Vakit ayirip yazan herkese tesekkür ederim, özellikle uzun yorumlari itina ile okudum. Bu sözü kendime slogan yapacagim " İçinden gelen kadar yardım et. "
Ama pazartesiyı bekliyorum, ilk maasimin diğer yarısı da teyzemlere çektirilen krediye mi gitmis olacak. çünkü hala yerinde duran bi borc var ve 2kurus parası olan benim. Ve icimden gelmiyor, benle alakasiz bi kredi borcu icin 1aylik emegimi vermek. Ama onları da üzmek istemiyorum bi yandan. Ne zormus bu işler, Bi çıkış yolu Allah'ım. Ne diyebilirim başka.
mornar öyle tabi ki. Parayı getirip anneme verdigimde bunun lütuf değil hak olduğunu düşündü ki ekstra hiçbir söz soylemedi. Evladım para kazanmış deyip bi tesekkur etseydi ben de mutlu olurdum o sevinseydi. Ama dediğim gibi bi suru borç ve bu borçların altında annem sevinmeyi unutmuş, ama bunlar benim isteğim doğrultusunda olan şeyler değil ki.
Sadece bi yere olsa borç, mesela ev kredisi olsa ben odedim katkim oldu diye sevinirim bile ama durumlar fazlasıyla karısık ve ben bu karışıklık içinde boğulmak istemiyorum. Böyle yakınmakta istemiyorum ama içime atınca ayrı bi yoruyor beni buraya yazınca rahatliyorum
Ayyy zeytinagaci ayni ben bi kurus para harcamadilar bana biz seni okuttuk dediler esimin ailesine de bize hicbisey vermeden evlendi iki yil bize maasini vermesi gerekiodu dediler cok sinir olmustum hadi bana soyle de kayin pederime kayinvalideme niye diyosunüzülme etipuf
benim ailem de biz sana çeyiz yapamayız mesleğin senin çeyizin olur dediler
tamam dedim
kimseden bişey istemeden atandıktan hemen sonra evlendim
ama sonra bize hiç yardımı olmadı muhabbeti olmaya başladı
yani bilmiyorum ne yapmalıydım
ben asla çocuğum ilerde para getirir diye çocuk yapmam yani.
annenlere maaşının tamamını versen bile sonrasında adı "yapmasaydın" olur bence
çok ayıp ya benceAyyy zeytinagaci ayni ben bi kurus para harcamadilar bana biz seni okuttuk dediler esimin ailesine de bize hicbisey vermeden evlendi iki yil bize maasini vermesi gerekiodu dediler cok sinir olmustum hadi bana soyle de kayin pederime kayinvalideme niye diyosun
Sen yazonca aklima geldi bak sinirlendim
üzülme etipuf
benim ailem de biz sana çeyiz yapamayız mesleğin senin çeyizin olur dediler
tamam dedim
kimseden bişey istemeden atandıktan hemen sonra evlendim
ama sonra bize hiç yardımı olmadı muhabbeti olmaya başladı
yani bilmiyorum ne yapmalıydım
ben asla çocuğum ilerde para getirir diye çocuk yapmam yani.
annenlere maaşının tamamını versen bile sonrasında adı "yapmasaydın" olur bence
hiçççç ıyı kı okudum atandım maasımı alcaklarmıs yaa ıkı sene hem de ben ne yıyıp ıcecektım acepçok ayıp ya bence
hadi sana söylediler kayınvalideye neden diyolar
bi de belki biz çalışmayacaktık evde otursak evlenene kadar bakmayacaklar mıydı bize?
Konuyu hortlatiyorum ama yazmak istedim, 2.maasimi aldim ve 300unu anneme verdim kalanı ihtiyâclarim ve biraz birikim için ben aldm. Ve sanırım tamamına yakınını bekliyordu ki yüzü asıldı annemin
Ben napabilirim su durumda lutfen söyler misiniz. Henüz 20yasimi yeni dolduracak olmam, babamın işlerinin karisik olmasi 1ay boyunca kazandigim paradan feragat etmemi mi gerektirir? Ben anladim versen de degerli olmuyorsun bize para koklatmiyor oluyor durum.İhtiyaçlarımdan isteklerinden vazgeçip tamamına yakın paramı vereyim mi şimdi, böyle lafını ederek bereketini de birakmiyorum ama su durumda olmaktan utanç duyuyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?