için kafede organizasyon hazırladım o kadar güzzeldi ki hala arada bahseder. Benim doğum günüm bir de 14 şubat tatile denk geldiği için bu tarz bi şeye girişmedi hediyeyle geçiştirdi. Çiçeksepeti diye bi şey var yav bi kadını mutlu etmek bu kadar zor değil ..
Arada böyle konulardan bahsedince ben senden neyi esirgedim ki diye başlıyor. Allah razı olsunn karnımız doyuyor dilenci gibi hissediyorum :D
Uzaktan ilişkisi var daha ne kadar masrafsız bir ilişki olabilir ki
Bakın şımarık biri gibi algılanacam ama ben bu tarz şeylere önem veriyorum ki etrafımdakilere de yapıyorum . O sadece hesap ödediği için herhalde başka beklentim olsun istemiyor :D Neyse sözün özü haklı mıyım bu konuda sizcee

benim kimseden doğumgünü organizasyonu gibi bir beklentim olmaz. çok tüketim manyaklığı ve özentilik olarak görüyorum.
gençsiniz, gençler genelde böyle, biliyorum. ama çiçek sepetiyle filan mutlu olmayan kadınlar da var yani...ben de paramı saçma sapan sepete süse 3 saatlik işlere vermek istemem.

neyse..diğer yandan;
arabası olan bir insan, çalışan ve artık senesine gelmiş bir ilişkisi olan bir insan 3 saatlik yolu da arabayla gelir. gelmesi lazım yani.
"yok sen özel durumları düşünmüyorsun diyip.." ksımın anlamadı yalnız. özel durum ne?
bu özel durum madden çok çok zorlayan bir şey değilse eğer:
mezuniyetiniz özel ve güzel, anlamlı bir gün (doğumgünü, yıldönümü zart zurt sevmeyen bir insanım bak) araba var. yaz günü, kıyafet makyaj, biryerlere gitme vs derken gerçekten arabayla iyi olur. rahat olur. arabası olan sevgilinin zaten kendisi teklif eder, hatta "olağan" bu olduğu için bunun bahsi bile açılmaz arabayla gelinir yani...

2 haftada bir görüştüğüm aramızda 3 saat mesafe olan 10 aylık bir ilişkim var . Bu arada ben öğrenci o çalışan biri. Ben maddi ölçütleri olan biri değilim belki sevgilim öyle görüyor beni .Size anlatayım ..
Bizim mezuniyet balomuz olacak onu da davet ettim .Geçenlerde arabayla gelsen olur mu en azından daha rahat olur ikimiz için dedim .(Daha bir ay oldu alalı)
İşte yok sen özel durumları düşünmüyorsun diyip toplam ne kadara mal olacağını saydı öyle . Sadece bir seferliğine arabayla gelsin istedimm onda da yükseldi .
Yani çok mu şey istedim kii ? Bunu benim aslında söylemem de gerekiyordu. Etrafımdaki insanların yaptığı incelikleri , jestleri görünce çok eksik hissediyorum .İnanın bir borcu yok ev kira değil ailesiyle beraber oturuyor arada destek oluyor onlara .
Onun doğum günü için kafede organizasyon hazırladım o kadar güzzeldi ki hala arada bahseder. Benim doğum günüm bir de 14 şubat tatile denk geldiği için bu tarz bi şeye girişmedi hediyeyle geçiştirdi. Çiçeksepeti diye bi şey var yav bi kadını mutlu etmek bu kadar zor değil ..
Arada böyle konulardan bahsedince ben senden neyi esirgedim ki diye başlıyor. Allah razı olsunn karnımız doyuyor dilenci gibi hissediyorum :KK70:
Uzaktan ilişkisi var daha ne kadar masrafsız bir ilişki olabilir ki
Bakın şımarık biri gibi algılanacam ama ben bu tarz şeylere önem veriyorum ki etrafımdakilere de yapıyorum . O sadece hesap ödediği için herhalde başka beklentim olsun istemiyor :KK70: Neyse sözün özü haklı mıyım bu konuda sizcee

Adamın yapısı bu..
Belki kendince haklısın ama sevgili tercihin yanlış.
Sana jest gelen ona sokağa atılmış para gibi geliyor.
Bu nedenle hakliliktan ziyade seçim ve uyum meselesi.
Uyumlu değilsiniz 🙅
Ha iştee bu tarz yapılan şeyleri göz boyama show olarak görüyormuş beyefendi .

benim kimseden doğumgünü organizasyonu gibi bir beklentim olmaz. çok tüketim manyaklığı ve özentilik olarak görüyorum.
gençsiniz, gençler genelde böyle, biliyorum. ama çiçek sepetiyle filan mutlu olmayan kadınlar da var yani...ben de paramı saçma sapan sepete süse 3 saatlik işlere vermek istemem.

neyse..diğer yandan;
arabası olan bir insan, çalışan ve artık senesine gelmiş bir ilişkisi olan bir insan 3 saatlik yolu da arabayla gelir. gelmesi lazım yani.
"yok sen özel durumları düşünmüyorsun diyip.." ksımın anlamadı yalnız. özel durum ne?
bu özel durum madden çok çok zorlayan bir şey değilse eğer:
mezuniyetiniz özel ve güzel, anlamlı bir gün (doğumgünü, yıldönümü zart zurt sevmeyen bir insanım bak) araba var. yaz günü, kıyafet makyaj, biryerlere gitme vs derken gerçekten arabayla iyi olur. rahat olur. arabası olan sevgilinin zaten kendisi teklif eder, hatta "olağan" bu olduğu için bunun bahsi bile açılmaz arabayla gelinir yani...
Yani şöylee karşımdaki mutlu olsun süpriz olsun diye çabaladım onun için. O ise doğum günü hediyemi bile bana seçtirtmeye çalışıyordu :/ Hani yapmayan önemsemeyen biri olsam takılmam bile..
Özel durum dediği maddi açıdan zorlayacakmış onu ondan . En sonda ben direk böyle isteklerde bulunan biri olmadım hiç söylememe de gerek kalmasaydı keşke bana gelince elin varmıyor bir şeye dedim . Konu kapandı öyle yani gelmeycek :KK43:

ohoo sevgiliylen böyleyse…
mezuniyetine götürme kısmetin kapanmasın zira bu pintiyle olmaz. benzin pahalı ok ama zor yani
şunu dese anlardım. arabayı yemi
aldım 3 saatlik yola çıkma cesaretim yok
fakat para hesabı sıkıntı
Zaten 2 defa açtım konuyu ısrarcı olmadımm . Başlarda aşkın heycanın büyüsüne kapıldım daha yeni tanımaya başladım napayım :((
Yani sadece bir kereliğine arabyla gelecek benim yanıma batmaz herhalde masraftan

Yani yapısı böyle diye düşünüyorum onu değiştirme çabasına girmeyecem bir iki yapar sonra hiç yapmaz .
böyle ömür mü geçer, sana değer vermiyor aç gözünü. başkasına yaptığını görünce anlarsın üzülürsün ama iş işten geçmiş olur.

3 saat uzak mesafe değil yani bizim 24 saat olunca bana çok az geldi 😂
Onun teklif ermesi gerekiyordu senin değil . Mesela benimki de öyledir hediye sürpriz falan saçma bulur.özel günlerde yaptı tabii ama . Bende beklenti içerisinde değilim zaten . Ama sizin beklentiniz var ve bence uyumlu değilsiniz .bence mezuniyetine çağırma hiç bin taksiye git .

Yani şöylee karşımdaki mutlu olsun süpriz olsun diye çabaladım onun için. O ise doğum günü hediyemi bile bana seçtirtmeye çalışıyordu :/ Hani yapmayan önemsemeyen biri olsam takılmam bile..
Özel durum dediği maddi açıdan zorlayacakmış onu ondan . En sonda ben direk böyle isteklerde bulunan biri olmadım hiç söylememe de gerek kalmasaydı keşke bana gelince elin varmıyor bir şeye dedim . Konu kapandı öyle yani gelmeycek :KK43:
ilişkinize ağustosta filan başlamışsınız adamın doğumgünü şubattan daha önceymiş herhalde..yani siz hemen organizasyonlara filan girişmişsiniz, daha öğrenciyken...yani kusura bakmayın da aile parasıyla 3 aylık sevgiliye ne organizasyonu?

ben özel şeyler deyince adamda ehliyet yeni, gece çıkamıyor, şehirlerarasına çıkamıyor, yanında başkası gelecek şöför olarak vs gibi şeyler düşündüm
yoksa arabayla geliyor olması zaten "rutin" şekilde olması gereken.
dediğm gibi bu hediye organizasyon yeni nesil zımbırtıları hiç düşünmeyen ve sevmeyen (hatta özellikle istemeyen) ben bile mezuniyete gelmiyorum dese, 3 saatlik yola, "bi yürü git öyleyse" derim.

böyle ömür mü geçer, sana değer vermiyor aç gözünü. başkasına yaptığını görünce anlarsın üzülürsün ama iş işten geçmiş olur.
Yani bu son yaptığı davranış içime dokundu ayrılmayı düşünüyorum size de danışmak istedimm haklısınız.

Back
X