• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu şey bekliyorum sizce ?

daha şimdiden böyle eylerin çetelesini tutarsa es kaza evlenirseniz evden dışarı adım attırmaz. böyle tiple hayat mı geçer ya. ya ömür boyu karakter olarak böyle gelmiş böyle gider ya da sevmediği için rest çekiyo sana. ikiside ayrılmak için geçerli bir sebep. insan illa maddiyat aramıyo tabi ama her gün görüşüp gereksiz harcama yapamıyorsunuz arada olacak işler için kırk laf sayıyosa kapı orda :)

Sizin beklentileriniz fazla. Sevgilinizde cok basit birseyi yapmayacak kadar cimri. Bu adamla omur gecmez. Üniversite mezuniyetim baska sehirdeydi, yasadigimiz sehire uzakligi 3 saatti. Esimle o zamanlar sevgiliydik ve mezuniyet toreni bitene kadar geleyim mi, ailene gorunmem(iliskimiz 6 aylikti ailem bilmiyordu) seni izlerim geri donerim diye cok israr etmisti. Gel desem gelecekti, giyinmis evde bekliyordu. Israrina dayanamayacagimi dusunmus. Bunca yolu gelmene gerek yok gorusemeyiz zaten dedigim icin alinmisti hatta. Demek istedigim sey su: sevgiliyken heyecan yoksa ve cimrilik varsa evliyken bu olumsuz ozellikleri 2yle carpiyorsun. Yok yakinken bu iliskiyi tekrar gozden gecirin

daha şimdiden böyle eylerin çetelesini tutarsa es kaza evlenirseniz evden dışarı adım attırmaz. böyle tiple hayat mı geçer ya. ya ömür boyu karakter olarak böyle gelmiş böyle gider ya da sevmediği için rest çekiyo sana. ikiside ayrılmak için geçerli bir sebep. insan illa maddiyat aramıyo tabi ama her gün görüşüp gereksiz harcama yapamıyorsunuz arada olacak işler için kırk laf sayıyosa kapı orda :)
Yani bi küfür etmediğim kaldıı her şeyi söyledim tartıştımm . yine ona göre suçlu benmişim daha önceki ilişkilerinde hiçkimse böyle maddi konulardan bahsetmemiş

Böyle maddi konulara takılmanız beni çok irite etti. Aslında çiçek sepeti vs takılmanız irite etti. Daha geçen gün nişanlımla sohbet ediyorduk dedim ki ya artık çiçek alabilmek bile lüks oldu. Yazık dedim.Eskidendi o çiçek sepetinden herkese birşeyler yollayabilmek. Adam 15 günde bir görmek için çaba sarfediyor. O yolu gelmekte maliyet. Bu arada hesabı ödüyor demişsiniz ama hem sizi görmek için geliyor hem de hesabı mı ödetiyorsunuz ? Yoksa sırayla mı ödüyorsunuz
Bir de kendi açınızdan bakmayın bence. Size göre parası olabilir.Belki arabasının borcu vs var. Belki size paylaşamadığı bir durum var. Bilemezsiniz. Nişanlımın yanıma gidip gelmesi 100 TL. ve aynı şehirde oturuyoruz. 3 saat baya maliyetli olacaktır ve o an durumu olmayabilir.
Ha ilgisi sevgisi eksiktir basın tekmeyi o zaman.

Sizin beklentileriniz fazla. Sevgilinizde cok basit birseyi yapmayacak kadar cimri. Bu adamla omur gecmez. Üniversite mezuniyetim baska sehirdeydi, yasadigimiz sehire uzakligi 3 saatti. Esimle o zamanlar sevgiliydik ve mezuniyet toreni bitene kadar geleyim mi, ailene gorunmem(iliskimiz 6 aylikti ailem bilmiyordu) seni izlerim geri donerim diye cok israr etmisti. Gel desem gelecekti, giyinmis evde bekliyordu. Israrina dayanamayacagimi dusunmus. Bunca yolu gelmene gerek yok gorusemeyiz zaten dedigim icin alinmisti hatta. Demek istedigim sey su: sevgiliyken heyecan yoksa ve cimrilik varsa evliyken bu olumsuz ozellikleri 2yle carpiyorsun. Yok yakinken bu iliskiyi tekrar gozden gecirin
"Evliyken bütün olumsuz özellikleri 2 yle çarpıyorsun" alıp atasözü yapmalık cümle.

bahsetmemişler direkt terk etmişler işte🤷‍♀️
hahah doğruu .Yani ona herhangi bir garanti de vermedim ilişkinin gidişatı evlilikle ilgili .neyin rahatlığı anlamıyorum .
Çok seviyor sözde ama yapacağı masraflar da hep gözüne batıyor of of kendime çok kızıyorumm keşke hiç devam etmeseydim

2 haftada bir görüştüğüm aramızda 3 saat mesafe olan 10 aylık bir ilişkim var . Bu arada ben öğrenci o çalışan biri. Ben maddi ölçütleri olan biri değilim belki sevgilim öyle görüyor beni .Size anlatayım ..
Bizim mezuniyet balomuz olacak onu da davet ettim .Geçenlerde arabayla gelsen olur mu en azından daha rahat olur ikimiz için dedim .(Daha bir ay oldu alalı)
İşte yok sen özel durumları düşünmüyorsun diyip toplam ne kadara mal olacağını saydı öyle . Sadece bir seferliğine arabayla gelsin istedimm onda da yükseldi .
Yani çok mu şey istedim kii ? Bunu benim aslında söylemem de gerekiyordu. Etrafımdaki insanların yaptığı incelikleri , jestleri görünce çok eksik hissediyorum .İnanın bir borcu yok ev kira değil ailesiyle beraber oturuyor arada destek oluyor onlara .
Onun doğum günü için kafede organizasyon hazırladım o kadar güzzeldi ki hala arada bahseder. Benim doğum günüm bir de 14 şubat tatile denk geldiği için bu tarz bi şeye girişmedi hediyeyle geçiştirdi. Çiçeksepeti diye bi şey var yav bi kadını mutlu etmek bu kadar zor değil ..
Arada böyle konulardan bahsedince ben senden neyi esirgedim ki diye başlıyor. Allah razı olsunn karnımız doyuyor dilenci gibi hissediyorum :KK70:
Uzaktan ilişkisi var daha ne kadar masrafsız bir ilişki olabilir ki
Bakın şımarık biri gibi algılanacam ama ben bu tarz şeylere önem veriyorum ki etrafımdakilere de yapıyorum . O sadece hesap ödediği için herhalde başka beklentim olsun istemiyor :KK70: Neyse sözün özü haklı mıyım bu konuda sizcee

bak diyelim ki sen bu adamla ayrılmadın ve evlendin

ileride açacagın konunun başlığını yazıyorum sana ,

doğum günümde özel günümüzde bir çiçeği çok gören öküz kocam ,

bizde sana soracaz evlenmeden öncede böylemiydi

sende evet ama evlendikten sonra düzeltirim zannediyordum

diyeceksin ,

Sevgiliyken özel bir gününüz için hemen hesap kitap işine giren, evlenince nasıl olur düşünemedim.
10 aylık ilişki yeni sayılır, heyecanın, sürprizin en fazla olması gereken zamanlar.
Devam edecekseniz bile böyle ruhsuz, heyecansız olacağını zamanla daha da artacağını göze alarak devam edin.

Son düzenleme:
Böyle maddi konulara takılmanız beni çok irite etti. Aslında çiçek sepeti vs takılmanız irite etti. Daha geçen gün nişanlımla sohbet ediyorduk dedim ki ya artık çiçek alabilmek bile lüks oldu. Yazık dedim.Eskidendi o çiçek sepetinden herkese birşeyler yollayabilmek. Adam 15 günde bir görmek için çaba sarfediyor. O yolu gelmekte maliyet. Bu arada hesabı ödüyor demişsiniz ama hem sizi görmek için geliyor hem de hesabı mı ödetiyorsunuz ? Yoksa sırayla mı ödüyorsunuz
Bir de kendi açınızdan bakmayın bence. Size göre parası olabilir.Belki arabasının borcu vs var. Belki size paylaşamadığı bir durum var. Bilemezsiniz. Nişanlımın yanıma gidip gelmesi 100 TL. ve aynı şehirde oturuyoruz. 3 saat baya maliyetli olacaktır ve o an durumu olmayabilir.
Ha ilgisi sevgisi eksiktir basın tekmeyi o zaman.
Yani ben de arada onun şehrine gidiyorum sonuçta sadece onun yaptığı fedakarlık değil . Sadece bu tarz konularda hemen hesap yapması beni irrite ediyor. Daha kaç özel gün kutlamışız ki diyor bir de bana .Beni bu duruma alıştırmaya çalışıyor üstelik

Yani bu son yaptığı davranış içime dokundu ayrılmayı düşünüyorum size de danışmak istedimm haklısınız.
ayrıl ya bi dk düşünme parasını seven adamla olmaz benzin pahalıymış hadi ya ne var bi ay senin in 1000₺ benzin parası harcasın batacak mı o parayla
sen boşver bunu bununla olmaz

Hediye, sürpriz konusunda haklısın ama araba konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Sene başında forumu açmış olsan o konuda da hak verirdim.
Ama geçtiğimiz hafta 3 günlük kısa tatil için 3 bin TL yakıt parası verince içime oturdu.
Ki eşime nazaran rahat harcayan biriyim.

Yok gelecekmiş de araba olmaz.
Canım çok sıkkın bu konuyu açtırmayacaktı bana ya .
Neler neler yapılıyor düşünülüyor ben mi öğretecem böyle şeylerii .
ne bileyim kızdım ben
sevgilisinin mezuniyetine de araba ile gelmeyecekse neden alınmış ki o araba
pek araç kullanma tecrübesi mi yok acaba korkuyor falan mı?
anne babasından mı çekiniyor.. olabilir bak

Bakın şımarık biri gibi algılanacam ama ben bu tarz şeylere önem veriyorum ki etrafımdakilere de yapıyorum .
Fikirleriniz birbirine tersim diye haykırıyor, sen hala daha neyin mücadelesini veriyorsun acaba? Sen istediğin için arabayla gelen (onu bile yapmamış) birisiyle ne gibi bir gelecek planın olabilir?

ne bileyim kızdım ben
sevgilisinin mezuniyetine de araba ile gelmeyecekse neden alınmış ki o araba
pek araç kullanma tecrübesi mi yok acaba korkuyor falan mı?
anne babasından mı çekiniyor.. olabilir bak
Şehir içi kullanıyor da diğer türlü çok kullanamıyormuş. Halbuki otoban daha kolay .
Bana dese ki ya çekiniyorum yoldan falan tamam tartışma büyümezdi ama direk maddi hesaba girdiği için patladım bende

Fikirleriniz birbirine tersim diye haykırıyor, sen hala daha neyin mücadelesini veriyorsun acaba? Sen istediğin için arabayla gelen (onu bile yapmamış) birisiyle ne gibi bir gelecek planın olabilir?
Anneme göre dört dörtlük erkek istiyormuşum hayatımda .Yahu olağan istekleri olan biriyim bu bile bana çok görülmüş. Bir de zaten şehir dışında okuyrum eve gideceğim ayrı kalacaz öyle . Ona da söyledimm bu kız gidecek bir şeyler yapayım düşüncesi yok sende :( En son parasıyla ona mutlululklar dileyip çıkaracam hayatımdan

Back
X