Tabii ki hakkinnerisona evet hepsini. Keske annemin ihtiyaclari icin olsa seve seve vericem. Ama öyle değil, annemin kendine bi çöp aldığını gormedim. Sıra bana mi geliyo kızım deyip babamin iş kurma hevesine yaptığı borçlar için esten dosttan odunc altın istedi son zamanlarda. Simdi benm odememi istiyor.Altı delik sepet gibi ama anlamiyorum bitecek mi gececek mi bu gunler. Ziyadesiyle karısık her sey ben bilmiyorum ne olacak bunun sonu. Ama hal böyleyken benim ne gezip tozmaya ne de kendime birşeyler almaya hakkım varmis gibi hissediyorum
N nunum_86 kesinlikle öyle. Ama bi düşününce benim gibi çok insan var hatta benden daha kötüleri. Yeterince zor olan su hayatı neden daha fazla zorlaştırıyor insanlar kendilerine anlayamiyorum.
nerisona evet hepsini. Keske annemin ihtiyaclari icin olsa seve seve vericem. Ama öyle değil, annemin kendine bi çöp aldığını gormedim. Sıra bana mi geliyo kızım deyip babamin iş kurma hevesine yaptığı borçlar için esten dosttan odunc altın istedi son zamanlarda. Simdi benm odememi istiyor.Altı delik sepet gibi ama anlamiyorum bitecek mi gececek mi bu gunler. Ziyadesiyle karısık her sey ben bilmiyorum ne olacak bunun sonu. Ama hal böyleyken benim ne gezip tozmaya ne de kendime birşeyler almaya hakkım varmis gibi hissediyorum
N nunum_86 kesinlikle öyle. Ama bi düşününce benim gibi çok insan var hatta benden daha kötüleri. Yeterince zor olan su hayatı neden daha fazla zorlaştırıyor insanlar kendilerine anlayamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?