• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu şey bekliyorum sizce ?

ayrıl ya bi dk düşünme parasını seven adamla olmaz benzin pahalıymış hadi ya ne var bi ay senin in 1000₺ benzin parası harcasın batacak mı o parayla
sen boşver bunu bununla olmaz
TR ekonomisinden haberiniz yok sanırım :)
Belki de adamın parası yoktur. Deseydi konu sahibi yarı yarıya halledelim canım diye. Ben böyle bir şeyi teklif edemezdim mesela.

Yok gelecekmiş de araba olmaz.
Canım çok sıkkın bu konuyu açtırmayacaktı bana ya .
Neler neler yapılıyor düşünülüyor ben mi öğretecem böyle şeylerii .
O zaman öyle birini bulun.
Bak sana bir örnek vereyim. Kuzenim flört ederken sevgilisiyle çocuk doğru düzgün bir sinemaya götürmezdi, yemek yemezlerdi ve çok nadir buluşurlardı. Düzelir diye evlendi daha kötü oldu. Bu adamın mayası demek ki bu. Neden değiştirmeye bambaşka biri yapmaya çalışıyorsunuz

Belki de adamın parası yoktur. Deseydi konu sahibi yarı yarıya halledelim canım diye. Ben böyle bir şeyi teklif edemezdim mesela.
yalnız çalışan bir insanın da 3 saatlik yolu gelip gidecek kadar parası olmalı
ailesiyle yaşıyormuş,
+ çok büyük bir borç olsa sıkışmışlık olsa kızın bundan neden haberi yok o zaman?

sevdiğiniz değer verdiğiniz bir arkadaşınızın düğünü olsa mesela o ay sıkışık da olsanız bir şekilde gidersiniz. yakıtı karttan çektirir yine gidersiniz.

ben de organizasyon çiçek ot çöp.. milleti toplamalı teklif bilmem ne atraksiyonlarını sevmeyen ve tüketim özenti gösteriş çılgınlığı olarak gören biriyim...asla sevmem.
ama mezuniyete de gidersin.

--
ha ben olsam kendisi "tabi ki gelecem güzelim mezuniyetten sonra nereye gidecez?" demeyen sevgiliye "arabayla gelsene" vs demem.

yoksa yok diye açıklama yapardı kızda kendini bu kadar değersiz hissetmezdi
ekonomiden haberim var şükür

Alttan alayım diyorsunuz bir de . Aldığım öğrenci bursuyla geçinmeye çalışıyorum .
Sizin yarısını bile karşılayamadığınız yol parasının tamamını sevgilinizin karşılamasını neden bekliyorsunuz ? Bir de bunun 4 gün tartışmasını yapıyorsunuz

Farklısınız bu insanlar daha güzel aylarda böyleyse ohoo evlenseniz sana her şeyi çok görebilir bir çiçek almak da zor değil bu arada. Mezuniyete bunla gitme kısmetini kapatma

yalnız çalışan bir insanın da 3 saatlik yolu gelip gidecek kadar parası olmalı
ailesiyle yaşıyormuş,
+ çok büyük bir borç olsa sıkışmışlık olsa kızın bundan neden haberi yok o zaman?

sevdiğiniz değer verdiğiniz bir arkadaşınızın düğünü olsa mesela o ay sıkışık da olsanız bir şekilde gidersiniz. yakıtı karttan çektirir yine gidersiniz.

ben de organizasyon çiçek ot çöp.. milleti toplamalı teklif bilmem ne atraksiyonlarını sevmeyen ve tüketim özenti gösteriş çılgınlığı olarak gören biriyim...asla sevmem.
ama mezuniyete de gidersin.

--
ha ben olsam kendisi "tabi ki gelecem güzelim mezuniyetten sonra nereye gidecez?" demeyen sevgiliye "arabayla gelsene" vs demem.
Sevgilim o dönem beni arabayla da götürdü, çiçekte aldı mezuniyet sonrası 2 saat yol gidip lüks bir restaurantta yemekte ısmarladı. Bu arada kendisi de öğrenciydi.Bunların hiç birini yapmasa da ona bakış açım değişmezdi çünkü hiç birini beklemedim. Ve kat be kat mahcup oldum.
Şuan evleniyoruz.
Ben ona illa arabayla gel diye 4 gün çatsaydım şuan biz muhtemelen devam etmiyor olurduk.
Gelmesi yeterli değil mi ? Yanında olması destek olması ?
Ben değerimi çer çöple arabayla gelmekle ölçmem mesela?? Yanımda olsun yeter isterim.

Biri sana iyi gelmiyorsa değer vermiyorsa ayrılırsınız. O insanı yontmaya istediğiniz gibi yapmaya gerek yok
Ayrıca herkesin yapısı da bir değil param yok diyemiyordur belki ?

Sevgilim o dönem beni arabayla da götürdü, çiçekte aldı mezuniyet sonrası 2 saat yol gidip lüks bir restaurantta yemekte ısmarladı. Bu arada kendisi de öğrenciydi.Bunların hiç birini yapmasa da ona bakış açım değişmezdi çünkü hiç birini beklemedim. Ve kat be kat mahcup oldum.
Şuan evleniyoruz.
Ben ona illa arabayla gel diye 4 gün çatsaydım şuan biz muhtemelen devam etmiyor olurduk.
Ben değerimi çer çöple arabayla gelmekle ölçmem mesela?? Yanımda olsun yeter isterim.

Biri sana iyi gelmiyorsa değer vermiyorsa ayrılırsınız. O insanı yontmaya istediğiniz gibi yapmaya gerek yok
İnanın bende sizinle aynı düşüncedeydim mahcup da oldum bu konuları açtığıma ona da söyledim zaten .
Sevgiliniz zaten ince düşünen planlayan biriymiş .Emin olun hiç yapmamış olsaydı yine aynı düşüncede olmazdınız illa bir süre sonra benim gibi düşüncelere girerdiniz

Şuan evleniyoruz.

aslında büyük oranda aynı şeyleri söylüyoruz

okurken sevgilim yoktu ama olsa ben de gel, beni arabayla götür bilmem ne asla demezdim,
ama siz de emin olun ki öyle düşünüp gelmeyen getirmeyen götürmeyen biri olsa bir yerde patlardınız.... (ki öğrenciymiş ben olsam uzun yola aile arabasıyla çıkartmazdım bile zaten, pimpirikliyim ve hassasım maddi konularda, kendi ailemin arabasına bile hiç dokunmadım şu yaşıma kadar... kaldı ki sevgilimin aile arabasıyla gezecem, gezemem, araba kalırdı yani olduğu yerde.)

evet, herkesin yapısı bir değil ama bu adam o dediğiniz adam değil işte.

Şöyle diyeyim. Birlikte olduğum insan benim mezuniyet gibi bir sefere mahsus özel günümde arabasına atlayıp gelemiyorsa, bu çalışan bir insan üstelik, gerekçe olarak da ekonomiyi gösteriyorsa o ilişkiyi tekrar gözden geçiririm. Hatta geçirmem direk ayrilirim. Benden 3 saatlik araba mazotonu daha çok önemsiyor demek ki.

aslında büyük oranda aynı şeyleri söylüyoruz

okurken sevgilim yoktu ama olsa ben de gel, beni arabayla götür bilmem ne asla demezdim,
ama siz de emin olun ki öyle düşünüp gelmeyen getirmeyen götürmeyen biri olsa bir yerde patlardınız.... (ki öğrenciymiş ben olsam uzun yola aile arabasıyla çıkartmazdım bile zaten, pimpirikliyim ve hassasım maddi konularda, kendi ailemin arabasına bile hiç dokunmadım şu yaşıma kadar... kaldı ki sevgilimin aile arabasıyla gezecem, gezemem, araba kalırdı yani olduğu yerde.)

evet, herkesin yapısı bir değil ama bu adam o dediğiniz adam değil işte.
Yok aile arabası değil zaten kendi birikimiyle almıştı .

Bide şunu soylim ayrılsan gözünü boyamak için bir iki birşey yapmaya kalkar ama böyleleri değişmez ona göre karar ver hayatını böyle sürdürmek istiyormusun
Hayır işte bu tarz şeyleri kafaya takan biriyim buna da alıştırmasını istemiyorum . Bunun dışında sorunlu bir karakteri yok öyle gözüme batan huyu da ama ben de incelik istiyorum .Öyle kafede buluşup ayrılan iki arkadaş değiliz sonuçta

Back
X